Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   150

  • Публикации

   98550


 2. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   100

  • Публикации

   47207


 3. Реджеп Иведик

  Реджеп Иведик

  Лига на легендите


  • Харесвания

   95

  • Публикации

   19996


 4. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   68

  • Публикации

   25553Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 8.09.2019 от всички места

 1. 8 реакции
  На 238 страница, както писах и преди има работеща , стабилна листа от години. Свали си я от там...
 2. 5 реакции
  @rado84, нищо от последния ти пост не е свързано с Windows 10!!!(и не е единствен) Много моля - бъди така добър да спреш да с*реш в темата! ТЕМАТА:"Windows 10 Впечатления и проблеми (2)", а ти нямаш един пост, съдържащ впечатления и/или проблем. Само льоскаш разни хорски писания!
 3. 3 реакции
  връпче е пък ино жълту имъ нъ крилътъ има си веч сопствину мнение и се пази от ръцете кът пусегним-туй е хубуу
 4. 3 реакции
 5. 3 реакции
  ръзбарф ама кой модел ощи инъ нощ тишин и паплача са завръщъ
 6. 2 реакции
 7. 2 реакции
 8. 2 реакции
 9. 2 реакции
 10. 2 реакции
 11. 2 реакции
 12. 2 реакции
 13. 2 реакции
  Не. Практикува отпускащи асани?
 14. 2 реакции
  Що пишеш глупости?! Ако не си чувал за ATI RTX 2070, значи просто не си се смлял от четене.
 15. 2 реакции
 16. 2 реакции
  физиологически - чело, лого, чеиз, физик, кило робовладелец
 17. 2 реакции
 18. 2 реакции
 19. 2 реакции
 20. 2 реакции
 21. 2 реакции
 22. 2 реакции
 23. 2 реакции
  Дори и от бюджетни съображения, цената на 240GB е толкова близо до тази на 120GB, та не е добра тази логика.
 24. 2 реакции
 25. 2 реакции
 26. 2 реакции
 27. 1 реакция
  Качвал ли си се в новия Duster? Освен това можеш да излезеш в чужбина с колата. Проблем е единствено, че не всички страни застрахователите ги покриват. Карал съм Дачия като служебна. Служебните коли правят много километри. Проблеми на 20К нямат. Не, купуваш си 10 годишна скъпа кочина, която са я закрепили след като са я внесли от вторичните в Германия, за да ти я продадат и да кара 10К преди да се разпадне. Да й превъртят километража и да я напудрят. Да си купиш скъпа кола втора ръка без остатъчна гаранция е малоумно. Ако е втора ръка, купуваш си до 2-3хиляди лева, вкарваш я в бокса и даваш още 2-3 хиляди и караш кола. А не да си дадеш всичките пари за някакъв кашон, който някакъв джамбазин е закрепил пред неизбежния му саморазпад и после като кихне - да смучеш средния пръст и да го гледаш като паметник.
 28. 1 реакция
 29. 1 реакция
 30. 1 реакция
 31. 1 реакция
  Двама мъже се разхождат нервно пред родилното отделение: - Е, това не се издържа вече! - Прав си, ще затворят всички кръчми...
 32. 1 реакция
  Хахахах... значи да не спонсорират джамбазите, а да спонсорират производител на консервни кутии, който поради някаква причина ги е обявил за автомобили. Първите проблеми на една Дачия се появяват на около 20 000 километра. На петата си година, проблемите на тоя казан са около 10 пъти повече от тези на един 10 годишен пасат. С Дачия ставаш не спонсор, ами генерален спонсор на сервизи и магазини за авточасти.
 33. 1 реакция
  Ясно , лагодаря ти Ето това е мнение. Много благодаря за отговора.
 34. 1 реакция
  робовладелец бордо, варел, дебел, Боровец, болеро балюстрада
 35. 1 реакция
  К'во пише в полето коментар няма ефект върху функционалността. За да се изключи проверката трябва да е активен радио бутонът [Enabled] и да се потвърди настройката - [OK] или [Apply]>[OK] Толкова!
 36. 1 реакция
  Мислиш ли, компания от 2006 година, която от години произвежда хардуер, дали ще е "измислена"? И ако за теб +2 години гаранция са нищо, може да си вземеш и видеокарта с по 2 години гаранция, има и такива. https://en.wikipedia.org/wiki/ZOTAC Вече като искаш си потърси поотделно и почети за гаранционните условия и си избери производител, при който според теб те са най-добри.
 37. 1 реакция
