Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 21.05.2019 от всички места

 1. 3 реакции
  Дали е за добро или не само времето ще покаже. От една страна Huawei са силен конкурент и внасят много иновации в областта на комуникациите (не само при смартфоните). От друга страна това може да е самоубийство за Android, защото тази операционна система е далеч от съвършенството и доколкото знам е на безплатна основа, или иначе казано Huawei просто трябва да създаде свой аналог на Google Play, а авторите на приложения просто да пренесат своите продукти там. Да, просто да ги пренесат без да ги пишат на ново, както се налагаше при Windows Phone. Впрочем китайците имат своя ОС, която се разработва не от вчера. Въпрос на време е да се види, дали ще се договорят са американците, но аз смятам, че света има много силна нужда от една нова ОС, защото в момента и двете основни ОС са американски, което е предпоставка за подобни некоректни практики от страна на САЩ срещу други държави и производители. Huawei се явява и основен внедрител на 5G мрежите и доколкото разбирам правителството на САЩ е принудило всички американски (плюс 1 немска компания) разработчици на процесори да гарантират, че няма да продават процесори за Huawei. Тук не става дума за смартфони, а доколкото разбрах за друг тип оборудване. Какви са изводите, САЩ е всичко друго но не и либерална, демократична държава. Властта в САЩ налага натиск над всяка една своя компания, та дори и на редица чуждестранни. Ако искаме технологиите да се развиват по-бързо, а цените на този тип устройства да са все по-достъпни, ние обикновените потребители обезателно трябва да помагаме подобна конкуренция да се появи все някога. Кой от нас точно няма интерес Китай да е алтернатива на САЩ, както софтуерно, така и хардуерно? Както споменах по-горе, конкуренцията движи прогреса и прави цените по-достъпни. Единствената страна, която няма интерес от поява на конкуренция е САЩ, и под САЩ далеч нямам предвид целия американски народ, а тясна група американски милиардери. Аз лично преди години точно с цел поощряване на конкуренцията избрах Windows Phone, но за жалост, с каквото се захванат Microsoft, всичко съсипва съвременното му ръководство. Не беше и лоша операционната система Windows Phone, но не се работеше достатъчно по нея и загина. Ако Huawei все пак реши да пусне своя ОС, аз лично с удоволствие бих им ударил едно рамо, и бих придобил техен смартфон.
 2. 2 реакции
  Сигурно тъй. Но поне са се постарали де - много по-твърда е долната половина.
 3. 1 реакция
  Пенсионирай ги в същия ред, или ги подари, или ги продай. Че ако тръгнеш да проучваш дъната, после ще трябва да проучиш и процесорите, и дисковете, и паметите, и става дълга и широка.
 4. 1 реакция
  Разрешаваш му връзка с интернет само чрез Wi-Fi.
 5. 1 реакция
  Може да набучи на главата четка за зъби. Ще стане инструмент подходящ за преглед и тест.
 6. 1 реакция
  Новините са хубави, незнам какво сте се впрегнали. Huawei се сдобиха с отлична реклама!
 7. 1 реакция
  Това за килограмите е вярно.Аз така се прекарах да взема ,за доста над моите килограми и се оказаха много твърди и се спи кофти.Викам уж да има ,, мегдан,, Скоро ще ги махам, може и цялото легло, сега ще преговарям с доставчика, че отдавна съм изпуснал сроковете за връщане.Ще видим да ли ще мога да мина метър.
 8. 1 реакция
  По добре да не те набара тази женица че с тез яки мускули....
 9. 1 реакция
  Каноникал са Юда ,продадоха се за малко сребърници.Дет се казва ,което не се купува с пари се купува с много пари.Друг е въпроса за колко мангизи от Каноникал са свалили гащите си и са налапали сиренясалия на чичко Бил Гейтс.
 10. 0 реакции
  Какво се хилиш бре ! В твоя услуга съм го писал....ама ето , и аз се хиля .... Постът ми е съвсем сериозен , макар че е несериозно писан.....(това също има отношение към темата!) ! Хилиш се на вица , а Истината която (уж) търсиш не си видял - за какво си мисли майката , дъщерята , бащата .......целокупното население , магарето ако искаш !
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...