Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 19.05.2019 от всички места

 1. 2 реакции
  За питащия не знам, ама на моя кошник ще му сложа един antix и ще пее още доста (за не знаещите - това си е съвременна ОС). Та аз конкретно извадих полза от тая тема. Толкова от мен.
 2. 2 реакции
  Проблема е ,че човека иска съвет те му казват "Хвърли си машинката" .Големи "специалисти" У дома имам подобна стара машина жена ми пуска на децата клипове и уроци в уча се Със ХП е
 3. 1 реакция
  И ти толкоз разбираш, ВЕ ! Продънихте ни ушите и очите с тоя линукс. Никое съвременно дистро няма да върви както ХР с орязани визуални ефекти, спрени определени сервизи и адекватен браузер.
 4. 1 реакция
  Тегли си кабел!
 5. 1 реакция
  Абе до оня ден /платката изгърмя/ Гигабайтска със 2 гб рам и 1,8 АМД процесор си житках на воля със 7 ултимейт .Разбира се не трябва да се отварят повече от 2-3 прилижения и 2-3 таба в браузър.Стига сте лъгали хората ,тва ,че вие сте свикнали да работите със много рам памет си е ваша грижа.Ама колко бързо зареждала системата бла бла ,дрън-дрън ярина .ЧОвека зададе конкретен въпрос ,вие от 9999 кладенеца вода донесохте ,за да го убедите да я изхвърли тази машина.Ма усещайте се малко .
 6. 1 реакция
  На баща ми оставих преди 5 - 6 години един Dell Precision 390 с C2D E6600 и му добавих 4ГБ рам, и бих казал че и до момента го ползва без пререкания, но в този случай, не едноядрения процесор ще е проблема, а липсата на РАМ памет.
 7. 1 реакция
  По силата на търговския закон всяка стока може да бъде върната без рекламация и не сте длъжни да давате причина за това. Мисля, че беше до 14 дни от покупката, ако е направена от разстояние. В конкретния случай е нужно да се изтъкне като причина дефекта.
 8. 1 реакция
  А ти виж датата на клипа - Published on 20 Sep 2012. Тогава дори и фейсбук не е бил толкова тежък, а клипове и сега може да гледа с неговия хардуер, това никой не го отрича, но въпроса е, че работата на подобна машина ще е мъчение, не удоволствие. Казах как може да се тества работата на подобна машина по-горе, ти пробва ли, преди да дадеш толкова компетентно мнение?
 9. 1 реакция
  Гарван в полет от Georgi Arabadzhiev
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...