Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   122

  • Публикации

   98550


 2. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   96

  • Публикации

   25553


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   64

  • Публикации

   47207


 4. АUX

  АUX

  Потребител


  • Харесвания

   23

  • Публикации

   5988Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 10.09.2019 от всички места

 1. 4 реакции
  Отечество любезно, как хубаво си ти Отечество любезно,как хубаво си Ти! Как чудно се синее небето ти безкрайно! Как твоите картини меняват се омайно! При всеки поглед новий, по- нови красоти: тук весели долини, там планини гиганти, земя пълна с цвете, небето със брилянти... Отечество любезно, как хубаво си ти! Коя земя от теб е по-пъстра, по-богата? Ти сбираш в едно всички блага и дарове: хляб, свила, рози, нектар, цветя и плодове, На изтока светлика, на юга аромата. Горите ти са пълни с хармония и хлад, Долините със трендафил, гърдите с благодат! Коя земя от тебе е по-пъстра, по-богата? Иван Вазов
 2. 2 реакции
  Абе човек, тоя рилей твоя ли е? М? За какво дигаш пушилката? Всеки ден сканират през него, няма да умре от това, че говорим с недомлъвки за него, а от това, че някой малоумник сканира проксита през него... сакън да не му видят ИП-то! Пък и в крайна сметка, който се усети, да гледа докато го има.
 3. 2 реакции
 4. 2 реакции
 5. 2 реакции
 6. 2 реакции
 7. 2 реакции
 8. 2 реакции
 9. 2 реакции
 10. 2 реакции
 11. 2 реакции
 12. 2 реакции
 13. 2 реакции
 14. 2 реакции
 15. 1 реакция
 16. 1 реакция
  Баба ми /от Радомирско/ казваше - "Ти му думаш, оно па - рупа ли, рупа, чукундуро..."
 17. 1 реакция
  Добрее ,вече и ,,Шекспир стиле"
 18. 1 реакция
 19. 1 реакция
 20. 1 реакция
  Взех новия лаптоп и всичко е 6 +. Ходих в друг сервиз да ми сложат Уин 10 на новия лаптоп и момчето ми каза че самият лаптоп (предишния) е бил проблема най вероятно (както и вие ми казахте същото) Благодаря на всички за бързите отговори.
 21. 1 реакция
  Пичове стига се карахте де, хубава работа Я по оптимистично, кака ви Гала кво вика: "ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ!". Не се карайте
 22. 1 реакция
  За подкарване на 7 ще се подкара, но защо за слага стара неподдържана ОС след като има Windows 10.
 23. 1 реакция
 24. 1 реакция
  аз си взех с батерия защото почна да ме притеснява как този кабел с 220 почва да се пречупва
 25. 1 реакция
  Не разбирам??? Това означава, че когато изразявам лично мнение, нарушавам правилата на форума! Искам да знам, кое е пропаганда и кое не е, и от кога пропагандата е забранена? Дали всички статии в медиите са вид пропаганда? Възможно ли е и тази тема да е пропаганда? Какъв е смисълът да коментирам тема, след като е забранено да наричам нещата с истинските им имена, и да подкрепям коментарите си с факти, които не са разрешени? Да казвам това което мисля и виждам, когато и това не е разрешено? Нали уж няма насилие и диктатура, а се оказва че правата, които ги имаш, в същност ги нямаш......имам себе си предвид! И, как си го обясняваш, коя е причината за всичко това?
 26. 1 реакция
  Където глупостта е образец, там разумът е безумие! Това ще ти кажа и повече няма изобщо да се занимавам с тебе в тая тема, а син фен наричай някого другиго! Или поне да беше погледнал какво предлагам в 90% от темите за нови конфигурации! Аа, да, забравих, че процесорите с времето стават по-производителни.
 27. 1 реакция
  Стига глупости, как може да се адвокатства на поколение, за което цял свят знае, че е една от издънките на AMD.
 28. 1 реакция
 29. 1 реакция
  Аз бих взел видеокартата и паметта от първата конфигурация и бих ги сложил на интелската такава. След редица тестове и ако всичко е наред, бих продал останалото от първата конфигурация и с малко късмет и пари ще си взема SSD и ново захранване. И така, в края добавям и 1060 картата към новополучената комбинация и пей сърце.
 30. 1 реакция
  FX-ът е трагедия, кой каквото ще да говори. п.п. Налично читаво захранване няма.
 31. 1 реакция
  споко той отдавна мре, скоро очакваме някое гуру малко по компетентно да се изкаже от сорта бг тв😀
 32. 1 реакция
 33. 1 реакция
  Не е проблем, че се считате за сериозен човек, но освен сериозни има и несериозни. Вашия проблем, е че не приемате становище от несериозни хора, но това не означава, че въпросните не могат да имат становище. В случая Вие считате въпросната тема като несериозна, затова и давате някакви сериозни становища спрямо Вашите си разбирания и очаквате някой да Ви обори с аргументи от литературата която Вие ще чели. В едно сте прав: Всичко свързано с този свят е измислено, но не и за другия след смъртта. Спрямо Вашите разбирания смъртта е абсолютна. Именно в това се състои Вашето тесногръдие. Ще се опитам посредством една метафора да Ви покажа някакво подобие на въпросната смърт. Всяка година листата на дърветата окапват. Това означава ли, че са мъртви?! Не случайно в някоя религия се използва символа лоза. И не случайно в нея се говори за възкръсване, за нов живот, вечен живот и т.н. В друга религия се говори за прераждане и т.н. Образно казано нашия живот продължава посредством нашите деца. Да, разбирам, че сте атеист (сериозен човек според Вас), но не разбирате едно: Всеки може да даде някакво становище, което спрямо другия да не отговаря на истината, но въпреки това да е по-точно от някакво "сериозно" становище. което някой е измислил в миналото. В технологично, материално отношение човечеството през изминалия век е достигнало до своя апогей, но от към духовно все още борави с предразсъдъци от века на считаните от него "велики умове". Все още има сепарация между просветени и непросветени хора. Все още борбата е между това: Да си в обществото което властва. Към сегашния момент основна ценност е властта. И всеки сериозен човек не приема индивиди които несериозно се отнасят към ту власт-имащите. Антагонизма е вече изтъркана форма на управление. Разбирам Вашата надменност, но въпросната граничи с нихилизъм. Считате, че в тоя форум или изобщо във форумите трябва да има становища на сериозни хора и да не се позволява на несериозни хора да споделят било то техни становища или пък мнения. Добре, но този форум е свободен. Направете си Ваш. За Вас спора е основната Ви нагласа за намиране на какво? Вашето знание пречи на Вашите мисли. Моето незнание пречи на Вашите интереси. Моите интереси в случая за без значение за Вашето знание. Съществуваме като две листа на едно дърво. Рано или късно ще паднем от него, но дървото (живота) ще продължи. Материалната ни същност ще стане тор. Дали обаче ние сме еднакви, а? Изключвате варианта, че може да не съм листо, а плод или обратното. Само и единствено бъдещата история ще покаже дали сериозното е плода или несериозното. Моя съзнателен живот вече е в миналото. Затова и ме вълнува вече живота на моите деца. Именно в тях вярвам, но това не ми пречи да мечтая за по-добър живот. Бъдете щастливи! п.п. Ако във Вашата сериозност намирате щастието си, то знайте, че пък в моята несериозност аз намирам своето.
 34. 1 реакция
  Тъжно е това. Тъжна е и темата на Фермата - бедни срещу богати. На бедняците им натресоха пак трудностите, на богаташите и басейн им дадоха. Ей затова през вековете е имало и има войни - теглиш му куршума на тоя в басейна и не се занимаваш с глупости. Един ред от Калашников им трябва на тия... Глупак. И на теб ти трябва редица... Майака ви капиталисти да еба...
 35. 1 реакция
  Здравей! Освен ако не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се разнася и да се търси мобилност -на ваше място бих си сглобил един Десктоп компютър за 900-1000лв(да си играя каквито ми е кеф игри), а с останалите пари, около 300лв бих взел някой "ЗДРАВ и КОРАВ" HP EliteBook/Lenovo ThinkPad/Dell Latitude за разнасяне по кафета и паланки... Така 4(четери) години(от описанието) ще си имам една прилична като производителност машинка за работа + една качествена бизнес машинка за лека офис работа/нет/браузване/скайп и т.н. Колко време ще изкара -тази висок клас машинка втора ръка?!? -Все ми е тая. Ако дефектира(което рядко се случва при тези машини) ще си взема НОВА висок клас за около 200лв, че най-вероятно ще имам възможност да използвам доста части и от старата да ми излезе по на сметка. Така аз бих направил. По принцип е така, но по същата логика това се отнася за всеки един лаптоп. 4 години за този лаптоп е много, АКО ще се тормози всеки ден с игри, и изобщо да се подлага на сериозно натоварване. Профила му е ТЪНЪК, следващ модата с ултабуците, целия е от Пластмаса, използвани са сравнително евтини материали за изработката му, добавяме и евтинджос IPS матрицата и "кофтито" обслужване/почистване -защото лаптопите в този сегмент повечето са на щипки и трудно се отварят. Възможността нещо да се счупи при отваряне е доста голяма. Най-удачното е ако се товари с опция да РАЗЧИТАШ на него поне 3-4 години(от описанието) и задължително ако се търси мобилност -някоя мобилна работна станция от класа на Precision M4800/M6800. Да, с по-стари поколения видео карти са, ама то и игрите които ще играе по описанието не са първа младост или да изискват кой знае какво. Нещо за 900-1000лв + 100лв доплащане за ГАРАНЦИЯ до 2 години(удължаване)... Останалите пари 100-200лв на място ако е необходимо му добавят още една плочка рам, SSD или да речем Caddy за втори диск, че и пари за Уиндоус може да му останат.
 36. 1 реакция
  и да съм -обяснено е как стават нещата -не спами темата повече
 37. 1 реакция
 38. 1 реакция
  Вече дадох същата машинка и на по-ниска цена! Има също 5г. гаранция и самозаточващи се ножчета. Ползвам над 10г. по-стар модел и няма никакви забележки. Айде да не си толкова категоричен, след като със сигурност за пръв път виждаш този модел, пък за преки впечатления да не говорим.
 39. 1 реакция
 40. 1 реакция
  Аз определено не бих вярвал на дистрибуция която има в името си ГНУ. Хем пиратска, хем антилопа...
 41. 1 реакция
 42. 1 реакция
  Добро утро! Късмет! Спорна и успешна седмица!
 43. 1 реакция
 44. 1 реакция
 45. 1 реакция
 46. 1 реакция
  От бъдещето си поръчай вяра, че утрешният ден ще е красив. А в днешната си луда надпревара поспри за миг... И продължи щастлив, че имаш дом, приятели и здраве, че дишаш, и обичаш, и мечтаеш, че жив си, и човешки се раздаваш откакто има свят, и до безкрая... Рисувай свойто Утре със усмивка. Къде започва следващият ден? Във онзи миг, когато си притихнал и твоята душа не е във плен... И всичките моменти се преливат в една вълшебна обща светлина... Знай, бъдещето вечно е щастливо! Когато го започнеш от Сега. Мира Дойчинова
 47. 1 реакция
  Само за информация на потребителите на Xfce в Debian и Ubuntu. В Ubuntu 18.04 и Debian 10, малко са избързали с вкарването на нова версия (GTK3) на Whiskermenu във все още GTK2 базирания xfce4-panel. Опитвах да докарам интеграцията между темите, но винаги се получават разлика. За това, инсталирам последната GTK2 базирана версия на менюто и ефекта наистина ми допада. Тя не се надгражда, защото просто премахвам менюто, ако е инсталирано и поставям директориите от разархивирания пакет с данни на GTK2 базираната версия (Xenial, Stretch) ръчно във файловата система. Става за секунда, ако вече си отворил файловия мениджър.
 48. 1 реакция
 49. 1 реакция
  Есенни часове Понякога обичам с часове да гледам уморен зад стъклата как нервно неуморен вятър вей и клони, и антени клати. Отронва се и пада тъжна шума от жълтите попарени дървета. Един болезнен залез тихо свети и клоните под него в дрямка клюмват. Скучаят улиците омърлушени. Тежи им, много им тежи калта! Наситени са вече все да слушат нестихващата песен на дъжда. Те може би жадуват минувачи да разнообразят деня им сив или поне един стар продавач мъртвилото със вик да огласи. Безшумен, тъжен есенен пейзаж, във който всичко стихва и угасва. Но аз обичам дълго да седя, да съзерцавам в ъгъла безгласно. Тогава самотата си забравям, копнея да се видя с мили хора и странно есента ме упоява със светлата си хубава умора. Радой Ралин
 50. 1 реакция
  На Сонито му е такава цената защото не става за нищо. Имах такива подарък към един плеер на сони и ги разкарах. В този ценови клас в който търсиш - слушалките са AKG - няма кой да свири по-добре. Може да прослушаш различни марки преди да купиш. Ето тези препоръчвам https://slushalki.net/jichni-slushalki/akg-k518-le-dj-673
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...