Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   63

  • Публикации

   26398


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   54

  • Публикации

   99573


 3. valkiria1

  valkiria1

  Потребител


  • Харесвания

   38

  • Публикации

   7291


 4. Мей

  Мей

  Потребител


  • Харесвания

   26

  • Публикации

   662Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 9.10.2019 от всички места

 1. 5 реакции
  Пич не те познавам ама ми е много чудно що се занимаваш да се обесняваш в друга тема с хора ,които и с пот не моиш ги пребориш .. не ,че не вдяват ами да се правят на интересни упс изчезна ми мисълта .. та такива хора просто ги заеби те ще си останат цял живот такива - неразбрани - недоебани
 2. 4 реакции
  аз чакам да цитираш къде точно съм написала ,че творчеството на Сирена е порно. Май не си наясно, няма как да квалифицирам нещо което не съм чела и не ме интересува. Казах да не употребяваш множествено число.
 3. 4 реакции
  Нали ти казах да спестяваш множественото число. Иначе какво ще кажеш за платонизма в концепциите на Касирер и влиянието му върху другите представители на марбургската школа и фройдистите
 4. 4 реакции
  Учител по философия? Още ли се изучава такъв смотан предмет в училище? Представям си го учителя-някакъв наперен лайф коуч(коч), както е модерно да се вика на всеки, дето за друга работа не го бива. Аз съм лайф коуч, разбираш ли! Голямата работа съм. Преподавам хюмън дизайн, приятно ми е! Бе я марш бе!!!😡
 5. 3 реакции
  Че кво му има на отношението ми? Това ми е даже любезното отношение.. Кво обидно има в онзи? Същото като "онова, бе, уе " и т.н. , които използвам тук. Belial го разцепвам за 1 минута на Диабло 3..
 6. 3 реакции
  ся .. на теб наздраве а онуй с дългото име баба ша му речи кот требва то иначе да знаеш мома скоро нем да види ... изпростело е от ушите ша одиш ама друг път ...
 7. 3 реакции
  Проблема,не е от нашите ,, машини".Пишем за да се знае,че има проблем със сървъра на калдата.Ако никой не се обади,никой няма да го поправя. Вече и на бутона ,,цялото съдържание" излиза,няма нищо за показване.
 8. 3 реакции
  Всичко което е необходимо за рационалното му ползване е в ръководството на потребителя. Най-рационалното нещо което може да направите е да прочетете въпросното. Успех!
 9. 3 реакции
  Човекът е попитал, давам му все пак някаква опция, дори и платена - 10 долара за 14 дни. Мисля, че е разумна цена.... Ти със сигурност не би я използвал, но лошото в случая обаче е , че 90 процента от тия портали използват качествени БГ-източници за ристрийм от панелите си...
 10. 3 реакции
  че ти кога си бил на ти с логиката..хем не искаш да си "говорим", хем се навираш....защото не си спомням да съм започвала с пост към теб. Хвръкай с кафявата си харизма и друг път, като речеш да мериш мегдан, хубаво си подбирай приказката и бъди готов да я докажеш.
 11. 2 реакции
  Сърдечно благодаря на Алгор за темата, за топлото описание и сърдечните пожелания! HUG Благодаря на всички вас приятели, за милите думи, за сърдечните пожелания и поздрави! Бъдете здрави и щастливи! Нека късмета е с вас и ви дари с необходимото за едни спокойни и усмихнати дни! БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ! ❤️
 12. 2 реакции
  Цеко, изглежда разбираш от тия работи, поне така както си го написал , наистина изглежда фасулска работа. Аз ти предлагам като го напишеш кода и като направиш нещо работещо да сканира и да вади реални мак адреси - ела и го сподели с всички тук и даже във всички други форуми. Сам видя колко е гадно да поискаш нещо и никой да не ти дава дори и грам информация, нали? За това - напиши го и ела и го изпльоскай тука - да се накефим ВСИЧКИ!!!!
 13. 2 реакции
