Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   86

  • Публикации

   48866


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   83

  • Публикации

   101264


 3. street racer

  street racer

  Потребител


  • Харесвания

   68

  • Публикации

   3914


 4. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   54

  • Публикации

   27557Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 5.10.2019 от всички места

 1. 4 реакции
  За к'во ли пишем изобщо постове? Да си трием клавиатурите... На теб май наистина трябва с указ да ти забранят достъп до IT продукти.
 2. 4 реакции
 3. 3 реакции
  Темите на Сидов винаги са много забавни. Сам си измисля или създава някакви софтуерни и хардуерни проблеми и се започва едно лутане и въртене в кръг. Води се от съвети прочетени някъде, без да има представа какво точно прави и защо го прави 😁
 4. 3 реакции
  Ти оплескай BIOS конфига, пък после върви търси restore points! Или по - просто казано: "Тая работа, не е като оная работа, другари войници"
 5. 3 реакции
  Деде! ( и аз съм дядо, даже по голям от теб) Единственото което добре владееш в този форум е да си дървен философ. Това, написаното в червено, не се отнася ВЪОБЩЕ заBIOS. Колегата по горе ти каза освен всичко належащо и това, че на теб трябва да се забрани с УКАЗ да се занимаваш с подобен род техника. Грабвай мистерията и на разкопките, щом не разбираш от дума!
 6. 3 реакции
  Никой не ти е говорил за драйвъри, а за стар хардуер! Това е станало, защото нямаш идея, как се инсталират драйвъри за хардуер Проблема е в ЗКУ ПС: Цитирания софтуер си работи прекрасно (поне демо версията), но аз не бих дал 900 лв., за подобно нещо, при условие, че 90% от информацията, която дава може да се види по друг начин, без да товаря компа си с излишни боклуци
 7. 3 реакции
 8. 3 реакции
 9. 2 реакции
  Праф си. Баланс трябва да има. Тука вече мислим еднакво. Тамън си пекнох семки в микровелето ( купувам си сурови и аз си ги пека, че ф тия готовите много сол слагат и ми изтръпва езика), нагласил съм техники, уредби и си пущам филма Бързи и яростни Хобс и Шоу. Нещо няма много положителни коментари за него, ама око да види. Ай до...близко бъдеще.
 10. 2 реакции
  Момченце, Наскоро се присмиваше на един съфорумник, че пишел на руска клавиатура. Я ми кажи, ти на каква клавиатура пишеш, че нямаш изречение без правописни грешки? Може би гониш някаква норма! Ха-ха-ха............
 11. 2 реакции
  CommView си работи и БЕЗ ИНСТАЛИРАН СТОКОВ ДРАЙВЪР, като с нищо не нарушава нормалната работа на съответния NIC! Пробната версия (без регистрация) не прави нищо, освен да прихване пакетите, през съответния NIC - няма филтри, не дава инфо за сорс-а на пакета (само IP от LAN) и т.н
 12. 2 реакции
  Ми, аз не ги знам твърде.... Има ги доста но аз не си падам много по този начин на обзавеждане. Долния ред шкафове ми ги проектира приятел и сега други приятели ми ги кроят и ще ги сглобят. Време за хапване и следобедна дрямка. Рафтовете са готови. Чакам да получа парче от плота за да ги тонирам в същия цвят и да ги омасля
 13. 2 реакции
 14. 2 реакции
 15. 2 реакции
  И ти щеше да го обвиниш, че пише в множествено число. Не е да не ти знаем номерата. Поне ни разсмиваш качествено
 16. 2 реакции
 17. 1 реакция
 18. 1 реакция
 19. 1 реакция
