Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 12.06.2019 от всички места

 1. 2 реакции
  И ще получи отговор: - Благодарим за въпроса. Обърнете се към оторизиран сервиз!
 2. 2 реакции
  Да го спрат, както спряха Евровизия. Не всички държави в света имат национални отбори по футбол. Не искам да им плащам. Да се инвестират тези пари в болници, образование, детско здраве.
 3. 1 реакция
  Кода, след като активира играта в даден акаунт, повече не може да се ползва.
 4. 1 реакция
  На моя слабичак лаптоп този Дебиан му пасна чудесно. Усещам го как се радва, когато го пусна! Държа Уиндоуса само и единствено за НАП.С тях не трябва да си голям умник и да правиш резки движения.
 5. 1 реакция
  Ако все още има заблудени за ,,голямата демокрация" Fahrenheit 11/9 (2018)
 6. 1 реакция
  Моя е Debian 8 с KDE дето Радо много я люби А и аз тва се сетих ама рекох да питам
 7. 1 реакция
 8. 1 реакция
  Проследяваш кабелите към нагревателите, прозвъняваш ключа в различните положения и свързваш според позициите които са дадени отпред на печката.
 9. 1 реакция
  Дали е за добро или не само времето ще покаже. От една страна Huawei са силен конкурент и внасят много иновации в областта на комуникациите (не само при смартфоните). От друга страна това може да е самоубийство за Android, защото тази операционна система е далеч от съвършенството и доколкото знам е на безплатна основа, или иначе казано Huawei просто трябва да създаде свой аналог на Google Play, а авторите на приложения просто да пренесат своите продукти там. Да, просто да ги пренесат без да ги пишат на ново, както се налагаше при Windows Phone. Впрочем китайците имат своя ОС, която се разработва не от вчера. Въпрос на време е да се види, дали ще се договорят са американците, но аз смятам, че света има много силна нужда от една нова ОС, защото в момента и двете основни ОС са американски, което е предпоставка за подобни некоректни практики от страна на САЩ срещу други държави и производители. Huawei се явява и основен внедрител на 5G мрежите и доколкото разбирам правителството на САЩ е принудило всички американски (плюс 1 немска компания) разработчици на процесори да гарантират, че няма да продават процесори за Huawei. Тук не става дума за смартфони, а доколкото разбрах за друг тип оборудване. Какви са изводите, САЩ е всичко друго но не и либерална, демократична държава. Властта в САЩ налага натиск над всяка една своя компания, та дори и на редица чуждестранни. Ако искаме технологиите да се развиват по-бързо, а цените на този тип устройства да са все по-достъпни, ние обикновените потребители обезателно трябва да помагаме подобна конкуренция да се появи все някога. Кой от нас точно няма интерес Китай да е алтернатива на САЩ, както софтуерно, така и хардуерно? Както споменах по-горе, конкуренцията движи прогреса и прави цените по-достъпни. Единствената страна, която няма интерес от поява на конкуренция е САЩ, и под САЩ далеч нямам предвид целия американски народ, а тясна група американски милиардери. Аз лично преди години точно с цел поощряване на конкуренцията избрах Windows Phone, но за жалост, с каквото се захванат Microsoft, всичко съсипва съвременното му ръководство. Не беше и лоша операционната система Windows Phone, но не се работеше достатъчно по нея и загина. Ако Huawei все пак реши да пусне своя ОС, аз лично с удоволствие бих им ударил едно рамо, и бих придобил техен смартфон.
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия.