Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   84

  • Публикации

   99761


 2. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   60

  • Публикации

   26611


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   39

  • Публикации

   48066


 4. street racer

  street racer

  Потребител


  • Харесвания

   33

  • Публикации

   3770Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 10.10.2019 от всички места

 1. 3 реакции
  не дойде ли моето време да сложа супер паролата паролата е същата като на предният ти портал EnCt2ac6acb9b22357acb55e06882f3b914306f35cb0aac6acb9b22357acb55e06882seteVllbsAJ 22Woxn12qj+MnRBOkA0XzOEivniZ50s32b8NsIwEmS Decrypt it at https://encipher.it само дето съм добавил 2 големи букви някъде или общо взето който знае старата парола за генериране на da player може да си го отвори без да се мъчи 9 хиляди + 2 хиляди гениптв хайде нека личните съобщения започнат сега😂 royal.rar
 2. 3 реакции
 3. 2 реакции
  Ама аз не споря грам. Най-тъпата, безсмислена и същевременно крайно политизирана и пропагандистка телевизия, която някога съм гледал през живота си, беше американската. Просто не промиване на мозъци, ми направо трепанация и наливане на всичко от фуния, според това, което е предвидил Оруел. Мамата си ибало, направо и изобщо.
 4. 2 реакции
 5. 2 реакции
  Ами, явно се работи, защото си има банер с обяснение. Е, не е табела:
 6. 2 реакции
 7. 2 реакции
 8. 2 реакции
 9. 2 реакции
 10. 2 реакции
 11. 2 реакции
 12. 2 реакции
  Добро утро И е наред и не е наред
 13. 2 реакции
  След като видях това, няма какво да говоря повече. Дано с кода да ти се получи по-добре.
 14. 2 реакции
  Твърде вандалски способ. Има по-елегантно решение - изтегляш архива, разархивираш в папка, закачаш на на лентата със задачи файла webcam и си имаш превключвател на камерата - като ти трябва я пускаш, като не ти трябва, я изключваш: Може да се направи и с два шорткъта - един за спиране, един за пускане: За спиране: Създай пряк път до файла - при мен примерно е M:\Repair\WebCam On-Off\WebCam.exe, редактираш шорткъта да изглежда така M:\Repair\WebCam On-Off\WebCam.exe /OFF. Променяш и иконата, като укажеш файла M:\Repair\WebCam On-Off\WebCam.exe за източник на икони и избираш червена и кликаш бутона [Apply]. За пускане на камерата: Аналогично създаваш пряк път M:\Repair\WebCam On-Off\WebCam.exe /ON и зелена икона от файла M:\Repair\WebCam On-Off\WebCam.exe Но не е зле първо да се убедиш, че компютърът ти е чист от зловреден софтуер:
 15. 2 реакции
  Сърдечно благодаря на Алгор за темата, за топлото описание и сърдечните пожелания! HUG Благодаря на всички вас приятели, за милите думи, за сърдечните пожелания и поздрави! Бъдете здрави и щастливи! Нека късмета е с вас и ви дари с необходимото за едни спокойни и усмихнати дни! БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ! ❤️
 16. 2 реакции
 17. 1 реакция
 18. 1 реакция
  ако не бяхме в тва ****о ес щяха ли да ни ги изсипят тука тия жабари а не нали - те ви ес
 19. 1 реакция
  ам то нъл от люти чушки ко не ти арешва
 20. 1 реакция
 21. 1 реакция
 22. 1 реакция
 23. 1 реакция
 24. 1 реакция
  Ти направи ли теста с бидона, за да видиш с колко точно лъже новия водомер. На твоя място, до сега, поне 2 пъти да съм го направил.
 25. 1 реакция
 26. 1 реакция
 27. 1 реакция
  "Хоби" му викаме. Мерси за поздрава, готино гръцко!
 28. 1 реакция
 29. 1 реакция
  друго си е човек да си хапне веднага светът става в пъти по-хубаф
 30. 1 реакция
  Така е! Но знам, че прашинка съм от вятъра понесена. Днес има ме, а утрето незнайно ще ме посрещне с нова песен. Но докато сърцето, скрито в моята пазва тупти във ритъм обичаен ще помня своите любими! И спомени, и малки тайни.
 31. 1 реакция
  Красива е тъгата! Точка! Преди не вярвах (вероятно съм порочна), но така ме завъртя съдбата, приех смъртта като приятел. Приятел, който не дава, а граби! Отнема ти някой, но ти оставя... незабрава във спомен, печал и тъга, те пак те връщат назад преди смъртта... И е толкова красиво и ... живо! Порочна съм, но вече зная, смъртта е част от живота! Не е краят!
 32. 1 реакция
 33. 1 реакция
  Ето и едно Сусе на същия настолен, но на втори хард.
 34. 1 реакция