  Айде приятно ви губене на време oooo това е често срещано от някой който не е получил внимание от тия надути мамита тука. Още съм в шок спрямо поведението на някои лели тук... На мен не ми пука че не получавам внимание тук, само да си кажа. Но забелязвам тенденция. ако ви нареждам интелигентно тук там някое бабе се обади и ме удостои с внимание, ако съм мило и добро момченце, въй призраче сладко Akо тръгнеш да сваляш някоя кака, си ебати простака, ако тръгнеш да сваляш някоя маммма си ебати глупака, тя си бройка агънцета едно две три ..... толкова овце колкото трябва да препброиш преди да заспиш. Какви хора има тука в шок и потрес съм :Д За едното чук чук на какво са готови хората.....
 20. 1 реакция
 21. 1 реакция
  Велико парче! Много го слушах този албум навремето.
 22. 1 реакция
 23. 1 реакция
  Да, и с камъче и с топка. Влюбвал се е в другарчето с което е седял на един чин?
 24. 1 реакция
 25. 1 реакция
  Не се знае. Никой не се е върнал ОТТАМ да каже
 26. 1 реакция
  При вас може да е така, но при нас не е. От нашата страна на улицата има само обикновени кофи, а от другата страна - цветни и обикновени. Извозва ги една фирма.
 27. 1 реакция
  Контейнерите за разделно събиране на отпадъците са на Екобулпак няма други жълти пембени розави контейнери различни от техните Нали се сещаш че Чистота няма да изхвърля чужд боклук. Плюс това контейнерите са им различни и не стават.
 28. 1 реакция
  Taм където свършва поялника започва програмирането. Следи от .183 до .186. Те мятат в клуба - .99. Останалите са пешки. ЕSP-тата са накичени с датчици за температура, влажност, налягане, изразходвана енергия, PIR, осветление, NFC. Инсталирани в всяка стая. Мога да ги командвам от фона. По начало е забавно, но после разбираш колко е дървено заради ритуала. Трябва да бръкнеш в джоба, да търкаш с палеца по тъча и да цъкаш като далбон на съответния ключ. Народът поиска вечер като влезеш вкъщи и се насочиш към "дейтацентър"-а лампите да светват, а асистента да те посреща с някаква шитня. Вариантът с син зъб отпадна в полза на ICMP пакети към фона. И се написа скрипт. И той заработи. На главния гейт стои ESP с инсталиран PIR-датчик комбиниран с датчик осветеност. Засече ли движение на инфрачервена енергия той праща на брокера съобщение в клуб99, че има интрюдер на територията. Брокерът вдига флаг в съответния обект. В това време фона се свързва с рутера. При пресичане на втори PIR инсталиран в Бюро брокерът получава ясен знак, че някой пресича зоната, като до този момент фона е ping-нат и вдигнат втори флаг в PHP. Нещата се дублират по желание, чрез EXIM4 и команда mail (SSMTP тоже годится). Te мятат на GMAIL писма. "Босът е в дейтацентъра". "Босът отиде нахер". Google ожесточи политиката и за тази пишка трябва да се цъкне следния плъзгач. Недолюбват писма от localhost. Клуб99. Утилизиран от улицата, който замени прахосмукачка на Dell и изчадието малинка. И съответно от дъжд на вятър чекиран. Ти гониш!
 29. 1 реакция
  Диода гледа в бъдеще, аз в минало, нали требе баланс да има Само диода гледа в бъдеще пие няква специална ракия
 30. 1 реакция
  Е ... бой, бой и накрая принцесата те усмътяфа ... До дет не се научиш как да се поклониш ... А после ... забравяш ... ко се ... трепиш се, даваш всико от себе си, за да се поклониш на някоя принцеса ... Минах я тая "шарка" ... Даже си я имам и на тоя лаптоп ... т.е. един емулатор на осем битова машина ... За Дънди, хм .... хм ... къф скрап бе Скала ... а ... ази си го харесвам и тъй, без ъкъл ... със тази негова цигънска патина ... Той е ретро човек ... а ... ма и ти си подхванал от нофата мода ... кефите, а после на скрап ... хм ... нека индийцитеили китайците да я рециклират ... не стафа така ... Дънди е наше момче ... Ъкъл не му требе ... пари му прати за нов или втора ръка лаптоп и му пусни новия Уиндоус ... се ... хм ... с Линукс му е противо показно да работи ... има опасност да падне от терасата при търсене на сигънски сигнал ...
 31. 1 реакция
