Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   199

  • Публикации

   47263


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   166

  • Публикации

   98611


 3. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   136

  • Публикации

   25601


 4. Sinbad_

  Sinbad_

  Потребител


  • Харесвания

   96

  • Публикации

   6109Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 2.09.2019 от всички места

 1. 11 реакции
  Абе пичага ти на кой свят живееш? Новини гледаш ли, слушаш ли, четеш ли? Е да има сигурно и такива с фобия, но ще ти кажа, аз фобии нямам нито пък филии, гледам през призмата на това което научавам като събития ежедневно а то какво е? САЩ искат това в Европа, САЩ искат онова в Азия, САЩ искат нещоси в Африка, САЩ искат, САЩ искат, САЩ искат... САЩ налагат санкции на този щото не им върви по свирката, САЩ налагат санкции и притискат оня щото не станало както САЩ иска, САЩ бомбардира Сърбия щото Сърбия си пази Територията и не позволява на албанците да вземат Косово, САЩ удрят Ирак и трепят Саддам щото им показал среден пръст за петрола, САЩ подкрепя детеубииците в Украйна които изпотрепаха сума цивилен народ сред които жертви има и много ДЕЦА, САЩ искат, САЩ санкционират, САЩ си завират носа тук, САЩ си звират носа там... ОТ КАДЯ НА КАДЯ? кФи са тия да се звират навсякде? М? Не е фобия пич, това са ФАКТИ и ако ти си твърде малък за да си видял повечето от нещата които споменавам аз съм ги видял, не че съм престарял, ама ги помня добре. Та така че вместо да се чудиш що хората все повече говорят за кравари и не понасят така наречените американци, вземи залягай над уроците, та така тъкмо ще разбереш и зашо хората не обичат евреите и що дедо ти Адолф е искал да изчисти света от тях. И преди да ме наречеш расист - Ами не съм, нямам нищо против нито една раса, ама това евреина е специален вид животно... ...порочети и сам ще разбереш.
 2. 5 реакции
  Все едно не знаеш ,че от 200 години са все във война с някого. Айде няма нужда. Американците , както и бледоликите са гадове и си играят своите игрички. В случая обаче САЩ са влезли във война с целия свят. Търговска война. Горещи войни в различни части на планетата. Това да не би да е малко.
 3. 5 реакции
  Добро утро! Красива и крилата да ви е седмицата!
 4. 4 реакции
  Абе... Попаднеш ли на...Нарцис...по пътя си, бягай далече!
 5. 4 реакции
  а брау.... бурлъките упъъми вратни жили вечи чисве нърет...ти сями стааш
 6. 4 реакции
  добър ден Идиотчитата такъз
 7. 4 реакции
  Православен, юдейски, Бог е един. Останалото е приказка, която разказват свещениците, имамите и равините.
 8. 4 реакции
  Ако си мислиш, че американофобията е само във форума значи отдавна не си в час. По-добре свиквай. Американците са най-мразената нация в света. Не знам някой да ги обича. Политиката им се свежда до разпалване на войни, конфликти и ограбване на природните богатства, ресурси и суровини на други държави. Т.нар кравари със заплахи, войни, измами и подли действия ограбват богатствата на по-слабите за да живеят на гърба на другите в лукс и разкош... САЩ може да наложат санкции на "Булгартрансгаз" заради "Турски поток" Американският посланик в Германия обяви, че компаниите, които се занимават с руски газопроводи, са изложени на риск от санкции Плановете на българското правителство да изгради транзитен газопровод като продължение на руския "Турски поток" до сръбската граница не се одобряват от САЩ и може да доведат до санкции срещу газопреносния оператор "Булгартрансгаз". Това става ясно от изпратено в края на миналата седмица писмо от американския посланик в Германия Ричард Гренел до ръководството на компаниите BASF и Uniper, които работят по проекта "Северен поток"
 9. 4 реакции
 10. 4 реакции
  Добро утро! Щастлива и успешна нова седмица на всички!
 11. 4 реакции
  лека спи у кош утре да ми пратиш дъш
 12. 4 реакции
  да ти кажа добре направено за спане аз съм спала с един кукундрел в запорожец смятайййй
 13. 3 реакции
