Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 30.05.2019 от всички места

 1. 5 реакции
  Отиваш в сервиз, какво не е ясно? С местоположение Град:СВГР не може да се каже повече. И запомнете че тия китайски пръдни не са направени да озвучават ма'алата.
 2. 3 реакции
  Да. Каква е тая мания да се вкарват отделни захранвания в бюджетни машини на цената на една минимална БГ заплата, с вградено в процесора видео? Пък и дискретна карта от нисък клас да има и какво от това? Цялата машина, която предлагам, ще харчи под 150 вата.
 3. 3 реакции
  USB2LAN може и да не стане. По-вероятно е да стане с USB 2.0 OTG Ethernet adapter. Пример: https://www.amazon.co.uk/dp/B00RM3KXAU/ref=as_li_tl?ie=UTF8&linkCode=gs2&linkId=c56527b19ec47cefd433260ccaeb3647&creativeASIN=B00RM3KXAU&tag=howtofixandre-21&creative=9325&camp=1789
 4. 3 реакции
  Разбира се че може да се намери усилвател,за да използваш същите колонки.Лошата новина е че освен стерео усилвател,ще е нужен допълнителен за субуфъра.Затова на теб ще ти трябва усилвател 2.1 ,които е с допълнителен изход за включване на бас колона.Цената му обаче няма да ти хареса,защото ще надвишава стайността на системата ти. Дали ще има промяна в звука,зависи от модела на който ще попаднеш.
 5. 2 реакции
  Начи понеже пак почна да дига 100 градуса реших да си взема афтърмаркет охлаждане и си поръчах.Търсих такъв с голям радиатор за малко пари без значение какъв е вентилатора,защото него мога да го сменя когато ми скимне.Поръчах вчера,дойде следователно днес и го монтирах и сега за 5мин. макс темп на 100% лоад в прайм95 е 70 градуса вместо 100,което ме устройва перфе. Сложил съм и снимки
 6. 2 реакции
  ""Конкретно вкъщи искам да не ми пържат мозъка като пуйка..."" Предложение: Спираш си интернета, продаваш телефоните, пишеш молба до Енерго да ти спрат и тока и си живеете спокойно до дълбоки старини. Не е лошо да посетиш някой лекар, колкото и обидно да ти звучи всичко това!
 7. 2 реакции
  В момента натам отиваш. Мозъкът ти се пържи навсякъде по един и същи начин, даже навън е в пъти повече. Така, че спри да овиваш антени, да боядисваш стени, а просто отиди ти или майка ти на лекар, за да се види от какво е главоболието.
 8. 1 реакция
  Здравейте приятели, Миналата година писах тук за първи път , да моля за помощ с нова конфигурация и получих невероятна помощ, за което съм ви безкрайно благодарен. Сега отново имам нужда от вашето съдействие, но този път бюджетът е много, много свит. Става дума за малкия ми братовчед, който иска някаква машинка, за да играе игрички (било му писнало от xBox-a). Игрите които иска да играе са със слаби изисквания откъм хардуер - minecraft, the forest, gta san andreas, etc. Относно бюджета- разполага със 600 лв като има някакво старо захранване 400 w (не знам дали е съвместимо с новите дъна) и аз съм му обещал да му подаря монитор (мишки и клавиатури си има). Много ще съм благодарен за всякаво съдействие. Аз мога да помогна с някой лев за сглобяването на изключително бюджетен "геймърски" компютър. Благодаря предварително на всички! Хубав ден!
 9. 1 реакция
  Ако продължаваш да отговаряш по този начин, не очаквай адекватен отговор. Нямаме боб за хвърляне! При флашването грешката в началото ли я дава, в средата ли, в края? От къде тегли фирмуеъра и сигурен ли си, че е правилния? https://www.sammobile.com/firmwares/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s4-active/GT-I9295/ Като гледам този фирмуеър, който се мъчиш да флашнеш, не е за твоя телефон. Пробва ли първо с пълно фабрично нулиране?
 10. 1 реакция
  Моите и трите си бачкат още, а първото е около 4 годишно вече и е с по-старите контролери и марка АДАТА, дето уж много умирали. И се ползва на лаптоп, дето не се изключва почти никога. А иначе взех един патриот наскоро и май си беше мъртво роден, че имаше ужасно ниски скорости на запис и го смених за четвъртото за момента (не го броя, че е сравнително ново) - WD GREEN, вече трети месец работи. Твоето едва ли се е "споминало" поради включена хибернация и много записи само за една година, освен ако не е било от първите SSD дискове преди 5+ години. То може и HDD да се спомине за по-малко време, дори и скъпа техника съм виждал да умира уж нова на няколко дена, от това никой не е застрахован. Хибернацията я предложих като опция, може и да не работи в случая, ако има проблеми в машината или софтуера.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...