  Всеки изправен климатик работи по някакъв алгоритъм, заложен от производителя.А на какъв режим да работи климатика му задава ползвателя.Ако климатика има автоматичен режим, го включваш.Задаващ му примерно 20 градуса в този режим и климатика си ги поддържа като сам си превключва да топли или охлажда в зависимост от температурата.Климатика изсушава въздуха само като е в режим на охлаждане.В режим на отопление не изсушава въздуха. А за вентилацията, има едни клапи.Дупчи се дограмата и се монтират тези клапи.Не помня как се казват, но порови в нета и ще ги намериш!
 35. 1 реакция
  Тази странна водомерна шахта е в несъответствие с българските норми за проектиране на сградни водопроводни отклонения.
 36. 1 реакция
  Може би хората наистина виждат на това по различен начин. Но за мен лично има разлика между смеха и усмивката И да, има много хора, които се усмихват и стискат зъби и такива, които се смеят, а отвътре плачат Ти виждаш само повърхността, не виждаш истинското щастие в колегите ти Аз също не съм родител, но смея да го твърдя
 37. 1 реакция
 38. 1 реакция
 39. 1 реакция
  Това се нарича пиратстване и не се толерира тук. Промоционалните кодове са няколко вида: Ограничени със срок за ползване. Регион за активиране Промоционален код или версия на съответната програма с вечен лиценз! Само в него случай имате право да го ползвате завинаги. Всички останали със срок за изтичане са в нарушение на лицензионните правила , съответно се нарушава и
 40. 1 реакция
  кака Цонка чистачката им викаше пундулери
 41. 1 реакция
  Реалната политика в БГ не се случва и в прокуратурата, а на банкетите след "работа", където силните на деня личности , се събират да пируват по време на чума и да си правят сделки и договорки помежду си, за нещата които нямат значение за господарите им и разбира се, в посолството на сащ, където биват привиквани, за да им се нареди какво да правят, за по съществените действия. Ако нещата не са за в посолството, посланика ходи да им съобщи какво да направят, или направо ги привикват във фашингтон, за инструктаж.
 42. 1 реакция
  Връзка суджуци: Снимката принципно е показана първоначално от Биволь, на тяхната Фейсбук страница, но поставената тук от мен, явно Дневник са я копнали и излиза от техен адрес на сайта им, така че статията под снимката, ако съм се справил с поставянето на връзката отдолу, е на Дневник.
 43. 1 реакция
  аз чакам да цитираш къде точно съм написала ,че творчеството на Сирена е порно. Май не си наясно, няма как да квалифицирам нещо което не съм чела и не ме интересува. Казах да не употребяваш множествено число.
 44. 1 реакция
  наздраве за ******************* ку ни знайти тя ша опрай вселената розавите еднорози и пембените носорози
 45. 1 реакция
  италианец да 100% cracking italy 8к euro ако ти стиска доста са услужливи, макар че има и по добри, успех с жабарите и френскоговорящите виж някой да не ти даде балтията да има после аз дадох и нищо няма насреща само скивай французите от роял още не са си уведомили потребителите за теча
 46. 1 реакция
  Хващаш се ти само за шлифера ми Единственото, което можем да направим, е да работим съвестно, независимо от изедниците. Когато работим съвестно, такива като Миро и тоя, дето цитираш, се чувстват кофти. Лошото е, че малко хора могат да работят за държавата ни, а от там и за себе си така. То това и им е коза на тия. Каквото и да кажат, винаги ще намерят за какво да се хванат. В случая за шлифера ми, но с другата ръка се хващат за друго и продължават с лъжите.
 47. 1 реакция
  Е то при комунизма хубавото беше, че изборът бе малък и вероятността за грешка нулева. Сега избор голям и почти винаги грешиш. И то не защото може да избереш най-доброто, а не го нацелваш, а защото няма най-добро!
 48. 1 реакция
  <<<[IT] Radio-TV_51>>>Music_Channel
 49. 1 реакция
  А теб кой те пита какво имаш и какво не? Скоро и това няма да имаш ако продължаваш с тия темпове. Спри се вече - това, че си видял някъде в нета стрийм, не означава, че трябва да го разпилееш във всички мръсни дупки и форуми
 50. 0 реакции
  А ти, тази откровенна тъпанарщина, за доказателство ли я посочваш?
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...