Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 6.06.2019 от всички места

 1. 2 реакции
  Не съм ти задала въпрос , Саунд. Човек, който не може да стои здраво върху собственото си мнение, не чакам да го защити. Но пък фактите говорят.Това е твоят подпис: "смъртта има само едно лице и една поза- пълен релакс" това е цитат : това, моят коментар Нали не мислиш,че когато се опитваш да се изплюеш просташки в чашата на нечие търпение, някой задължително ще хукне да ти отвърне със същото. Това също не е въпрос, ако случайно решиш да се повториш с доказателство като горния пост за достигнатото от теб духовно ниво. Metiri se quemque suo modulo ac pede verums..е, не е Ницше, но пък и Хораций не е за изхвърляне.
 2. 2 реакции
  Освен да си си пил кафето с Ницше и той да ти е разказал тази история , не виждам друго. Ницше пък под влиянието на Шопенхауер развива познанието свързано с гръцките богове и Сократ. Така обяснява той дионисиевото, аполоновото и сократическото изкуство. Обобщено с две думи :на елинизъм и депресивност навежда тая приказка, така , както са я анализирали разбирачите на творчеството на Ницше. Иначе, който и да се хване за Мидас и легендите все ще измисли нещо с което да обясни я депресиите, я песимизма си, я нещо друго. Истината за Мидас обаче е съвсем друга. В околностите на неговия град Песинус имало най-големите залежи на желязо. На мястото, той построил храм на майка си и на богинята Кибела. Не се знае коя от двете му е дала акъл, но Мидас бил първият ,който правел и продавал железни оръжия. Натрупаното богатство било огромно . Каквото пипнел действително се превръщало в метал, но металът не бил злато ,а желязо. До ден днешен на един от склоновете на Акропола ,съвсем близо до гробницата му , се намират останките на първата леярна в света, направена от Мидас. Пиеш ледено студено Узо и слушаш приказки за царя.Някои са така.. от слушане на приказки , забравят да живеят и пишат собствената си приказка. Брех да му се не види. Ти, ще излезеш някакъв уникален случай. Как се понасят страданията на смъртта , когато смъртта е състояние при което не чувстваш и преживяваш нищо е терра инкогнита позната явно само на теб. Каква пък е наградата, която следва да се получи след като се преживяват страдания в смъртта няма да питам, защото не ме мъчи нездраво любопиство към върховете постигнати от ума ти.Да не говорим ,че това ,което си писал противоречи на подписа ти за пълен релакс в смъртта , което изключва всякакви страдания в нея. Но пък, кой има право на вето върху твоите фантазии ???
 3. 1 реакция
  Че то на луд човек може ли да се обясни нещо - не и знаеш ли кой е виновен за това .... руснаците, питай мирча ку не верваш.
 4. 1 реакция
  Звуковата карта на компютъра има нула отношение по въпроса, тъй като микрофонът е на USB (съответно си има собствен ADC). Отвори Run, напиши mmsys.cpl и в отворилия се прозорец отиди на раздела Recording. Увери се, че микрофонът е изброен там и е зададен като устройство по подразбиране (със зелена човка отпред). Щракни два пъти отгоре, в отворилия се прозорец отиди на раздела Levels и виж там какво е настроено.
 5. 1 реакция
  Вградената звукова карта я пише на сайта на производителя на дъното ти - трябва ти точен модел и ревизия на дъното. Също така ОС-а знае каква е картата и в управление на хардуера си пише с кой драйвер работи и има Hardware ID на ползваното устройство, после Google ще ти каже каква е. Има една камара софтуер за преглед на наличния хардуер - Speccy, Aida64 ... С малко фантазия и желание - чудеса могат да се постигнат.
 6. 1 реакция
  Фаясите , Огненият празник в Испания , който се заражда преди повече от 3 века. С днешна дата превърнат във карнавал на кукли , оформящи "гнезда " със злободневни , щекотливи карикатури , пресъздадени във огромни кукли , фигури от картон , восък и корк , които осмиват управници , различни събития , както й недостатъците им и характерните им белези. Накрая фамозните кукли се Изгарят , с което се надяват . че са изгорили и всичко старо , тегаво и негативно.
 7. 1 реакция
  Е то такива като него самовлюбени нарциси бол, а като прочетат някоя книжка край, не може да се говори повече с тях. Че е шоу шоу е - черва се изпразват, изпражнения летят като фоерверки. Но започва да ми става жал за него...
 8. 1 реакция
  А бате Рамус 15 години пише буквално едно и също, така се е изчерпал милия, че започна да търси връзка с хомосексуалността. Някой ден може и да я намери, ще развесели форума ако сподели лична опитност. Не мога да отрека че се опита, написа 3-4 смислени поста, но пак се подведе, Кьониг си играе с теб, но ти го събуди с просташките си изказвания по темата, зависим произход. Вярвам в теб, не се поддавай на гнева си, нито го подтискай, медитирай върху него, изследвай какво го поражда и ще осъзнаеш че той няма същност.
 9. 1 реакция
  Виж, много добре знам на какво искаш да ме научиш, ти многократно си описвал детайлно философията си, тя не е нещо ново под слънцето, а много от практиките ти съм ги практикувал, та чак съм им се наситил в устойчиво невежествения си период. Не отричам съществуването на тези неща, и мъдрости, просто гледам на тях вече от съвсем друга перспектива. Или благодаря, нямам нужда.
 10. 1 реакция
  Не вярвам - виждам, мисля, зная. Какво знаеш ти за Буда? Какво знаеш за Благородната Мъдрост? Можеш само да цитираш, мъдрост нямаш, ако имаше щеше да си личи...
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия.