Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 31.05.2019 от всички места

 1. 3 реакции
  Няма ли някой модератор, който да се смили над нас и да премести цялата тази дивотия я в "Празни приказки..." (не казвам и забава, защото във всичко това има само трагичност) или някъде другаде, дето да не руши реномето на форума като на източник на знания и умения?
 2. 2 реакции
 3. 2 реакции
  И пак отиваме на правилата по Т.Б. Абсолютно е забранено, водопроводната инсталация да се използува за заземяване. А от твоята снимка на схемата, от точка N, PE един директен проводник който се връзва на корпуса на бойлера, и работната нула, спокойно си минава през ключа и глимката ще ти свети!
 4. 2 реакции
  Хайде малко по-културно с БЕ-то. Ако имаш въпрос просто го задай. И отново питам с какво ще работиш на този МАС. Там си има доста ограничения, да не говорим, че почти всичко е платено и хардуерът е доста скъп и специфичен.
 5. 1 реакция
  Няма как да коментирам, защото няма да разбереш нищо! Само мога да ти кажа, че живея във Варна, на 300 м от брега, и над моя двор, няма от години нито един гларус или фъркато. А кучето, аз о жената сме си ок
 6. 1 реакция
  На мен пък винаги ми искат ЕГН и подпис при получаване, както и лична карта. Остава да издирите лицето с вашето име... едва ли ще е много трудно. Можете да поискате съдействие от полицията.
 7. 1 реакция
  Нямам кой знае какви наблюдения над Сааб, те са доволно редки автомобили в Българя. Разгледайте Alfa Romeo 159, при нея са решени проблемите, които бяха в предшествениците, като например слабата ходова част, и бензиновите мотори. Бензиновите са здрави, но не стават на газ. При дизелите това има доста голям избор. 1,9JTD 8 клапана, 4 цилиндров 120 коня - здрав е, но е слаб за 159-ката, която е над 1500кг. 1,9JTD 16 клапана, 4 цилиндров 150 коня - здрав е, динамиката е ок. 2.0JTD 16 клапана, 4 цилиндров - този се намира само в 159-ките произведени в последните години 175 конски сили. Той е и сред най-желаните, върви почки колкото 2,4jtd 2,4JTD 20 клапана 5 цилиндров 210кс. същата работа като 1,9jtd 16v, но с 1 цилиндър повече. При 159-ката дизелите са на ремък, бензиновите са на верига. Аз лично харесвам най-много 2,4 jtd върви, не харчи много и има страхотен звук за дизелов автомобил:
 8. 1 реакция
  Ти за пръв път ли ще си купуваш техника/телефон, че задаваш такива въпроси? Някога на нещо чел ли си гаранционни условия? Гаранцията винаги си е покривала и покрива ФАБРИЧНИ ДЕФЕКТИ. Като изтървеш телефона и му счупиш екрана, според теб дефект ли е или неправилна употреба? Относно софтуера, гаранцията не покрива такива проблеми, но ако инсталираш пиратски/кракнат такъв могат да ти я откажат, да не говорим, че това е незаконно и подсъдимо. За повече информация - отваряш гаранционната карта и четеш, там всичко си пише.
 9. 1 реакция
  Вече се замислям дали да не спонсорирам Пипона, пък като вземе Нобелова награда по физика да си делнем парите! В една друга тема на Пипона казах, че е големите умове обикновено не се разбират от простолюдието, пък как бихме могли като тука се говори за нови фундаменти във физиката.
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...