  Абе ... хм ... не е така ... аз си признах, че съм за пенсия, ама те викат: Още, още, умайна лунна нощ е, нощ е ... Сикиш бе киш сегеш бегеш ги ма на си де ли вар са... Сим дур са сим ба ли се ла ви сер дур лу ...
 14. 2 реакции
  наздраве за ******************* ку ни знайти тя ша опрай вселената розавите еднорози и пембените носорози
 15. 2 реакции
  италианец да 100% cracking italy 8к euro ако ти стиска доста са услужливи, макар че има и по добри, успех с жабарите и френскоговорящите виж някой да не ти даде балтията да има после аз дадох и нищо няма насреща само скивай французите от роял още не са си уведомили потребителите за теча
 16. 2 реакции
  Много често гостува на джас в Русе. Не може да си прозт и да правиш джаз. Личи си веднага. Ще си я облека. Ама чак в петък. Че тези два дни съм по покриви и цигански къшти Събудихме се. Стана студено и всички котки се събраха да спим заедно.
 17. 2 реакции
  Хващаш се ти само за шлифера ми Единственото, което можем да направим, е да работим съвестно, независимо от изедниците. Когато работим съвестно, такива като Миро и тоя, дето цитираш, се чувстват кофти. Лошото е, че малко хора могат да работят за държавата ни, а от там и за себе си така. То това и им е коза на тия. Каквото и да кажат, винаги ще намерят за какво да се хванат. В случая за шлифера ми, но с другата ръка се хващат за друго и продължават с лъжите.
 18. 1 реакция
 19. 1 реакция
 20. 1 реакция
  като влязох в тая тема и вече бях обиден, назад сте с тенденциите
 21. 1 реакция
 22. 1 реакция
  Реалната политика в БГ не се случва и в прокуратурата, а на банкетите след "работа", където силните на деня личности , се събират да пируват по време на чума и да си правят сделки и договорки помежду си, за нещата които нямат значение за господарите им и разбира се, в посолството на сащ, където биват привиквани, за да им се нареди какво да правят, за по съществените действия. Ако нещата не са за в посолството, посланика ходи да им съобщи какво да направят, или направо ги привикват във фашингтон, за инструктаж.
 23. 1 реакция
  танчето писа, писа, изчезна..каква го загърна?
 24. 1 реакция
  Вярваш ли, че ако имам проблеми с машината ми или при най-малкия проблем веднага ще седна да пиша. Пробвал съм с различни компютри, различни айпита, различни уреди. Изчакал съм 2 дена. Дори не смеех още да пиша. Но щом вече има повдигната темата и е същата, която съответсва на моя проблем, защо да не потвърдя и аз?
 25. 1 реакция
 26. 1 реакция
  Връзка суджуци: Снимката принципно е показана първоначално от Биволь, на тяхната Фейсбук страница, но поставената тук от мен, явно Дневник са я копнали и излиза от техен адрес на сайта им, така че статията под снимката, ако съм се справил с поставянето на връзката отдолу, е на Дневник.
 27. 1 реакция
 28. 1 реакция
 29. 1 реакция
  Аз при съмнение сам си проверявам водомера - пълня догоре бидон примерно 50 литра и проверявам колко литра е отброил водомера. Трябва по време на тази проверка да няма друго водоползване в имота. Не трябва да се ползва вода при чешми, перални, миялни, тоалетни казанчета и т.н. Проверката си я правиш лично безплатно за няколко минути. Ако урeдът работи вярно - не е обосновано да се правят допълнителни разходи.
 30. 1 реакция
  Е, брау! Давай че след малко ще дойде ред за вечеря
 31. 1 реакция
  Х Аа ще хапваш дробчета към 3, 4 часа Рекох че ти си неверната жена от вица и си оставила на клетия човек 3, 4 дробчета
 32. 1 реакция
 33. 1 реакция
  Инсталиране на операционната система ,,Windows 10" на ,,Android" устройство - без използването на ,,Change My Software". Желая да получа отговор на горепосоченената информация.
 34. 1 реакция
 35. 1 реакция