  Честно казано, не ми е много ясно какво ги правите тези колони, че да спрат да свирят - примерно отделни говорители. Ако оставим настрани отделни редки случаи на некачествено производство, или стареене на спойки примерно, като главен заподозрян остава казусът "Волумето на мах"...🙂
 14. 3 реакции
  Да, всяка държава трябва да отстоява интересите си, но България не го прави, благодарение на управляващите, които помагат на чужди държави да реализират интересите си за нейна сметка.
 15. 3 реакции
 16. 3 реакции
  За вас може да е „Лека нош”, ама за мен веки е „Добро утру”!!!Дъш нема - вудътъ скъпа! Куту кайш „Запорожец”, уточнявай …от новите https://images.app.goo.gl/9E643T8XChFVb2Fu или от старите https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fupload.wikimedia.org%2Fwikipedia%2Fcommons%2Fthumb%2F0%2F04%2FSaporoshez_ZAZ_965_A.JPG%2F220px-Saporoshez_ZAZ_965_A.JPG&imgrefurl=https%3A%2F%2Fbg.wikipedia.org%2Fwiki%2F%25D0%2597%25D0%25B0%25D0%25BF%25D0%25BE%25D1%2580%25D0%25BE%25D0%25B6%25D0%25B5%25D1%2586&tbnid=swtFBjuutId4JM&vet=1&docid=oNQhBMH8V5kWtM&w=220&h=168&q=%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D1%86&source=sh%2Fx%2Fim Щото разликата не е малка.
 17. 3 реакции
  Рилей към Мултимедия София беше. Известен в шодана поне от три години насам, Всички го гледаха като пукали и не знаеха какво да го правят, докато Предатора не тръгна да рилейва от него на свойта астра и от там го видяха всички. Това се случи с този рилей.
 18. 2 реакции
 19. 2 реакции
 20. 2 реакции
  Не знам кой какво го сърби ама някои чак тема пуснаха да си дращят в нея.
 21. 2 реакции
 22. 2 реакции
 23. 2 реакции
 24. 2 реакции
 25. 2 реакции
 26. 2 реакции
 27. 2 реакции
 28. 2 реакции
  Има един лаф"При бартер единия винаги е в партер "
 29. 2 реакции
 30. 2 реакции
 31. 2 реакции
  Ми има ли го на сателит? Ако го няма... чакаме... И само да допълня... то па един канал... сопола си да не фърлиш връз него...
 32. 2 реакции
 33. 2 реакции
 34. 2 реакции
  Елате в Турция. Тук тролове няма.
 35. 2 реакции
  ми те тва било уе - тиква проста с кон да ти кажа мисля си че и той кат теб не дочел книгата ми напрау филма гледал
 36. 2 реакции
 37. 2 реакции
 38. 2 реакции
  За тия пари марки не са търсят.Търси се възможно най-запазена.Гледаш да е бензин, не газ/бензин, защото ще е смазана от каране. Кое му е приятно за каране на тия кочини шир-потреба?Особенно сеата, интериора му е дялкан с теслата от пиян китаец в час по трудово.Дори аудито алтернатива на тия вагаджийки, е пълен кенеф.
 39. 1 реакция
 40. 1 реакция
 41. 1 реакция
 42. 1 реакция
 43. 1 реакция
  Последователни мнения, няма как да се пускат, заради простата причина, че мненията автоматично се присъединяват. Бутона редактирай го няма след изтичане времето за редакция и тогава вече стават последователни мненията. Ако имаш нещо против системата на организация във форума, обърни се към администратор.
 44. 1 реакция
  Ако усилвателя има повече един вход, също можеш да ги включиш в него (AUX, CD, и т. н.), но не включвай във Phono. Освен горното предложение провери и кабелите (сигналите и към тонколоните) Но по симптомите личи, че ще трябва сервиз.
 45. 1 реакция
 46. 1 реакция
  Абе като от калъп сте извадени. От толкова параноя и заговори спите ли изобщо?
 47. 1 реакция
  Проверете си настройките на ресийвъра да не сте избрали Extended Stereo или т.н.(вижте си упътването) Диалозите основно, трябва да се чуват само от централната тонколона. Независимо какъв е многоканалният формат на аудио-то (Dolby, DTS, Atmos и т.н.) Има още една подробност, ако ползвате телевизора за източник (пускате Netflix от приложениeто му), трябва да сте сигурни, че поддържа всички декодери и многоканален звук през смарт функциите му (прочетете упътването): HDMI ARC HDMI кабелите, които се използват при 4K HDR, Atmos, трябва да са поне версия 2.0 Направете си един тест (ако имате PC или друг източник), свържете го към ресийвъра и пуснете някой филм и тествайте
 48. 1 реакция
  Ето едно видео да видиш,че на моменти полицаите крадат даже повече
 49. 1 реакция
 50. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...