 32. 1 реакция
  По - синтезиран отговор няма как да получиш, не се занимавай с глупости! Ако мислиш, че някой от тук ще ти даде напътствия как да открадеш паролата за мрежата на комшията се лъжеш, в предна ти подобна тема писах същото. CommView не я купи, а я свали от руски тракер кракната нали?
 33. 1 реакция
  "Проблема е че програмата не го открива и явно трябва в BIOS да се забрани стария драйвер от 2012 година . . ." Най малкото ти е работа да се ровиш в BIOS, щото от работещ лаптоп можеш да направиш единствено - НЕРАБОТЕЩ!
 34. 1 реакция
  Много зависи, един приятел от подобен сайт изгоря с 80 лв преди няколко седмици. Уж щяха да му пратят код след катто им плати, но за съжаление го изиграха... Няма да е лошо да се проучи и да се потърсят отзиви.
 35. 1 реакция
  ...очите. Когато помагаш някому, прави го...
 36. 1 реакция
 37. 1 реакция
  @barbuncela сигирно много харесва да я наричаш феминистка
 38. 1 реакция
  Примера ти отново е манипулативен. Ама какво да очаква човек от теб... Я ми кажи , има ли други държави които да са се справили по добре с ираксктие дългове ?
 39. 1 реакция
  Истина и се беше показало кат разбутаха хавата около казаните... При нея секи ден е вторник прет пладне. Особено кат е отпуска - най- са стяга.
 40. 1 реакция
  В крайна сметка само cdn-a е активен другото uam не е активно най вероятно проблемът ви е в дизайнерът
 41. 1 реакция
 42. 1 реакция
  Ти, Стефане, си представяш че си "жив" ли? Никога не си разбирал нищо от будизъм, Стефане. Панчатантра не е будистка литература, дори не е религиозна, нито е канонична или познавателна. Та ти дори не си я чел, но пък за пореден път се изтутрузи да се цитираш - сам себе си, с идеята че оставяш мъдрите си писания сред форума и те са някаква квинтесенция на живота (ти). Та ти си още на диамат, бе човек - каква квинтесенция. Дори и него не го разбираш, щото си го учил преди над 4 десетилетия... Отдавна вече никой не се занимава с диамата, ти няма как да знаеш, щото си замръзнал в диаматската фаза. А хората го учат вече само заради историческото му значение - както се учи за Коперник или Нютон. Ти си останал в историята, Стефане. Парадокса идва с това че точно ти решаваш кой е жив, кой за какво живее... А ти си замръзнал някъде преди няколко десетилетия с идеята че си намерил "хапчето" с което да лекуваш "всички болести". Пък за твоите - си забравил. сипи си една ракия, седни пред телевизора или си покани стриптизьорка да ти играе на пилон. Обясни й че си падал от кайсия и й намигни няколко пъти като аватара ти. Ако не избяга , докато играе и си й платил, си кажи наздраве - на нея и на теб си. - че самотата много те дере. Имал си и други глупости, но понякога карастанчовите се качват направо в главата ти. И къртят мивки - отвътре. Сред няколкото теми имаш няколко сродни души - те ще те разберат чудесно, като свой човек, резонансен, макар и с леко "друга вълна"... Да, но фантазирането е поради безсилие, приятелю. хората които са практици не се занимават с фантазиране. Практическите вътрешни занимания... не се получават с никакви фантазии. От друга страна - няколкото колеги наричат "практика" фантазирането за нея. Най-вече с това че фантазиите им подават преживявания и те се хващат на този елементарен капан. Но фантазиите е нужно да се поддържат, защото подаването на дози от преживявания имат особености и са с къс период на "действие". Нужни са много дози, при това - все по-засилващи. За това служи темата, като не е само тя. За това служат темите по целия раздел и пишещите в тях са хванати в капаните си и се състезават да оцеляват от "доза, до следващата доза". Нормално