  Много лекичко значи, от възрастта ни ще да е : ))))) Аз хеви не слушам, но пък с него проходих в едни далечни времена. Съзнателно си слушам едни други честоти, за които може би е необходим определен темперамент и определени предни инкарнации : )) Едни съграждани пускам. Ако и това е леко, ще помоля за образователна лекция, защото видеото с тежката музика при мен не се отваря : )
 36. 1 реакция
 37. 1 реакция
  Превключването е за да може в някаква степен да има по-вярно възпроизвеждане. И не, не този диск, който вероятно не е направен от висококачествен изходен материал (музика). Намерете си референтен диск за целта (колкото и да не ви харесва и да не слушате музика от такива жанрове)
 38. 1 реакция
  Преди да пишете кой какво разбира или не разбира, влезте в профила на @Profruit и вижте постовете му във форума след това пак ще говорим кой колко разбира и от какво! Всичко което ви е казал е самата истина дали искате да вярвате или не не я променя. Останалата част от поста няма да коментирам, след обяснението за херците и RMS мисля че каквото и да напиша ще е излишно.
 39. 1 реакция
  Протесиращи ”осветиха” мрака над зависимостите в съдебната система /снимки/
 40. 1 реакция
 41. 1 реакция
  у ваща маала всите климатици ли са крадени?
 42. 1 реакция
  аз едно време, кога бех млат и убаф ено нещо научих, че всяка жаба да си знае гьола та начи, зех си жена от моя гьол пп стига да не те е страх от болката и разочарованието като последствия, давай смело напред
 43. 1 реакция
  Аз на тия изобщо не им обръщам внимание. Май ще трябва да изключа и известията ... веднъж за малко да прочета какво е написал един боклук. Ай, май че обидих някой ... сега ще ме докладва ... ама като не знаят за кой става въпрос, а ако каже, че се е обидил, ще признае, че е боклук. А иначе и слави направи партия. Ех, ако беше задал поне един щекотлив въпрос, когато двамата мазни дойдоха в шоуто му, щеше да вземе летящ старт. Но не би, четеше си домашното като ученичка, да не разсърди тлъстите, че ще му изстине шоуто. Сега какво ... чакаме поредната победа на престъпниците. Великият политолог дайнов мисли, че онзи вече нямал власт ... ще видим на изборите. Според мен тази групировка ще се разпадне веднага, щом той се оттегли от клана ... не, че е умен, но явно привържениците му такъв го предпочитат - тъп, но упорит.
 44. 1 реакция
  Вуте хванал златната рибка. 1-во желание: - Да умре на комшията кравата. - Ок.. 2-ро желание: - Да умре и на другио комшия кравата. - Ок.... 3-то желание: - Да умре и мойта крава - Е, що и твойта, бе? - Да нема от къде да си купат млеко... д*ба тяя`ната мама, д*ба..!
 45. 1 реакция
  Според който задържането на Полфрийман е международно престъпление... И ти ли така мислиш ? Разбира се, трогателен пример. Само че нали знаете заради кого и от кого е доведена държавата ни до тази съсипия ? Не, не е заради "злата демокрация " и ЕС . А за това преди нея. Излизаме значи от ЕС , НАТО и прекъсваме всички връзки с цивилизования свят, обръщаме се към РФ разбира се, които и до ден днешен ни грабят с монополите си и с които никой не ти пречи да правиш бизнес и днес , и..... всички деца тръгват на море. Нали ?
 46. 1 реакция
 47. 1 реакция
 48. 1 реакция
  Костадин Костадинов: Докато някои връщат капачки, други трупат пачки Участието на Костадинов в Канал 3 може да проследите на следното видео: https://www.youtube.com/watch?v=-dT69YbAb_0
 49. 1 реакция
  Цял да идва ама го хвана шубето ... Плевен съм сигурен ,че този път ще каже отново - Никога вече ГЕРБ ! Видяхме им видимите резултати. На миналите избори Зеленогорски каза на Борисов : "Плевен падна" и тоя взе ,че се вкисна ! Ще бъде интересно - сегашния кандидат на ГЕРБ е с много лош имидж.
 50. 1 реакция
  повторение на даден процес центурия
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...