Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 24.05.2019 от всички места

 1. 2 реакции
  Честит празник на всички!
 2. 2 реакции
  Получил я е по постоянен адрес. защото той е за общуване с държавата. Той излиза срещу името му и ЕГН. Кой се подписа за получаването? Какво като живее ев Казанлък? Може да е студент в Сф или да е ходил на мач. И да е извършил нещо противозаконно. Като има телефон за връзка се обади, можеш да идеш и до местното районно за да не се тразкарваш - ще ти помогнат за връзката. Може и да приличаш на някого и да не се отнася за теб - ще опишеш къде и с кого си бил по това време. Имаш и право на адвокат. Тръгнеш ли да се криеш, ставаш съмнителен и ще има принудителни мерки.
 3. 1 реакция
  Конкретно статията е за проблемите с RDP: https://www.welivesecurity.com/2019/05/22/patch-now-bluekeep-vulnerability/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=wls-newsletter-240519
 4. 1 реакция
  Здравейте, за пореден път подавам доклад срещу модератора Филипов, който продължава във всяка една моя тема да се държи много грубо и да ме обижда. Публикувам си докладът тук за да го видят всички потребители и до кога ние обикновените потребители трябва да търпим простащината на шепа хора в този форум, да не кажа че е само той. Ако на някой намира оправдание за простащината, нека даде мнението си в тази тема, но се съмнявам че на нормален човек ще му е приятно да чете всеки път помии и то на празника на славянската писменост. Не ми е до това че аз съм обиденият, а до това че всекидневно ние трябва да гледаме такива грозни сцени и то от хора властимащи, които имат задължението да се грижат за красотата и привлекателността на един форум и държавата. Аз не ща навсякъде да гледам Бойко Борисовци.Такива доклади срещу него съм подавал десетки пъти и този човек не си запря злобата. И на всичкото отгоре той продължава да бъде оправдаван за просташкото си държане. До кога вулгарните думи винаги ще се оправдават, а една красива живопис-рисунка на гола жена на два века, светкавично изтривана? "Този потребител продължава във всяка една моя тема да се държи много грубо, без с нищо да съм го провокирал или споменавал. Ако не е съгласен с мен нека го изкаже по нормалният и възпитан начин. Нямам какво да деля с него та да се държи по този отвратителен просташки начин. Във всяка моя тема подавам доклад за него и никакво действие, озаптете го този простак най-накрая, не ща във всяка моя тема този човек да ме нарича "тъпа кратуна, ламерче тъпо, да ми говори на "бе" и т.н. Аз да не съм влезнал да бъда боксовата круша в този форум. То бива веднъж-два, ама той не се спира."
 5. 1 реакция
  Не, не са едни и същи. Обработват се от организма по различен начин. И тези сравнения дето се пишат са супер неверни.
 6. 1 реакция
  Намери си адвокат. Без адвокат е опасно да се явяваш в РПО-то и да говориш. Може нищо незаконно да не си направил, но след един пердах ще подпишеш, че си направил. Трябва ти адвокат и предварително му обясни за призовката.
 7. 1 реакция
  Арч трудно, но негови производни като Manjaro, Namib, Archman може. Арч също може, но няма графична среда.
 8. 1 реакция
  Не Арч е без графична среда,образа е към 800 мб
 9. 1 реакция
  По добър от 8.1 няма да намериш.
 10. 1 реакция
  Мирчо, ти откъде си бре, комсомолец??? Щото аз съм от Хасково и мога да ти говоря и пиша много за тази емблематична вода!!! Тук за кой ли пореден път удари на дръвче!!! Толкова да си кух, че не е истина!!!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...