  2014та се обади да си поиска поста. По-посредствена логика не бях чел скоро. Първо, поради устройството и каналите на контролера, SSDтата с по-малък обем често показват по-лоши резултати от големите си братчета. Второ, цената за гигабайт е значително по-лоша. И трето, една съвременна игра колко е голяма, господин BMW 320?
 38. 1 реакция
  За съжаление животът така е устроен, че всички сме зависими от мнението на други, кой-повече, кой по-малко - вече си зависи от много фактори. Това е глупаво да си мислиш че не те харесват, гледай напред, живей се и се смей, и ще видиш че ще се появи и твоя принц, е сега дали ще е на бял кон - незнам. За какво те използват другите по-точно? Ами използвай ги и ти!
 39. 1 реакция
 40. 1 реакция
  механотехника хамак, техник, канон, монета, манто физиологически
 41. 1 реакция
  другари и другарки..... дайти дъсъ нъпънем малко.... срамота аааааааа
 42. 1 реакция
  Тази песен е истинска находка!
 43. 1 реакция
 44. 1 реакция
  Хе хе, боли те че президента е избран не от управляващите ли? Май забравяш че президента е независим и се избира пряко от народа, а не от управляващи или не, колкото и да ти се иска.... А иначе като беше избран онова недоразумение ПлЮвналиев, тогава подскачаше от кеф нали ... Значи когато демокрацията работи за теб е добра, а когато не, не е ... е не че не се знаеше това де, типично в хамерикански политически стил, всичко дето е в наш интерес е демокрация, всичко което не е , е авторитаризъм Поредни глупости... Като са съюзни държави, защо ФАЩ се опитват да налагат тяхното виждане на съюзниците си винаги а? А когато някоя държава или група реши да не следва тяхното виждане, започва да заплашва дори съюзниците си със санкции и ограничения, забрани, мита и така нататък... А относно газта, пак не си в час, ЕС прие решение съгласно антитръстовия си закон от 2003-та, засягаща Газпром... а това решение бе продиктувано политически в цялостното виждане за санкции и ограничаване на руските енергоносители в ЕС, за сметка на увеличаване и лобиране за фащските , въпреки че те са по скъпи..Полските и сие мурви хамерикански все още продължават да опитват да ги налагат тези ограничения, които уж били в името на конкуренцията ..Е да, ама конкуренция точно значи по добрата оферта да печели, а не наложената политическа конюктура такава.... Но естествено това за сороспии не важи те знаят само да лангъркат по спуснати точки ... Например Северен Поток газаопровода, от който ще спечелят западноевропейските държави основно, но ще пострадат марионетките фащски като Полша, и укропия , понеже ще загубят както механизмите за извиване на ръце така и преференциални цени на газа понеже го играят транспортьори ..Ми като не искат руска газ, да купуват хамериканска, кой им пречи, но защо реват че други купували тогава... свободен пазар значи всеки сам да си решава откъде и какво да купува.... мдам...
 45. 1 реакция
  Ей, това openSUSE си е зарибяващо. Zypper е страхотен, както и YaST. На лаптопа имах само Leap 15.1 KDE , но току-що направих малко разместване на харда и вече съм с две Сузита. Leap 15.1 KDE и Leap 15.1 GNOME. Тези две графични среди ми харесват най-много. Малко шизофрения излиза KDE+GNOME ..
 46. 1 реакция
  Нали интриганта каза, че не сме я били поздравили. Аз първи я поздравих. Може да се провери. Написаното стои. Рязах брястове от градината.
 47. 1 реакция
  Все едно не знаеш ,че от 200 години са все във война с някого. Айде няма нужда. Американците , както и бледоликите са гадове и си играят своите игрички. В случая обаче САЩ са влезли във война с целия свят. Търговска война. Горещи войни в различни части на планетата. Това да не би да е малко.
 48. 1 реакция
  Поредният препакетиран дереват с нулев принос към оригинала, до година-две ще се присъедини към Антергос и Манджаро на път към забвението. Не си губете времето, а вземете научете Арч.
 49. 1 реакция
  Да, всяка държава трябва да отстоява интересите си, но България не го прави, благодарение на управляващите, които помагат на чужди държави да реализират интересите си за нейна сметка.
 50. 1 реакция
  Спаси София: Как тоалетна в парк става банка
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...