Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 27.05.2019 от всички места

 1. 3 реакции
  Да си нормален в днешно време, е болест. Трябва да си играч на социални роли...
 2. 3 реакции
  Това е Realtek аудио чип, в него освен DAC има и усилвател Class d щом грее има окъсяване на изхода било умишлено или неволно което е довело да неговото дефектиране. Чипа е добре да се свали и замени с нов по желание, струват 5-10 долара, в зависимост от къде се пазаруват.
 3. 2 реакции
 4. 2 реакции
  Попитах за автомобилно или домашно озвучаване става въпрос - няма отговор. Като го пише в заглавието предполагам че е за автомобил. Озучаването е основно по 2 начина - на 12V (около 14 при работещ двигател и заряд) и с допълнителен импулсен преобразовател. Стандартното озвучаване предвидено от производителите на автомобилите, което да не пречи на шофирането е до 4 X 5 W и съответстващи на тях 10 - 13 - 15 см широколентови говорители, понякога и с допълнителни "пищялки". Напоследък хлапетиите искат кратуните им да стават на тупАн и монтират по-мощни неща. Производителите произвеждат мостови решения с до 20 - 50W на канал. При ограничените стандартни размери 1 или 2 DIN се слагат дори и допълнителни вентилатори, които шумят. Но няма начин - к.п.д. е ясен и топлината трябва да се разсейва. Има и специализирани мощни усилватели със стотици ватове и импулно захранване. Почналият темата да направи елементарна справка с Datasheet и да види колко са допустимите напрежения, токове и минимален товар. Примерно да погледне как се прави с TDA1562. Това, че е видял някаква пищялка за кратковременен режим и ограничена честотна лента 0,5 - 2KHz и недефинирани изкривявания не му дава право да прави генерални заключения че е открил топлата вода и че той е най-умния. Все би трябвало някой друг професионален производител да се сети преди него. Ня искам да коментирам техническите детайли - както казах елементарна справка с Т.О.Е.
 5. 1 реакция
  При проба за забравена парола на кой имейл ще изпратят новата?И как става влизането от два имейла в един акаунт?
 6. 1 реакция
  Няма как да има такива оригинали за 20 паунда.
 7. 1 реакция
  В повечето случаи часовниците имат приемник, който отчита за момента главно скоростта, с която се движиш и записва маршрута, който по-късно може да го синхронизираш с телефон чрез специално приложение и след това да го видиш и в интернет, google maps и други, в зависимост от производителя. В зависимост от сензорите може да измерва пулс, крачки, атмосферно налягане, надморска височина и други. Прави ти статистика на основата на тези данни. Примерно аз ползвам Garmin fenix 3 с вграден пулсомер, има приложение за android и iphone, което след това синхронизира данните и прави следната статистика: https://connect.garmin.com/modern/activity/3685413850?share_unique_id=18&fbclid=IwAR3AmsK5Fk3ePhjCHGgk2ATHuUWlFwpJDLlW8inBMvmw2iH6jtVTnV2TVos Има и опция да си направиш и качиш маршрути и след това на часовника ти излиза стрелка и линия, която да следваш по дадения маршрут. Може и да направиш trackback на маршрут, който си записал при ходене/бягане/каране на колело и други.
 8. 1 реакция
  Как го реши това - не знам. И не това са хората, които искат като пуснат машината и тя да работи без никакви настройки, проверки и т.н. Според мен кликаджийските домашни потребители искат това, нямайки си идея какво е HDD,SSD,CPU и още повече нямащи си идея какво искат и с какъв хардуер и софтуер да го постигнат. Просто купуват и да върви. Модерно, маркетингова маниполация. Дали ще е комп за 5000лв. ама може да е достатъчен и за 1500 - няма значение. Само глупак може да се изръси толко пари, щото гледал Стив Джобс, скрулването било смутли, ама не може да играе пълноценно игри.. Не знам и що за индивид трябва да си, че и да се гордееш и парадираш с това. По точка 10, защото всеки производител си прави корпуса според желанието. Да, по-големи машини, не влизат в на Стив Джобс в чантата за документи, ама и не тролват, защото се охлаждат добре.
 9. 1 реакция
  Лили, все 1 да питаш, може ли да тече от чешмата вода, ако не е пусната... Няма как да сийдваш /или лийчваш/, ако не си онлайн... но идеята при "торент системата" е точно такава, когато някой свали даден филм/или каквото и да е/, да сийдва , за да може и други да го свалят... Иначе, аз като сваля, изтривам и не сийдвам нищо, е пагубно за торент системата /ако всеки прави така/... И затова има и рейтинг система, отчитаща Свалено/Качено... и при някои има изискване, за това. Поздрави.
 10. 1 реакция
  Не се занимавай с глупости, а тичай в кварталния технополис да си напазариш компютър. Може да ти го докарат до вас, щото си тежи... да го е*а.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...