Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 5.06.2019 от всички места

 1. 2 реакции
  Аз от самото начло трябваше направо да отида - бая време щях да спестя :Д
 2. 2 реакции
  на Емил Костов веднага да му се даде титла Доктор!! Толкова разбира, знае, и участва...
 3. 1 реакция
  Хаха, нати логика, както се казва!
 4. 1 реакция
  Нека го кажа така - няма професионален спортист, който да си хвърля парите за това. Л- карнитина е една от най- безсмислените хр. добавки - да не говорим как ме е било смях, като знам за случаи идва и ми вика "ама аз вместо да отслабна, надебелях още повече". На тази възраст не ти трябва нищо сложно - някакъв спорт, който да тренираш редовно, да имаш движение в ежедневието и да се храниш по- интелигентно. И не гледай килограмите, а телосложението - около 75кг. на този ръст са ок, въпроса е да бъдат от по- мускулеста маса, а не от сланини. И нещо последно - решението на твоя проблем е плуване, пък ако щеш яж по една кутия сухи пасти сутрин. Няма дебелак, на който да не съм му взел лойта със плуване и то без никакви диети, хранителни режими и прочие.
 5. 1 реакция
  Този усилвател с 12 активни канала за тонколони,както многото входове които има е нужен единствено на някой музикант.Защото само той ще може да използва пълноценно възможностите му,като включва различни инструменти,микрофони, и т.н. Ако е за слушане на музика или за кино,с този сериозен бюджет може да се купят не само хубав усилвател,но дори и страхотни тонколони.
 6. 1 реакция
  Щом е скапана, смени я.
 7. 1 реакция
 8. 1 реакция
  Или с пари.
 9. 1 реакция
  https://www.pazaruvaj.com/tvyrdi-diskove-hdd-c3103/seagate/barracuda-1tb-7200rpm-64mb-sata3-st1000dm010-p346983272/ Бърз, студен и тих.
 10. 1 реакция
  Настройки > Мобилна мрежа Трябва да има опция от рода на data saver - ограничаване на интернет трафика с цел пестене.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...