Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 2.06.2019 от всички места

 1. 2 реакции
  Защото е най-безлюдния регион в България. И така ще му дадем нов заряд. 5/2h
 2. 1 реакция
  След 80 г. Русия извади оригинала на тайния пакт между СССР на Сталин и Германия на Хитлер
 3. 1 реакция
  Хмм, това е добра идея и аз ще опитам но с по-тънък матрак
 4. 1 реакция
  Може, ако е била стара версията и не си я обновил. А и някои програми не работят както трябва или може да са им орязани някои функции, когато се ползва портативна версия, зависи кой и как я е правил, особено ако е самоделка.
 5. 1 реакция
  Сирената на Втори юни за Ботев и всички дали живота си за България
 6. 1 реакция
  Първият абзац не беше адресиран точно към теб, но щом си се припознал... така да бъде.
 7. 1 реакция
  Недейте така. Много е лесно да даваш акъл от клавиатурата, да се правиш на откровен, искрен, да сипеш морал и т.н. Момичето сигурно е на 15, ти си на 60+ Нали не очакваш то да мисли и разсъждава като теб? И слава Богу. Какво имаш предвид пред интересно? Това са влюбени тийнейджъри. Какво по-интересно от това?
 8. 1 реакция
  Трябва да спестите пари от сисадмин и техническа поддръжка ли? То ако можеше така нямаше да има такива професии. А задклавиатурните устройства кой ще ги контолира какво и къде цъкат?
 9. 1 реакция
  преди 8 часа, peppone1 написа: "дори в чужбина вече има техници които ремонтират далекопроводите без изобщо да се спира напрежението. За целта те просто се обличат в желязно облекло като кафез, което облекло се свързва към ремонтираният тоководещ проводник." Има, има Петърчо!Ти тези тук от форума не ги слушай какво ти пишат.Те нито разбират, нито са ги виждали. А има и друга група техници работещи на по ниските далекопроводи (20 киловолта) които пък ги обличат с дървени облекла, та да са готови за оня свят. И аз като теб съм ги виждал, ама не смея да напиша за да не ни се смеят хората. А бе защо не вземеш и да се гръмнеш, ами си губиш времето по форумите? Или си намери една мома, че да те вкара в правилния път!
 10. 1 реакция
  преди да взема новият - на старият направих нещо подобно (направи си сам) взех си парче дунапрен 5 см залепих го на няколко места върху стария матрак с лепило за обувки отгоре претапицирах с една стара завеса спаси положението за няколко години 😀😀😀
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...