Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. Meri Meri

  Meri Meri

  Потребител


  • Харесвания

   97

  • Публикации

   6804


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   87

  • Публикации

   99761


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   75

  • Публикации

   48066


 4. Реджеп Иведик

  Реджеп Иведик

  Лига на легендите


  • Харесвания

   72

  • Публикации

   20303Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 30.06.2019 от всички места

 1. 5 реакции
  Поздравче за@algor спешъли , да го ева : Наздраве на всички Sent from my мобифон using добронастроение
 2. 5 реакции
  Нашту сигън ся богати. Навремето кат бяха фукари, колко обуфки са откраднали. Ся не краднат кундури. Ни са злагат. Загладиха косъма.
 3. 4 реакции
  Това не е демокрация, а деградация. Нуждата от лечение е спешна и няма да мине без крайни мерки. Паплачта вече е толкова много, че нормалните, работещи хора изнемогват да я носят на гърба си. И това е навсякъде. Виновен е пещерния капитализъм който се отприщи след падането на Берлинската стена, във който е важно правенето на пари а начините са без значение. Варианта е: Права срещу пари! Плащаш данъци- имаш права, не плащаш данъци- нямаш права! Точка.
 4. 4 реакции
 5. 3 реакции
 6. 3 реакции
  Този път няма да посмеят, защото яко ще ядят дървото. Доста им е набрал светът, а и нямат вече тази поддръжка на Европа, за да мародерстват както преди. Само Китай им стига да ги ошамари и вече има защо, да не говорим за Русия. А, няма да е лошо руснаците да им спретнат една гражданска война за баланс заради техните арабски пролети, за да разберат от къде изгрява слънцето, че и черните там са се наострили, а белите са притиснати от либерастите. Може и мексиканците да им забият още един гвоздей в ковчега, така и така са вече пътници! Абе няма да я бъде вече тяхната. До тук бяха, "най- великата страна", сбирщина от многото нации, та без нация!
 7. 3 реакции
 8. 3 реакции
 9. 3 реакции
 10. 3 реакции
  то сигур 50 кинта чадърина 50 кинтара нара ахахаха па тез не знаят че нашти са тръгнали от лас вегаса натварени с всички примоции и лука помъкнали бе - немаше пресен лук, ша ручат пресен лук на лугата
 11. 3 реакции
  ахахахаха събота 29 юни 11 часа Слънчев бряг https://blitz.bg/layfstayl/ptuvane/shok-video-plazht-na-slnchev-bryag-kato-sled-bomba_news682464.html а уе Гоше тез селяци само са у лугата за 2 лева амухаха рекох тука домъкнали кенчетата на примоция - то нема никой извод - по селата са си по деретата
 12. 2 реакции
 13. 2 реакции
  Познай кой откри сезона нз аперолчето )) Амнайсе езика исталирани на таблета. ,как да не се омотайш
 14. 2 реакции
  Я се скрий! И, аз имам три имена-ника за интриганти, ама си трая, щото си е тяхна работа... Какво и защо целят! А, Красимир Ефенди се старае да не се забърква, ама от липса на кашкавал, много му е трудно ... И не може да се сравнява с профитата! Те се връщат от там, докато той тича бос...
 15. 2 реакции
  Спокойно..дишай.. никой не ме защитава и никой не те напада!
 16. 2 реакции
 17. 2 реакции
  Прай са само. Логическо мислене имал Аз до лака май няма да стигна. Само ще махна стария. Обрах опадалите кайсии и ще ги пасирам за нектар или за мармалад
 18. 2 реакции
  Той па намери кога да "изгрее"... Точно Алгор като седна да отмаря На това му се казва, да не нацелиш времето/момента!
 19. 2 реакции
 20. 2 реакции
  Даливали.....Ми, вали.....Все едно сме на Екватора.....
 21. 2 реакции
  Германия не прави друго, освен пак да подпали Европа с нейните "бежанци". Нищо де, накрая Русия и нормалният свят ще и видят сметката. Римската империя не е била вечна и САЩ няма да са вечни. Нека я почнат войната с Иран, те съюзниците си умират да си пратят хората в Иран, как пък не. А Ципрас е един предател, не ми го давай за пример.
 22. 2 реакции
 23. 2 реакции
  а да бе - аз мухлясал хляб не давам - изхвърлям го къде е отношението а ще даваш това, което и ти ядеш, а не отпадъци
 24. 2 реакции
  знак че ще има буря. Синевата не може без ...
 25. 1 реакция
  Мерси, Темелко! Жив да си и да пребъде словото ти, делото ти и положителното ти банково салдо!
 26. 1 реакция
  Не го ли минахте този момент. Май не беше такъв края, но добре вече ще си мълча щом въпросът не е към мен.
 27. 1 реакция
  Ако ще пътуваш често си вземаш карти на съответните оператори на място. Не разчитай на мегабайтите в роуминг на БГ операторите, защото те няма да могат да ти помогнат. Особено ако покритието на чуждестранния оператор е зле.
 28. 1 реакция
  Скромно, бай Йосифе. Пардон, издадох ти името, пък бях ти обещал...
 29. 1 реакция
  Казваш от излишния откраднат кашкавал освен масло за огънЯ, друго не става
 30. 1 реакция
  Не че ми влиза в работа, ама кой пльосна тва бригадирско общежитие на плажа бе майна? като видя такива се сещам за оная история: - Аве Костас, каква е тая тълпа на гранизата? - Спокойно Йоргос, българите не ни нападат. Това са безанци от церноморието.
 31. 1 реакция
  Плюс е и то голем, не така пренебрежително с тези свещенни неща.
 32. 1 реакция
  Има резон. В работен ден мо'е да не се ходи на бачкане, за това само ще се подготвяме, позиви, оръжие, барикади и тн Сетих се за онзи виц с гръцката студентка и след изпит: цицките ни скъса!
