Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 25.05.2019 в Нови отговори

 1. 3 реакции
  не че те критикувам....ама ми са чини че има 27 Е-та по-малко или туй е съкратената версия?
 2. 3 реакции
 3. 2 реакции
  Има достатъчно честни кандидати извън дървените болшевишки кратуни. След като е неистов вокй от тях как щял да ми пропадне гласа, ако не е за тези от статуквото - значи е добре за народа. Голям кеф да се мерят, като примерно ще са 6 на 6 мандата. И процент отгоре иили надолу пак тая. Нинова реши да махне от листаста част от дървените кратуни, ония от националния съвет ги натресоха обратно. Няк'ва кифла, дето била европейка, но не и българка, и еврогеят предищен председател, дето натресе прасчо. Какво, ще изкарат процент отгоре и ще искат да дойдат същите дървени кратуни. И за да стане аритмертиката ще се съберат с огладнелите чалми. Че да не дава господ и да влезе подлогата на Ердоган. Мразя управляващата шайка ОПГ. Крадлива пасмина, каквато сме нямали в историята. Външният дълг вече е над 80 милиарда, на година се крадат по 10 милиарда от обществени поръчки, и още 4 от ДДС и акцизи. По места са типично по болшевишки - който не е с нас е против нас. Така че каквото и да ви пеят подкрепетве честните кандисдати.
 4. 2 реакции
  Личен лекар и невролог ще преценят дали има нужда от такъв.
 5. 2 реакции
  Завърши една епоха, завърши "Игра на тронове". Каквото и да говорят хейтърите, този филм се превърна в явление, а тези, които смятат фентъзито за "въздухарски" жанр, изпускат част от живота. Защото какво е фентъзи, ако не приказките, с които всички сме израснали, приказките за добро и зло. Между другото, аз повече харесвам фантастиката и дори смятам, че споменатия жанр я уби, но това не ми пречи да смятам филми като "Властелинът на пръстените" и "Игра на тронове" за шедьоври. От последния епизод доволни няма ... и при мен е същото. Но това не обезценява огромния труд, който положиха всички, участвали в този грандиозен проект и който доведе да съответните резултати, а именно появата на шедьовър. По стара американска традиция вече подготвят сериал за предисторията, после ще последва сигурно предистория на предисторията и така до безкрайност, т.е. не до безкрайност, а докато хората просто престанат да го гледат. Защото, когато нещо се превърне в явление, както този сериал, голямата заслуга за това е на артистите и всяка смяна е обречена, ако не на провал, то на неизбежно сравнение, което винаги ще бъде в полза на оригинала. Що се отнася до това, че "Игра на тронове" се води телевизионен сериал, то телевизионното в него е само начина на излъчване, иначе си е напълно сравним с другия споменат от мен по-горе шедьовър и като проект, и като мащаби, и като изпълнение.
 6. 1 реакция
  Примерно някоя компилация на сергей стрелец или live linux - записваш на USB с Rufus и стартираш. Но щом програмата за тест на диска ти дава грешки още в началото, проблема не е в програмата, а в диска.
 7. 1 реакция
  Паметта в Никем е скъпа. Тази която си избрал предполагам си се подвел че е 2х8GB от цената. Фокуса е на същата цена като Евото. Рам; https://www.vario.bg/teamgroup-t-force-vulcan-dimm-kit-16gb-tlred416g3000hc16cdc01 http://nikem-bg.net/computer-components/G.SKILL-DDR4-2x4-3200-RipjawsV-F4-3200C16D-8GVKB/ Захранване; https://www.vario.bg/seasonic-focus-gold-650w-ssr-650fm http://nikem-bg.net/computer-components/PSU-SEASONIC-SS-620GM2-BRONZE/ Накрая остават 46 лв. за кутия (избраната е с 1 вентилатор отзад) тоест въпреки всичко парите са същите.
 8. 1 реакция
 9. 1 реакция
  От двата по доброто е LG. Ако искаш телевизор с Андроид се насочи към Сони.
 10. 1 реакция
  Има много дървета - да. Преди години четох, че улиците като булевард Бъкстон, които се спускат от Витоша действат като канал за студения въздух. Сиреч, при застудяване въздуха от Витоша се спуска и идва първо при нас, изтласквайки по мръсния въздух към по-долните части на София. Установих и че през някои зимни нощи, в които температурата навън пада рязко се наспиваме много по-бързо и мисля, че тогава нивото на кислород се повишава.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...