Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   127

  • Публикации

   27557


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   111

  • Публикации

   101264


 3. Meri Meri

  Meri Meri

  Потребител


  • Харесвания

   40

  • Публикации

   7180


 4. Kim.

  Kim.

  Потребител


  • Харесвания

   26

  • Публикации

   957Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 2.11.2019 от всички места

 1. 3 реакции
 2. 2 реакции
  баничарка раповдачак - П
 3. 2 реакции
 4. 2 реакции
 5. 2 реакции
 6. 2 реакции
 7. 2 реакции
  А на телефона виждат ли се снимките и с какво местоположение са?
 8. 2 реакции
 9. 2 реакции
  Ден на отворените врати. Заповядайте! На 9 ноември 2019 г. (събота) АЕЦ „Козлодуй” за пореден път ще отвори врати за хората, които искат да видят отблизо атомната централа. Посетителите ще могат да разгледат Информационния център, командна и машинна зала на 5 или 6 блок с водачи от АЕЦ, ще имат възможност да проследят демонстрации на работа с противопожарна техника и измервания с мобилната лаборатория за мониторинг на околната среда. Тези, които желаят да посетят ядрен енергоблок, могат да го направят, след предварително записване на телефони 0973 7 28 30 и 0973 7 25 13 – от 9 до 15 часа в периода от 4 до 6 ноември включително. Часовете за влизане на блоковете са от 9 до 15 ч. през 30 минути, като един час преди записаното време за посещение, в Информационния център ще се извършва задължителна регистрация с документ за самоличност. За децата до 16-годишна възраст е необходимо да има пълнолетен придружител. За своите гости в Деня на отворени врати атомната централа предоставя безплатен транспорт. На всеки кръгъл час от 8:00 до 14:00 ч. от спирка „Бриз” в гр. Козлодуй ще има автобуси за Информационния център. За пътуващите с лични автомобили е осигурен паркинг до Контролно-пропускателния пункт на АЕЦ от страната на гр. Козлодуй, откъдето от 8:00 до 15:00 ч. ще тръгват автобуси до Информационния център. Допълнителна информация може да бъде получена на телефони 0973 7 28 60 и 0973 7 25 13.
 10. 1 реакция
  Мисля този отговаря на изискванията - Dell Inspiron 3583 .
 11. 1 реакция
 12. 1 реакция
 13. 1 реакция
 14. 1 реакция
  Тия така и не направиха свестен клип...
 15. 1 реакция
 16. 1 реакция
 17. 1 реакция
  Здравейте какво ви е мнението за LG 49SK8500!?едвам се намира,защо незнам пък е 2018 г Виждам че е FULL ARAY което никъде го няма в 8ма серия на LG и Sony. Казват че има по добър контраст от 9серия
 18. 1 реакция
  Ще ти го кажа по възможно най синтезирания вариант - Защото тази церемония е с мото "никога д ане се повтаря" , а рашистите в момента са на вълна "можем да повторим" . Кпаиш ?
 19. 1 реакция
 20. 1 реакция
  Има два народа, които са по-прости и от българския. Единият е "македонския", а другия е "украинския".
 21. 1 реакция
 22. 1 реакция
  А на компютъра в папка IMG_ ? Включи на телефона USB Debugging
 23. 1 реакция
 24. 1 реакция
  Виж в настройките на телефона, къде е заложено да съхранява снимките. Избери само опция прехвърляне на файлове без мултимедия.
 25. 1 реакция
  С каква ОС е компютърът? Сигурен ли си, че не си задал информацията да се записва примерно на data карта сложена в телефона?
 26. 1 реакция
 27. 1 реакция
  "прочие" - е израз, който не се ползва от над две десетилетия. Вие малко сте поизостанали - и в изразните си средства, и в мисленето и възприятието си. На никого няма да помагам - не ми е работа, нито това е дружество за спомагателство. А това, че припознавате една фейк-тема като "повик за помощ" , всъщност я ползвате за да се играете в любимия си образ. Същия образ е любим за специфична психична типология хора ... и доста характерна за определена възраст, която се изразява с "прочее". Понеже сте и пълен невежа, бъркате и основни положения поради което не се усещате как пишете несъвместимости - напимер - ИНДИВИД е понятие, с което се обобщават личностни качества на зрелост и развитие. Същата типология преодолява "отчаянието" без нужда от