Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 7.06.2019 от всички места

 1. 2 реакции
  Е, да помолим да ти паркират един в спалнята?
 2. 2 реакции
  Разумния коментар е: Инеестирай в хардуер! И още няколко години практика
 3. 1 реакция
  Бе нали ти казах, че си такава смешка, че трябва да ти дадат награда за "най-кух трол"!
 4. 1 реакция
  Тази памет е DDR3. Без точен модел на лаптопа не може да се каже дали ще стане или не. А и тази е много специфична памет и работи само с определени дъна и процесори. Повечето нови модели работят с DDR4, а има и стари, които са с DDR2, дори и с DDR1. Също така зависи и лаптопа какъв обем памет поддържа на слот и дали има свободни слотове.
 5. 1 реакция
  Точно тук не съм писал статии. Не искам да си мисля, като се отказва кандидатстване, без да са посочени конкретни срокове, че обявата е фейк и е за парлама, просто ей така, да се отчита дейност !!!
 6. 1 реакция
  Примерна количка.
 7. 1 реакция
  Ми мушкай им по един Кайовас и контрол колкото щеш, отделно има anydesk това е програма подобна на team viewer но не налага да плащаш ако я ползваш на повече машини поне дококото си спомням а и лично аз я харесвам повече, плюс че можеп да си запомниш параметрите за достъп без да изисква постоянно да въвеждаш пароли а и не изскачат прозорци и други неща на компютъра към който се закачаш както става с team viewer. А Кайовас акар и програма за интернет кафета върши доста полезни неща и извън сферата.
 8. 1 реакция
  Оспамихте темите на човека.Пояснете му някой неща вместо да се дърпате един друг и да си мерите....поялниците.
 9. 0 реакции
 10. 0 реакции
  Темата се превърна в мерене на .... поялници и се заключва. Ако някой има да добави нещо съществено да ми пише
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия.