Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   92

  • Публикации

   38593


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   89

  • Публикации

   113021


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   58

  • Публикации

   52628


 4. Реджеп Иведик

  Реджеп Иведик

  Лига на легендите


  • Харесвания

   20

  • Публикации

   22794Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 28.05.2019 от всички места

 1. 5 реакции
 2. 5 реакции
  Хайде сега отворко, пусни листата с името и паролата, че нещо му сложиха катинарче
 3. 4 реакции
  95.3 а Лили Иванова ко праеше в туй време?
 4. 4 реакции
  Аха, аз кат съм гонил Михаля, още динозаврите бяха доминиращ биологически вид. И като стигнеш до хоризонта, виждаш, че хоризонта го няма, а като се обърнеш назад, виждаш, че се е преместил там, откъдето си тръгнал да го гониш. Затуй му се вика хоризонт, щото е на хоризонта. Иначе щеше да е Христо Ботев
 5. 4 реакции
 6. 4 реакции
 7. 4 реакции
  Всяка дупка е дупка и не е дупка, дори черната, и никой не може със сигурност да каже, дупка ли е или не е дупка. Това знам за дупките.
 8. 4 реакции
  ба на Симо по мога да вярвам червеевата според мен сий тунел,шорткът-каквото влиза-такова излиза докато черната дупка,с тази чудовищна гравитация-влиза едно а излиза....не знам,нещо съвсем различно на атомно....субатомно...а защо не на квантово ниво от нас двамата ти си по-умния ти ще кажеш
 9. 4 реакции
  Сергеев питайте. У форума той е специалиста.
 10. 4 реакции
  има вероятност от едната страна да засмуква..... но нали-нищо не се губи.... значи трябва това засмуканото някъде да се ,,издухва" нъл тъй зъмен е рану ощи-на рабутъ съм,посли ръсоткъ с кучянциту и чак тугъс-къде двайс чъсъ утарям бирътъ ма на вас НАЗДРАВЕ
 11. 4 реакции
 12. 4 реакции
  Първи работен ден на Андрей Слабаков в европарламента
 13. 4 реакции
  ба нийш струим унея шми я грабят
 14. 4 реакции
  Ето, ще вдигаме стандарта на българина и от някъде трябва да се почне. 17 човека като за начало. 320 евро дневни! Винаги "службата" на народа (или народите на Европа) изисква жертви! Е, как да лаеш срещу "началниците в Брюксел" при такива привилегии, кажете?
 15. 4 реакции
  стройте родината ни съ ръсейвъйти
 16. 4 реакции
 17. 4 реакции
  О-о-о, ти да видиш! Скандал! 2616 врачани са дали преференциално гласа си за Александър Йорданов Викам да касират изборите за Враца! И как беше - да закрият партия ГЕРБ заради тая работа, направо разпускане!
 18. 4 реакции
 19. 4 реакции
 20. 4 реакции
  Добро утро Сабален са беши нагрочило ама ся пекна
 21. 4 реакции
  Батюююююю... Тука някакво Алфа умрело се мъдри измежду БМВ и Мерцедес, чудесии, ремонти по 14к лева... И то за градско шофиране, от жена. Какви са тия 530-ки, и 2.4-ки? E60-ка 530 и W212 за 14 000лв... Такъв автогол ще си вкара автора с някоя гробница за 14к, че дълго ще я запомни. Точно изброените автомобили са хлапашка работа. W212, E60 и онова италианското били градски автомобили... Евала. Към автора - ако искаш автомат, насочи се към японски компактен автомобил. Не карам японски автомобил, но имам доста познати с такива. Тойота например имат достатъчно прилични и изключително здрави малки модели - Айго и Ярис. Търси автомобил на бензин или бензин/газ! С бюджета можеш да се вместиш за автомобил между 2010 и 2012г със сигурност, който ще е с далеч по малки разходи от гореизброените колици. Това при положение, че се търси практичен автомобил, без купища екстри. Ако не искаш практичен, има и джипове за по 14к лв... Зависи дали имаш правилното разбиране за градска кола (компактна, малка, семпла) или всичко, което те кефи, било то с размерите на Урал, веднага става градска кола за теб.
 22. 4 реакции
  Защо циганите не сеят незаконно пшеница? Най-честото оправдание на циганите за незаконните им къщи е, че няма къде да живеят. Най-честото им оправдание за кражбите и грабежите е, че няма какво да ядат. Добре, обаче като се замисля, щом циганинът има желание да си направи къща за живеене на чужда земя, без да пита никого при това, защо на същата тази земя не си спретне и една незаконна зеленчукова градина? А кой би го спрял да направи и една незаконна кошара и да гледа незаконно овце? Нали няма какво да яде? На всичкото отгоре, при наличието на доста пустееща земя у нас досега да сте чували за незаконна циганска нива? Да сте попадали на новина как циганин сее незаконно пшеница? Още нещо - цяла България е пропищяла от незаконната циганска сеч, но как досега нито веднъж не чухме за незаконно циганско залесяване? Да си го посеят незаконно дървото сами, пък като порасне, да си го отсекат? Не, нали? Странно. Излиза, че те могат да нарушат закона, за да откраднат, но не и да нарушат закона, за да произведат. Замислете се - някой да е виждал циганска къща с насадени домати, краставици и картофи в двора? А да е забелязал някой да гледат други животни, освен коне за каруците си? Примерно овце, крави, кокошки? Не, нали? Много хора в България няма какво да ядат, най-вече старите българи. За наш срам в бившата българска държава, а сега територия, е така. Обаче как досега не видях и не чух банди от гладни пенсионери да крадат, грабят и убиват, защото няма какво да ядат? Как може по селата хора на по 80 години и горница още да човъркат дворчетата си, за да изкарат земеделска продукция, а техните цигански съседи, млади и пращящи от сила и здраве, да не могат? И вместо това да чакат да узрее, за да им я оберат? Няма смисъл от повече приказки. Всички знаем българската поговорка "Който не работи, няма да яде". Когато се приложи като държавна политика, и когато законите започнат да се спазват, циганският проблем ще изчезне. Само че, едно нещо ме гложди. Всичко е много хубаво, но как да провеждаш държавна политика, като няма държава? Автор: К. Костадинов
 23. 3 реакции
 24. 3 реакции
 25. 3 реакции
  Е, признах та Ага ... Аз помним само до това: Мъ не жаля за ония времена ... Ъпдейтнах си софтуера ... и определено си пренаписах драйверите сам ... щото тез млади такъв хардуер не могат да поддържат ... Тя бе създала фондация за спасение на динозаврите, мъ нещо Тато не и позволи ... Та тъй се споминаха горките, като Тасманийски вълк ... и той горкия ... мъ в по-нови, пардон по-напреднала фаза на Дарвинофа нъ как бе ... видово ил до видело ... прочие ... Та, тъй ... само и единствено циганите, русите мацки и ... ох ... склероза к'во още ще оцелееят ..
 26. 3 реакции
  Изплуваха схемите на ГЕРБ за отчитане на купения вот И още неща ще изплуват, но вече е късно да се поправят.
 27. 3 реакции
 28. 3 реакции
 29. 3 реакции
  спуделям тъз идиодска линия ... Се ... мой да не съграждаме, мъ поне да не слагаме греда в спиците на сериозността ...
 30. 3 реакции
 31. 3 реакции
  Нещото от което колкото по отнемаш, а то става по-голямо е дупката ... Та се чудя, хм дали черната дупка е дупка или нещо друго а?!
 32. 3 реакции
  Твоето не е информативно полезно, а просто спам, за да се набива името на бостанския зарзават на народа в главите.
 33. 3 реакции
 34. 3 реакции
 35. 3 реакции
  БОКО ТИКВАТА АКО ЖИВЕЕШЕ В РУМЪНИЯ, В ЩАТИТЕ, ИЛИ В СТРАНА ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА, ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН И ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА, А В БЪЛГАРИЯ ИДИОТИТЕ И ГЛУПАЦИТЕ СИ ГО ИЗБИРАТ ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ. Сами си правете сметка колко просто е българското население. Румънският съд осъди лидера на управляващата партия за корупция Магистратите му дадоха 24 часа да се яви в полицията Председателят на управляващата в Букурещ Социалдемократическа партия Ливиу Драгня загуби обжалването срещу присъдата си за корупция, по обвинения от 2018 г. Това бе постановено от Върховният съд на Румъния на 27 май, предава AFP. Решението е окончателно. „Съдът поддържа решението от първа инстанция", съобщиха съдиите, давайки на Драгня срок от 24 часа да се яви в полицията, за да започне изтърпяване на наказанието си за лишаване от свобода. Драгня получи 3 ½ години затвор. През 2018 г. той се е опитал да използва влиянието си, за да осигури спечелването на фалшиви обществени поръчки за две жени, които по това време са работили в неговата партия.
 36. 3 реакции
 37. 3 реакции
  Приличаме ли ти на хора, които се лекуват
 38. 3 реакции
  Всеки си има собствено мнение и разсъждения! Това, че не ти изнасят моите коментари, не значи че са безумни. Няма нужда да ме пращаш в арабския свят, защото той сам ще дойде тук, ако простотията на феминизма не се озапти, а ислямът може да се окаже пристан за мъжествените мъже! Ето това е безумие!!! https://trud.bg/бесовете-на-феминизма/ Малка извадка: А, това пък е феминистична гнусотия, доказваща невероятния женски-интелект!!! https://fakti.bg/world/256483-feministka-na-voina-v-zashtita-na-sramnite-vashki-video https://fakti.bg/world/281560-feministka-da-se-ubiat-bebetata-momchenca- https://news.bg/comments/osvirepeliyat-feminizam.html Дали Maleficient ще закрие или не темата няма особено значение. Обърни внимание как заповеднически се държиш! Аз да отивам в арабския свят, авторката да закрива темата, пази Боже от властни жени. Има народна мъдрост: "Дай и на жената власт и и гледай сеира"!
 39. 3 реакции
  Подобни изявления могат да вкарат в лудницата цялата катедра "Електротехника" ! Абе, човече, един кондензатор е класически пример за реактивно съпротивление, то не зависи нито от токове, нито от напрежения, то е Хс= 1/ омега с ! Такъв майтап не съм си представял че може да има. А и понеже кондензаторът дефазира тока не точно на 90градуса, това значи, че той има и индуктивност.
 40. 3 реакции
 41. 3 реакции
 42. 3 реакции
  Пресаташето Мирко, ни осведомява къде Ким Чен Борисов си развява телесата. Ташкън северна корея.
 43. 3 реакции
  мчи къ бъиръ удолуй куф кът бъиръ нъ пудилениету ф сузопул... кът великин баир ф грудуу....
 44. 3 реакции
 45. 3 реакции
  - Ходи ли на психолог? Как мина? - Оооо, психологът ли?! - Какво, забрави ли? - Не, забравих да направя дупки в капака на багажника, да диша...
 46. 2 реакции
 47. 2 реакции
  брао андро брао слабаков
 48. 2 реакции
  Значи да ви кажа ,че в Дупница интеграцията върви добре .Същата тази прослойка поне 85 % работят.Имам приятели от малцинството по работливи от някои българи,и в същото време имам приятели българи дето не пипат работа за никакви пари(не искат да разнасят ,брошури ,каталози и флаери ,защото била срамна работа,а няма пари за едно кафе в седмицата да изпие ,и са си купили дипломите за средно и без книжки,и ми казват ,,Ти имаш пари трябва да ми даваш ей така",а представителите на малцинството ми викат ,,Дай нещо работа?" и рекламните материали си ги разнасям ,защото тея от малцинството ,които познавам си намериха работа ,а плащах добре /един квартал дето се обикаля за по-малко от един час = 10 лева/).Та те така те ,всичко си е до човека вече.
 49. 2 реакции
 50. 2 реакции
  Не мисля че цитираш правилната част от подписа ти.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...