никаква "помощ" и съвети по 'справянето' - поради нивото в развитието си... Отчаянието - е състояние характерно за съвсем друга личностна и характерова типология - в съвсем друг (предишен) етап на развитие. Диалог с автора не ме интересува - той не търси диалог, а залага манипулация със съвсем лични или форумни цели. Шараните, налетели веднага на стръвта, под предлога че "оказват помощ" всъщност чудесно се саморазписаха кои са и колко много ги влече ролята и вживяването на образа на 'помагачи'. Да напомня че това е чудесна компенсация на съвсем обикновени личностни дефицити... - особено театралната версия сред виртуала. Помагането в случая на тази тема е съвсем незряла форма на реагиране. Без осмисляне, без каквото и да е вникване, тук, съвсем театрално се изреагира и всеки си написа сам, собствените си проекции, житейско ниво и възможности... Така, че - господине, за пореден път вие просто поразмърдахте хрилете си в опит да хапнете от стръвта. А глупостите - са си просто ваш почин. Вероятно за кръчма и народно-битови сбирки отпреди 50 години - сигурно сте отиграли да направите впечатление към себе си. Просто... още не сте излезли от консервата, но и не е сигурно дали въобще това би се случило, предвид, че чудесно си карате и така... разбира се. Това е само най-елементарното несъответствие.
 28. 1 реакция
 29. 1 реакция
 30. 1 реакция
 31. 1 реакция
  ГЕРБ бие убедително в Плевен. Кандидатът на Борисов Мирослав Петров води на Спартански с 18% Ще им се! Плевен не се продава, Плевен няма да падне!
 32. 1 реакция
  Справедливо ! Лепваш им по два шамара , по равно ......и да си сядат на задниците ! А може и само на сития , ако вземе да се тръшка и пищи .......от Лакомия.......! Справедливо !
 33. 1 реакция
 34. 1 реакция
  https://pik.bg/извънредно-в-пик-tv-герб-отговориха-на-заканите-на-мая-манолова-за-пореден-път-се-готви-не-news881298.html
 35. 1 реакция
 36. 1 реакция
  PrivaZer v3.0.81 Промените: v3.0.81 (01 November 2019) + New cleanup added : . Deletion of files by type . You can add additionnal custom files by type (by extension) to securely delete while cleaning + Minor bug fixes + Improved UI Инсталатор : PrivaZer v3.0.81 Портативна версия: PrivaZer v3.0.81
 37. 1 реакция
 38. 1 реакция
 39. 1 реакция
 40. 1 реакция
 41. 1 реакция
 42. 1 реакция
 43. 1 реакция
 44. 1 реакция
 45. 1 реакция
 46. 1 реакция
  Майко мила...ако е това Моя помощник в работата ми има точно такъв и може да ти го продаде, ако искаш Само чака някое агне да го даде за 3000, макар че и за по-малко ще го даде. Не знам. Просто това е кола, тотално умряла отвсякъде. Досега да я е продал, но първо, че е фен на Фолксваген, второ, че постоянно влага някакви пари в нея и от устата му излиза само едно - толкова пари съм вложил, няма да я продавам. Обаче всеки месец влага и влага. Кофтито е, че няма пари всеки месец да влага, че е и на съдия изпълнител 7-8 години вече. А като не влагаш апри всеки месец в тоя 1.9 TDI, проблемите се натрупват. Хубаво е, че има познати, дето му правят отстъпки и при ремонтие и при частите. Лошото е, че и тия негови познати не са съвсем в час и оправят нещо, появява се друго. Но и да са в час, това е кола на 20 години и няма как нещата да се оправят и да тръгнат по мед и масло при положение, че не влагаш по няколко стотака средно всеки месец за ремонти. Но то като караш такава кола, нямаш тия пари и цялата работа е напълно безсмислена. Пак казвам. Една от малкото читави стари коли за около 3000 лева е Фиеста. Дори да има нещо гнило в нея, оправяшщ го и нямаш проблеми дълго време. Е, с изключение на светлините, че те си горят бързо. Друга читава е примерно Хонда Джаз или Тойота Ярис. Все малки коли споменавам, щото по-големите за тия пари са по-големи трошляци. Вче ако имаш автосервиз и не те бърка средно една седмица на 2-3 месеца да си в сервиза, вземай каквото ти падне.
 47. 1 реакция
 48. 1 реакция
 49. 1 реакция
 50. 1 реакция
  Ако е измислица значи не е Господ.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...