Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 20.05.2019 от всички места

 1. 4 реакции
  И задължително с преглед и тест преди плащане
 2. 3 реакции
  Новините са хубави, незнам какво сте се впрегнали. Huawei се сдобиха с отлична реклама!
 3. 2 реакции
  Вибратори? Ха,ха,ха! Ами тук , във форума също могат да ви потърсят. Има толкова мераклийки. А една жена, уважаваща себе си, винаги си го носи в дамската чанта! Оставете си телефона за да се убедите какъв наплив ви чака. За подсказката, не искам %. Моя отговор е на промоция.
 4. 1 реакция
  Ей голяма научна дискусия с тоя Сураттефтер му теглихте ,туй ядрената физика ряпа да яде
 5. 1 реакция
  Жака струва стотинки, ако нямате опит за да го смените във всеки сервиз ще го направят.
 6. 1 реакция
  Това за килограмите е вярно.Аз така се прекарах да взема ,за доста над моите килограми и се оказаха много твърди и се спи кофти.Викам уж да има ,, мегдан,, Скоро ще ги махам, може и цялото легло, сега ще преговарям с доставчика, че отдавна съм изпуснал сроковете за връщане.Ще видим да ли ще мога да мина метър.
 7. 1 реакция
  Оспамихте на човека темата !По-горе доказах ,че може .
 8. 1 реакция
  Медни са тръбичките, но плочката която е върху процесора може да е от алуминиева сплав. Но, може и да има вградена медна плочка за контакт с процесора. Щом за 2-3 години не се е появил проблем с температурите, няма основание за притеснения.
 9. 1 реакция
  Във всяка професия има и некадърници, и случайно попаднали. Вършещи работа, не вършещи, откровено зловредни и вариации нататък. Поне в моите неща не повече от 10 - 15% вършат някаква работа. Не знам как си направил избора и как си се убедил в правоспособността на тези, които си наел. Подобна е картинката и при лекари, юристи и каквито се сетиш. Имаше един стар български филм "Баш Майстора". Та вероятно си попаднал на такива.
 10. 1 реакция
  Tова е SMD елемент в корпус SOT-23. Най-верояно е транзистор. Други варианти са да е: регулатор на опорно напрежение, положителен стабилизатор на 3.3V и т.н. Ключова фраза smd + надписа на корпуса + datasheet в търсачката. успех!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...