 33. 1 реакция
  Няма да я махам, ама ако не искаш да я показваш, може да изплагиатстваме тактиката на шотландците
 34. 1 реакция
  Две единици сме вече с чук и сърп Наполовина сме готови с революцията Жертвай се в името на бандата, преди да е мухлясала и тортата
 35. 1 реакция
  Разбрахме само едната, а може би и още една
 36. 1 реакция
  Спри да четеш идиотски статии. Тях ги пишат хора, бълващи по 1000 думи в минута, в които няма заложено и зрънце мисъл. Та кое му се разива на човек в състояние на некомфорт... викаш?
 37. 1 реакция
  Нямаш никаква представа от колко време се каня да си купя розови гирички Я да потренирам, я да цапардосам някой по главата
 38. 1 реакция
  мухлясъл хляб със сусамов тахан и мед не се шегувам за хляба, наистина беше хванал мухъл
 39. 1 реакция
  Направо си го представих Много инсомнианци тази вечер. Здравейте! пп Благодарско на всички за пожеланията.Да ви се връща.От вашите клавиатури в на ''ОНЗИ'' облачната структура,сървър.
 40. 1 реакция
 41. 1 реакция
 42. 1 реакция
  https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/karakachanov-ne-znam-zashto-rumen-radev-tvardi-che-f-16-shte-struvat-3-2-mlrd-lv
 43. 1 реакция
  Мен може да ме дразни глупостта, но не и ненасилието. Ненасилието е доктрина, която проповядва състрадателност и доброта. В същото време човекът, като господстващо същество на тази планета, има и огромна отговорност. Отговорност, която мнозина не могат да поемат. И тази отговорност касае не само личното съществуване, нещо, в което всеки вегетарианец е забит, а и това на човечеството и на живота на цялата планета. И когато някой ми каже, че парите нямат значение, аз разбирам, че този човек е роден в охолство. И когато някой ми каже, че може и без да се убиват животни за храна, аз разбирам пак същото. И не става въпрос само за цапането на ръцете, защото по-назад аз вече писах и доказах с цифри, че отглеждането на растения, с единственото изключение - соята, нарушава екологията повече, заема повече пространство, измества, избива и води до изчезване на повече видове - растителни и животински. И т.к. показваш, че си невъзприемчива и от мен се очаква да ти повтарям, че съм се грижил за повече животни, отколкото ти някога си милвала, искам да ти припомня (припомня, защото в тази тема се набива едно и също и на всеки твой въпрос е отговорено многократно), че хуманното, разбирай безболезненото, убийство на животни и растения, когато е за една по-висша цел, не е в противоречие с хуманизма, морала, етиката и религията. По същия начин, по който Добруджа е изтребила растенията и животните, за да се превърне в житницата на България. По същия начин, по който плодородните земи под Стара планина са изтребили животни и растения, за да се превърнем в световен износител на лавандула и рози. По същия начин, по който е изградена инфраструктурата, за да живееш ти на село или в град, избивайки на същата тази земя растителния и животински ареал. Но нито веднъж не прочетох от теб в темата, че си за живеенето в пещери! Нито веднъж не прочетох от теб, че трябва да се движим в каруци, за да торят конете дивия босилек, вместо да се лее асфалт и да се трупат растенията с олово! Нито веднъж не прочетох, че си за спиране на градините, зеленчукови и плодови, които унищожават биологичното разнообразие. Не прочетох да си активист срещу пръскането с хербициди, нямаш нищо против градините да имат плетове, да пускат ток по тях, да се тровят и отстрелват вредителите на вегетарианската храна. Не прочетох да поемеш отговорност, тая страшна дума, за която твоите плещи са твърде крехки, а аз ти я натяквам, защото с властта идва и отговорността: какво ще направиш с 6 000 000 деца, само в Африка, които всяка година умират от глад? Ще им се скараш ли, че ядат скакалци, тези изроди? Не може да съдиш другите за изборът им, ако не си готов да понесеш последствията от този избор. Аз нямам проблем с твоя избор. Вегетарианците ще измрете и това е естествен подбор. Но не поучавай всеядните за това, че консумират месо - същото онова месо, което е дръпнало и еволюцията и прогреса на човешкия вид, за да можеш сега да ги ползваш за да упрекваш и да посочваш, че другите имали проблем с нещо си.
 44. 1 реакция
  Начи са гласували. Комунистите могат само две неща
 45. 1 реакция
 46. 1 реакция
  И като не гледаш, отде тия претенции, че разбираш ? Имаше навремето една тема за СТО. И един вика, бе аз не разбирам от теория на относителността и физика, ама ти не си прав. Че и ти сега, не разбираш от финанси и икономика, ма аз не съм прав, щото гледам в паничката на комунистите. Иначе как да разбера, че крадат ? По БВП ли ?
 47. 1 реакция
  Е, да де. Туй ми беше интимната мисъл.
 48. 1 реакция
  Аз ли не мога да си обясня ? Ти кога завърши икономика, та си толкова сигурен, че си наясно с материята ?
 49. 1 реакция
  Ся що изместваш темата кат видя зора а ? И Путлер в Русия печата хартишки. Темата е за ниските заплати в България и морала на Лиляна Павлова, Меглена Кунева, Сергей Станишев и вся остальная комунистическая ...
 50. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...