Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 22.05.2019 от всички места

 1. 2 реакции
  Тогава дай един "лайк" на @DarkEdge, защото явно е дал вярна "диагноза". Извън темата: И при лекарите е така. Всеки може да те лекува, но при условие, че знае точната диагноза. За това най-ценни са лекарите-диагностици.
 2. 2 реакции
  Всички саундбар-и са един дол дренки. За мен основното им предназначение е да извадят малко по-приличен звук, отколкото звука от микроскопичните говорителчета, вградени в съвременните телевизори. Така че голяма разлика в звука от различните модели саундбар-и не може да се получи. Евентуално разлика има според "екстрите", които уж предлагат - Dolby, DTS, безжичен събуфер, цифрови входове и т.н. и т.н. Проблемът е, че системите за многоканален звук по принцип си искат сериозна многоканална аудиосистема - многоканален ресивър минимум 5.1, или 7.1 (7.2) и съответен брой озвучителни тела. Така че чудеса по отношение на звука не можеш да очакваш, но във всеки случай със саундбар ще имаш доста по-приличен звук, отколкото директно от телевизора. Но по принцип за гледане на филми с многоканален звук най-доброто решение съм го споменал по-нагоре. Аз имам многоканална система от ресивър и 5 озвучителни тела, но за непретенциозно гледане на телевизия съм сложил и нещо като саундбар с вграден събуфер. Представлява масивна кутия от МДФ под телевизора - с 6 броя 7 сантиметрови говорители плюс 12 сантиметров "басов" говорител, насочен надолу и два странични фазоинвертора: https://www.musicworld.bg/bg/c_3171/i_47681/ONKYO_LS_T10_B.html Няма никакви особени екстри, има оптичен , коаксиален и аналогов вход, блутут, поддържа Dolby Digital декодиране и може и директно да просвирва MP3-ки през USB вход, което е съмнително удоволствие. Върху това чудо може и директно да се поставят телевизори с тегло до 50 кг.
 3. 2 реакции
  Кой ти е дал права на теб бе?
 4. 1 реакция
  Хайде малко по-културно с БЕ-то. Ако имаш въпрос просто го задай. И отново питам с какво ще работиш на този МАС. Там си има доста ограничения, да не говорим, че почти всичко е платено и хардуерът е доста скъп и специфичен.
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  Аз също Ви препоръчвам един HDD диск (2 терабайта) защото е много по удобно и не заема това място, което биха Ви заели 200 DVD диска, като имате впредвид, че последните трябва да са и в кутийки, за да се запазят колкото се може по-вече. А и работата по записване на 200-300 диска ще ви отнеме изключително много време. Ако ли все пак държите на DVD+R , единствено ви препоръчвам WERBATIM. Записвам единствено на тях и с годините нямам поне за сега оплакване. Успех от мен в начинанието. За облачна такава услуга едва ли ще се съгласите заради обема и неговата цена.Независимо от това има много "облаци" които могат да ви предложат такова пространство. MEGA, mail.ru, MediaFire, pCloud и много други. Ето Ви пространство от MEGA с примерни месечни цени:
 7. 1 реакция
  Сергееф тотално е загубен за обществото :)
 8. 0 реакции
  Селин Дион е канадска поп и класическа певица. Родена на 30 март 1968 г. На другата не мога да завиждам - авторово поезия А.Х.Т.sekirata cekupama
 9. 0 реакции
 10. 0 реакции
  И задължително с преглед и тест преди плащане
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...