Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 17.05.2019 от всички места

 1. 2 реакции
  И като си направи Live OS с тази флашка на този стар хардуер какво ще стане??? Нищо. Да не говорим, че хардуерът няма да разпознае флашка 16 гигабайта.
 2. 1 реакция
  Хубаво и какво правим с този Линукс. Подкарваме го на този умрял хардуер и ДОТАМ! FB и Youtube не работят.
 3. 1 реакция
  Убунту с ХФЦЕ дали няма да стане? Само дядо Стефчо да каже отде да купи Правец 16?
 4. 1 реакция
  Повече няма какво да кажа или да добавя!!!!!
 5. 1 реакция
  Ще разберем надявам се Не те задължавам да пишеш в тази тема. Форумът е голям. Теми колкото искаш... С това изчерпвам разговорът си с теб. Приятна вечер
 6. 1 реакция
  И как ще вържеш външна звукова карта към телевизор, това да не е компютър?!? Телевизора ти има изход за слушалки: https://www.philips.bg/c-p/50PUS6523_12/6500-series-ultra-slim-4k-uhd-led-smart-tv/specifications Включваш си там стерео кабела, който се ползва за компютъра и си готов.
 7. 1 реакция
 8. 1 реакция
  От емаг поне са дали някаква марка и модел на диска, както и параметри, докато това "технологично" е супер измислен сайт, където даже и картинка няма каквато трябва.
 9. 1 реакция
  Аз самият позлвам 2.5" инчови дискове. Въпросът е дали им се доверяваш за надежден запис на данни. Не е само до късмет. Просто някои модели устройства не могат да се сравняват с други и това е положението. Което не значи че са лоши, напротив. Ако питаш мен 2.5" е "по-секси" откъдето и да го погленеш. И стои по-добре на лавицата с книги. И при лаптопите няма шанс да сложиш 3.5". Но ще се отнася до надеждност 2.5" срещу 3.5" никога не бих препоръчал в полза на 2.5". Разликата дори не е с малко в полза на 3.5" , а с много.
 10. 1 реакция
  Когато главите са паркирани няма проблеми, тамън ще се пази и окачването на колата. А SSD умира внезапно, без никакви признаци.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...