Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 26.05.2019 от всички места

 1. 4 реакции
  "Стигнеш ли до кръстопът, сине – каза Демир на Богомил веднъж, – забий си тоягата, дето ти е била опора по пътя дотам. Като табела без посока я остави да стърчи, като незавършен кръст върху пресен гроб. Като гръмоотвод. Приседни, но не за да помислиш. Щом вече си на кръстопътя, значи сам си го извикал и знаеш накъде да поемеш още преди да си пристигнал. Приседни, помълчи, за да благодариш. И после тръгвай. Без да се подпираш. Ако пак стигнеш до същия кръстопът и си видиш забитата тояга, не се обвинявай. Не посоката е била грешна, а ти си имал нужда да се повъртиш в кръг". Мария Лалева, "Живот в скалите"
 2. 2 реакции
  Не му завиждам, има понякога проблясъци при него, и си викам ще стане от него човек и в следващия момент със страшна сила опровергава тези ми мисли. С неговите трудове спокойно може да се направи нов раздел в електротехниката и в частност аудиото Пепонотехника, ще бъде най обширния труд на тема аудио, електроника, акустика, цифровизация и прочие учени думи.
 3. 1 реакция
 4. 1 реакция
  Това няма да стане докато не започне да уважава хората в дискусията, без да квалифицира кой какъв е, кой колко разбира и какво разбира. Истината е че има някаква основа, разбира някой неща, но същевременно не иска да чете, защото писалите книгите са под неговите знания, в същото време иска да блесне със свое изобретение и влиза в омагьосан кръг. Защото няма смисъл в това което пишеш, аз, сигурен съм още много от форума можем да съчиняваме по една, две, защо не и три теми на ден в този стил, но няма смисъл. Модифицирането на схеми е лесно, трудно е да изчислиш какво ще получиш като краен резултат. Като пример за модификации мога да дам различните версии на Quad, на нашите Студио ако щеш също. Ти към този момент работиш на око и ухо, няма как това да е сериозно, разбери.
 5. 1 реакция
  Намерихме си читав ветеринар, който ги кастрира без да им реже ушите. Даже и разрезите така направи, че едва се забелязват, а животинките скачат и играят все едно не са им правили операция. https://www.facebook.com/drujba.vet/
 6. 1 реакция
  ...трепкаше на сън. Лудия жребец не спря дори пред...
 7. 1 реакция
 8. 1 реакция
 9. 1 реакция
  "Човек обича майка си почти без да съзнава, без да чувства, защото е така естествено, както е естествено да живееш; и разбира колко дълбоко е вкоренена тази любов едва в минутата на последната раздяла. Никаква друга привързаност не може да се сравни с тази, защото всички други се дължат на някаква среща, а тази започва още от рождението ни; всички други чувства ни се поднасят по-късно от случайностите в живота, а това живее в кръвта ни още от първия ни ден. " Ги Дьо Мопасан, "Силна като смъртта"
 10. 1 реакция
  Щото тия кретени, дето пишат гнома, явно не са чували за функцията "десен бутон". Цъкаш десен бутон на панелите и хой - нищо не се случва. Като не се случва нищо, айде у кофата.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...