Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 23.05.2019 от всички места

 1. 5 реакции
  Как позволявате на една програма да ви върти на пръста си? Отговора е повече от ясен-защото не я познавате.... Въпреки че питащия не е посочил нито версията на Eset,която ползва ,нито версията на uTorrent...за настройките на Eset няма дори да питам... Ето как стоят нещата(то щото много сложно) с изключенията (както спомена и @DarkEdge) и uTorrent със спрени реклами от настройките: Няма никакви вируси-има "потенциално нежелано приложение"...
 2. 4 реакции
  Не обърквайте човека. Никакви вируси и криптоминьори няма. utorrent използват афилиейт програми, с които си се подпомагат финансово и включват в инсталатора си възможността за инсталирането на допълнителен софтуер. Този модел обаче се следва и от троянските програми често - инсталираш си някакъв "чист" софтуер и в инсталатора има друг инсталатор или връзка за сваляне и инсталиране на допълнително програмче, промяна на търсачката и подобни. ЕСЕТ по дефолт подскача на подобно поведение. Така и трябва да бъде. Да, инсталаторите на най-старите версии не съдържат подобни "благинки", но в новите версии са запушени доста дупки в сигурността, които присъстват в старите версии (уязвимости, които може свободно да разучи всеки как да ги експлоатира - има ги в Интернет в открит вид - като да речем тук), така че недейте дава такива съвети по-добре. Или да инсталира на своя отговорност.
 3. 2 реакции
  Всички саундбар-и са един дол дренки. За мен основното им предназначение е да извадят малко по-приличен звук, отколкото звука от микроскопичните говорителчета, вградени в съвременните телевизори. Така че голяма разлика в звука от различните модели саундбар-и не може да се получи. Евентуално разлика има според "екстрите", които уж предлагат - Dolby, DTS, безжичен събуфер, цифрови входове и т.н. и т.н. Проблемът е, че системите за многоканален звук по принцип си искат сериозна многоканална аудиосистема - многоканален ресивър минимум 5.1, или 7.1 (7.2) и съответен брой озвучителни тела. Така че чудеса по отношение на звука не можеш да очакваш, но във всеки случай със саундбар ще имаш доста по-приличен звук, отколкото директно от телевизора. Но по принцип за гледане на филми с многоканален звук най-доброто решение съм го споменал по-нагоре. Аз имам многоканална система от ресивър и 5 озвучителни тела, но за непретенциозно гледане на телевизия съм сложил и нещо като саундбар с вграден събуфер. Представлява масивна кутия от МДФ под телевизора - с 6 броя 7 сантиметрови говорители плюс 12 сантиметров "басов" говорител, насочен надолу и два странични фазоинвертора: https://www.musicworld.bg/bg/c_3171/i_47681/ONKYO_LS_T10_B.html Няма никакви особени екстри, има оптичен , коаксиален и аналогов вход, блутут, поддържа Dolby Digital декодиране и може и директно да просвирва MP3-ки през USB вход, което е съмнително удоволствие. Върху това чудо може и директно да се поставят телевизори с тегло до 50 кг.
 4. 1 реакция
 5. 1 реакция
  Стигнах до стъпка 10 после стана мазало и се отказах. Послепис Един час търсих къде е купата и какво е купа? https://bg.wikipedia.org/wiki/Купа После гледам 1. Дълбок кръгъл съд без капак. ??? Дълбоко и кръгло и няма капак?
 6. 1 реакция
  Тая "телевизия" работи срещу тебе, срещу твоите интереси, срещу интересите на твоя народ и държава. Не бих качил никога нищо! Една фабрика за лъжи и манипулации не заслужава такова внимание.
 7. 1 реакция
  Инсталаторът на utorrent идва с нежелан допълнителен софтуер и за ЕСЕТ това е проблем. Както и каза DarkEdge, изключете преди инсталацията временно защитата на ЕСЕТ. При самата инсталация махнете отметката на предлаганите ви допълнителни възможности за инсталиране на страничен софтуер. Инсталирайте програмата. Включете ЕСЕТ и готово. Няма нужда да го добавяте в изключенията. Това е ако сте свалили програмата от официалния сайт. Ако е от маймунда... не знам. П.С. Темата не е за тук. Извинявам се, че пиша.
 8. 1 реакция
  Тогава дай един "лайк" на @DarkEdge, защото явно е дал вярна "диагноза". Извън темата: И при лекарите е така. Всеки може да те лекува, но при условие, че знае точната диагноза. За това най-ценни са лекарите-диагностици.
 9. 1 реакция
  Защо разплиташ инсталацията и чий го търсиш там? Като си неграмотен и некомпетентен се обърни към правоспособен. специалист. да ти оправи глупостите! Ако умре твой близък кой ще е виновен?
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...