Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 25.05.2019 от всички места

 1. 2 реакции
  Има достатъчно честни кандидати извън дървените болшевишки кратуни. След като е неистов вокй от тях как щял да ми пропадне гласа, ако не е за тези от статуквото - значи е добре за народа. Голям кеф да се мерят, като примерно ще са 6 на 6 мандата. И процент отгоре иили надолу пак тая. Нинова реши да махне от листаста част от дървените кратуни, ония от националния съвет ги натресоха обратно. Няк'ва кифла, дето била европейка, но не и българка, и еврогеят предищен председател, дето натресе прасчо. Какво, ще изкарат процент отгоре и ще искат да дойдат същите дървени кратуни. И за да стане аритмертиката ще се съберат с огладнелите чалми. Че да не дава господ и да влезе подлогата на Ердоган. Мразя управляващата шайка ОПГ. Крадлива пасмина, каквато сме нямали в историята. Външният дълг вече е над 80 милиарда, на година се крадат по 10 милиарда от обществени поръчки, и още 4 от ДДС и акцизи. По места са типично по болшевишки - който не е с нас е против нас. Така че каквото и да ви пеят подкрепетве честните кандисдати.
 2. 2 реакции
  Личен лекар и невролог ще преценят дали има нужда от такъв.
 3. 1 реакция
  А и, както знаеш, за всяко пророчество ще се намерят "факти", които да го потвърждават. Вече се знае какво се иска - значи може да се направи, напише, разкаже, че точно така се е случило. Интересно ми е само Исус ли влиза в Йерусалим яхнал магаре през онази порта, в онзи ден. И никой друг през целия този ден не влиза през същата порта яхнал магаре?
 4. 1 реакция
  Паметта в Никем е скъпа. Тази която си избрал предполагам си се подвел че е 2х8GB от цената. Фокуса е на същата цена като Евото. Рам; https://www.vario.bg/teamgroup-t-force-vulcan-dimm-kit-16gb-tlred416g3000hc16cdc01 http://nikem-bg.net/computer-components/G.SKILL-DDR4-2x4-3200-RipjawsV-F4-3200C16D-8GVKB/ Захранване; https://www.vario.bg/seasonic-focus-gold-650w-ssr-650fm http://nikem-bg.net/computer-components/PSU-SEASONIC-SS-620GM2-BRONZE/ Накрая остават 46 лв. за кутия (избраната е с 1 вентилатор отзад) тоест въпреки всичко парите са същите.
 5. 1 реакция
  О да, и така завъртяха нещата и изпраха на хората мозъците... че ... като алтернатива да се предлагат тези и това от което бягаме 30 години вече.... Пълен нонсенс , но факт. Евала на ченгесарските червени стратези. Добри са. А да.. и на Решетников и сие от ГРУ раздел Източна Европа . И те са добри.
 6. 1 реакция
  От двата по доброто е LG. Ако искаш телевизор с Андроид се насочи към Сони.
 7. 1 реакция
 8. 1 реакция
 9. 1 реакция
  За дебелан феновете. Излезе официално Астра Линукс Орел. Официален партньор на Дебелан в Русия. За който може да чете -> https://astralinux.ru/products/astra-linux-common-edition/ Безплатен и Комерсиален вариант (еднакви са на практика, само лиценза на разпространение е различен). Приложение - Настолни Компютри, Лаптопи, Работни Станции, Сървъри. Работна Среда: Fly Desktop Environment. (QT базиран)
 10. 1 реакция
  Има много дървета - да. Преди години четох, че улиците като булевард Бъкстон, които се спускат от Витоша действат като канал за студения въздух. Сиреч, при застудяване въздуха от Витоша се спуска и идва първо при нас, изтласквайки по мръсния въздух към по-долните части на София. Установих и че през някои зимни нощи, в които температурата навън пада рязко се наспиваме много по-бързо и мисля, че тогава нивото на кислород се повишава.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...