Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 8.06.2019 от всички места

 1. 1 реакция
  @Цанко Метев Всеки Линукс или БСД, поддържащи sudo МОЖЕ да показва звездички при изписване на паролата в конзолата, НО ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛОУМНА практика и никой не я прилага, защото по броя звездички може да се съди за дължината на паролата от някой надничащ над твоето рамо или процеси снимащи екрана ти. Затова се научи да ползваш sudo в конзолата без да очакваш изписване на звездички и индикация че пишеш нещо, както това изписване става в графичен интерфейс и на практика компрометира сигурността на твоята система.
 2. 1 реакция
  Сега разбираш ли колко е трагично положението.
 3. 1 реакция
  Този процесор НЯМА вградено видео! Остава тази NVidia да не е свързана като хората или изобщо да не работи.....
 4. 1 реакция
  За минимум дават вградено интел видео HD 530, което е малко по-добро от vega 3: https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-HD-530-Desktop-Skylake-vs-AMD-RX-Vega-3-Ryzen-iGPU/m33102vsm511366 Играта ще върви и на vega 3, но как ще се играе не се знае, може да има насичания и спад на кадри, дори и на HD резолюция и минимални настройки. Ако това те задоволява, може да си потърсиш лаптоп с Intel HD 530/Vega 3 или нещо по-добро, ако намериш за тази сума. Реално е най-добре да вдигнеш малко бюджета, а иначе за тази сума може да си намериш някоя конфигурация втора употреба с гаранция с GTX 1050(TI), някой I3/I5 процесор 2 поколение или по-нов и ще си играеш играта нормално на HD/FullHD резолюция.
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  Там е, че никой не смее да омаловажи ролята на Червената армия и определено битката при Сталинград е ключова - Сталин не случайно е хвърлил всички в буквално самоубийствен акт, ако изгуби Сталинград, губи всичко, а каспийския нефт попада в ръцете на Хитлер, което ..... евало си майката какво е щяло да стане, но едно е съвсем сигурно: нацистите са щели да мачкат още дълго.
 7. 1 реакция
  Звуковата карта на компютъра има нула отношение по въпроса, тъй като микрофонът е на USB (съответно си има собствен ADC). Отвори Run, напиши mmsys.cpl и в отворилия се прозорец отиди на раздела Recording. Увери се, че микрофонът е изброен там и е зададен като устройство по подразбиране (със зелена човка отпред). Щракни два пъти отгоре, в отворилия се прозорец отиди на раздела Levels и виж там какво е настроено.
 8. 1 реакция
  Се .... лично се познавам с Папа Жан ... та може и да го командировам до адронния колайдер. Като му знам способностите, че мой Дявола да закопа, та той в движение, без пауза ша може да надзърне и верно да види не само протона, а и оная частица де я издирват ... той също е феноменален и има въображение и вижда неща които ние простосмъртните си нямаме и бледа представа за ко иди реч ... Отгоре на тувъ е и световно извисен художник, та борави и с боите и прочие ... Та даже е преборил и Митьо Пищофа по брой женки ... Хм, към момента трепи плъхове с Калъчник нейде из кв. Изток в гр. София ...
 9. 1 реакция
  Напротив, всеки път когато луминофора с който е покрит кинескопа на стария ти телевизор "светне" виждаш как един електрон е предал енергията си.
 10. 1 реакция
  https://www.obekti.bg/zemya/pritcha-kak-mravkata-zagubi-motivaciya-za-rabota?fbclid=IwAR1_GC-Xql8i9e3VWYNFjgE84pcJlt9WC59x0KMS9cJB3Ha7XkT3B763ki0 Притча, как мравката загуби мотивация за работа
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия.