Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 28.05.2019 от всички места

 1. 3 реакции
  Подобни изявления могат да вкарат в лудницата цялата катедра "Електротехника" ! Абе, човече, един кондензатор е класически пример за реактивно съпротивление, то не зависи нито от токове, нито от напрежения, то е Хс= 1/ омега с ! Такъв майтап не съм си представял че може да има. А и понеже кондензаторът дефазира тока не точно на 90градуса, това значи, че той има и индуктивност.
 2. 2 реакции
 3. 2 реакции
  Това е Realtek аудио чип, в него освен DAC има и усилвател Class d щом грее има окъсяване на изхода било умишлено или неволно което е довело да неговото дефектиране. Чипа е добре да се свали и замени с нов по желание, струват 5-10 долара, в зависимост от къде се пазаруват.
 4. 1 реакция
  Благодаря че винаги ми отговаряш бързо и коректно.
 5. 1 реакция
  При този тип озвучаване не се търси качество на звука, а шумотевица, няма значение ценовия клас.
 6. 1 реакция
  БАЙ ГАНЬО ГЛАСУВА! 26 май 2019 ИЗБОРИ НА УМРЕЛИТЕ ! На дупедавците и гъзоугодниците! Върви, народе заблудени! ...към гибелта си ти вървиш Болката ми е голяма,но и това ще превъзмогна,защото съм умна и не съм от продажната ПАПЛАЧ, ЦЪРВУЛ НА ОНЗИ ПАЛАЧ... Глупав народ сме , поне тези които са се замогнали по нечестен път и държат със сила властта и парите, богатствата на България. Умните и кадърните, младите са навън, видяха че ще ги избият тук в родината им и нямат бъдеще. Горко ни. Толкова много западни държави и Америка чакат като лешояди гибелта на България. Жалко -меко казано. Дано не видя тоталния крах на България, дано умра вече съм стара . Това ли е демокрацията Ви ? Европата Ви кирлива, вмирисана на негри и араби, цигани и турци?! ПОСЛЕДНИ СМЕ В ЕВРОПА ПО ВСИЧКО ОСВЕН ПО СМЪРТНОСТ И БОЛЕСТИ И ВЕЧЕ НЕ САМО В ЕВРОПА ЗА КАКВО ТЪРЧИМ И СМЕ ТАМ ТОГАВА? ЗА КАКЪВ ХАЛ НИ Е ЕВРОПА, СЛЕД КАТО СМЕ НА ДЪНОТО И НИ МАЧКАТ И ОКРАДОХА?! УНИЩОЖАВАТ НИ НАЦИЯТА БАВНО И ХИТРО -ТРОВЯТ, ИЗБИВАТ , НО НЕ И ЦИГАНИТЕ, И ТУРЦИТЕ -ТЕ СИ ЖИВУРКАТ. Защо да е силно казано, нима не виждаш накъде сме тръгнали, то няма накъде вече сме на дъното, а сега ще ни обърнат и пола на децата, досега само дрогират и проституират, тровят и не лекуват! Чак пък образование и култура. Свястното , умното е навън ,емигрира и тях изтеглиха ... Имали хората пари? Лъжа е . Не съдя само по себе си, тези бабички дето хвърляли пари от терасите ...ЛЪЖА Е , ГОТОВИ СЦЕНАРИЙ, КАКТО И МНОГОТО ПАРИ НА ШЕПА ИЗРОДИ, КАТО БАЛЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, БРАТЯ ГАЛЕВИ...КЪДЕ СА , А КЪДЕ ГИ СКРИХА ...УБИЙЦИТЕ СЪЩО - МАФИЯ , ПЛЮЯ НА ТАЗИ ПАПЛАЧ. ПЪК И ДРАПАТ ЗА КОНВЕНЦИЯТА И НЯМА КАК БЪЛВАТ ПОСТОЯННО НАСИЛИЕ НАД ЖЕНИ И УБИЙСТВА, ТА ТО И ПРИ БАЙ ТОШО ГИ ИМАШЕ, ДРАГИ! ВИНАГИ Е ИМАЛО И ПОВЕЧЕ ОТ СЕГА ДАЖЕ. А НАРОДА ДА СИ РЕВЕ, КАТО ТЪРПИ, АЗ ВЕЧЕ СЕ ИЗРЕВАХ! ОТМИНАВАМ...
 7. 1 реакция
  Тая "телевизия" работи срещу тебе, срещу твоите интереси, срещу интересите на твоя народ и държава. Не бих качил никога нищо! Една фабрика за лъжи и манипулации не заслужава такова внимание.
 8. 1 реакция
  Лили, все 1 да питаш, може ли да тече от чешмата вода, ако не е пусната... Няма как да сийдваш /или лийчваш/, ако не си онлайн... но идеята при "торент системата" е точно такава, когато някой свали даден филм/или каквото и да е/, да сийдва , за да може и други да го свалят... Иначе, аз като сваля, изтривам и не сийдвам нищо, е пагубно за торент системата /ако всеки прави така/... И затова има и рейтинг система, отчитаща Свалено/Качено... и при някои има изискване, за това. Поздрави.
 9. 1 реакция
  Завалията, отсега го е заяла тъщата...
 10. 0 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...