е темата да е само озаглавена :будизъм" - основния автор в нея е просто гаражен аматьор и той си намира в нея просто личната си утеха. За него будизмът е просто утроба. няколко от останалите актьори дори не си правят труда особено да се вживяват, просто пригласят, щото и техните дози зависят от формалния форумен хор. Така си подават един на друг нужните за всеки един от тях, дози. Преживяват - че са будисти, че са умирали, че са мъдри, че са просветлени, че са мадхямици... Че знаят, че могат, че са опитни... Всичко може да се преживее и всъщност теми като тия, са резултатите от една обикновена психична илюзия. А парадокса е, че се вживяват и вдъновяват от положения, които са оставени за тия, които ще се измъкнат от своите си психични черни дупки. Спасение не може да има, защото те вече го преживяват, докато потъват навътре. Сънуват своя рай, докато пропадат в ада си, разделени на преживяващ и на пропадащ. Въпроса е - че преживяващия поддържа самоилюзията си само до време... като всеки зависим или наркоман. Но това са житейски битови въпроси... съвсем далечни от разговорите за това - как се излиза от самоилюзията и как се работи по саморазвитието, като едно от първите положения е да се напипа и да се излезе от капана й. кои са слабите й места, как да се "пробие" личната самомагия, каква е цената, какво се губи, но и какво може да бъде "спечелено". Както всяко дете - преди всичко са бързите непосредствени и директни ползи. Съвсем чувствени, съвсем базови и емоционално предпоставени. Описани просто като "искам да ми е добре"... Шамата е просто будисткия термин, за будисткия начин. Основните принципни положения за същото са и с други имена, сред другите начини. В това не може да са налице съществени различия... Задържането на вниманието е сложна работа... Обаче тя за фантазьорите сред сънищата им, е "дребна работа". Дори несъществена, щото извън съня си задържането на вниманието има други измерения и може да се измери и да се постанови. Има знаци, има особености... и те не са психично-фантазни... Затова - се държат за съня си, всеки за себе си. И искат да си дрънкат докато са плен на битката за "следващата доза".
 43. 1 реакция
  Толкова ли не можеш да си представиш едно момиче би изглеждало и да го опишеш?
 44. 1 реакция
 45. 1 реакция
  Не може да случи това. Така държа на краката и обувките си. Трудно си стяга куфара за път (все му се иска да сложи и още нещо)?
 46. 1 реакция
  Проблема е решен. Беше много трудно и ще напиша обяснение ако случайно някой се сблъска с подобен проблем за дадения телефон. Прикачам архив със софтуер и програми за за инсталация. https://dox.abv.bg/download?id=d467670014# - Линк за сваляне Това е 5036d но работи без проблеми с 5036 x Про стартиртиане на flash tool и отваряте scatter файла. Задължително трябва да се сложи отметка на nvram и да се зададе файла от къде да инсталира (има го в архива) И след това се пуска инсталацията. Разбирасе imei адреса е друг но с програмата hamelephon няма проблеми да се смени веднага. Софтуера е рутнат и е с TWRP recovery. Това е единствения шанс за спасение на телефона. Пробвах над 200 програми и начина но всичко е без ефект освен този ром. А и в нета няма много ромове за c5. И проблема беше че без флаш нямаше как да се възтанови повредената директория nvram.
 47. 1 реакция
  Охооо ще има тайната вечеря за избор на модетатор ли? Срещу добра сума в евро мога да стана пазач у форума.От кога си мечтая за работа от вкъщи Не разбрах на кой мейл да пусна сиви+ мотивационно писмо и банкова сметка?
 48. 1 реакция
 49. 1 реакция
 50. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...