Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   203

  • Публикации

   27557


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   127

  • Публикации

   101264


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   78

  • Публикации

   48866


 4. Meri Meri

  Meri Meri

  Потребител


  • Харесвания

   30

  • Публикации

   7180Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 4.11.2019 от всички места

 1. 3 реакции
  Една жена имала прекрасен съпруг, който уважавал и изпълнявал всичките и прищявки. Повлияна от феминизма, решила да провери реакцията му, като се покаже, колко е независима и самодостатъчна шегувайки се за развлечение. Преди да се прибере съпругът и, написала бележка със следния текст: - На фризьор съм и отдавна исках да ти го кажа, но все не намирах подходящ момент. Не те обичам и никога не съм те обичала, а децата родих защото ще си останат само за мен. Изневерявах ти постоянно с комшията, а сега ще спя и с други мъже. Още утре ще подам молба за развод и повече не ме интересуваш! Жената се скрила зад завесата и зачакала мъжът и да се прибере. След броени минути мъжът се прибрал, прочел бележката и се усмихнал доволно. Извадил си телефона, набрал някакъв номер и провел следния разговор: - Мила, най после се отървах от това говедо жена ми. Подала е молба за развод, а аз отдавна чаках това да се случи. Децата остават при нея, а ние ще си направим наши. Нямам търпение да се съберем с теб. Тръгвам веднага, чакай ме! След разговора мъжът взел бележката и написал нещо под нея и излязъл. Жената излязла из зад завесата и заридала от мъка, заради женската простотия и феминистична "независимост". - Какво направих аз глупачката ........повтаряла тя обляна цялата в сълзи. Все пак взела бележката за да види, какво е написал мъжът и за последно, а там пишело: - Скъпа, краката ти се виждаха зад завесата, отивам за хляб!
 2. 2 реакции
 3. 2 реакции
 4. 2 реакции
 5. 2 реакции
  О&O ShutUp и O&O AppBuster и спираш всички услуги, които не ти трябват и деинсталираш всички вградени приложения на Windows 10, дори и тези, които ги няма като опция за премахване по подразбиране. Работа за 5 мин. Първата има опция Export/Import settings и когато ти трябва - зареждаш запазеният config file. Аз ползвам тези програми от 6 месеца и 10-ката е чук. Без грешка. При инсталацията на Windows 10, като стигнеш до опцията за създаване на microsoft акаунт, дърпаш кабела на нета, даваш next и ще ти изпише нещо от рода на ''something went wrong'''>skip, въвеждаш име и готово. Инсталацията е без microsoft акаунт. Който се притеснява, че му събират данните, не ползва затворена ОС, била тя Windows xp или 10.
 6. 2 реакции
 7. 2 реакции
 8. 2 реакции
 9. 2 реакции
 10. 2 реакции
 11. 2 реакции
 12. 2 реакции
 13. 2 реакции
  Да, при НЯКОИ драйвъри могат да се правят модификации на инсталаторите, че да се познават и инсталират. Но това са само НЯКОИ, не всички. За по-голямата част от новия хардуера няма изобщо писани драйвъри за Windows преди 10. А сега си представи да инсталираш Windows 7 на 10, 20, 50 нови машини с различен хардуер... Направо си мирише на мазохизъм.
 14. 2 реакции
 15. 2 реакции
 16. 2 реакции
  Естествено че не се ползва всичко. Има голям процент брак. Пискат се тестове и които работят - ОК. Другите се бракуват / заключват. От най-баналното - разминаване на маските в различните слоеве до технологичен брак. Матрицата щампова едно и също. При точно съвпадение се достигат върхови честоти - тези бройки са единици и заминават за овърклокъри и рекорди. Нататък се отбират тестванои бройки за военни и специално предназначение. Следват сървърни и т.н. Колкото по-точно е съвпадението толкова са по-малки паразитните капацитети, съответно загубите и могат да се достигат по-височи честоти. Накрая е толкова зле, че се маркирват на по-ниски от проектираните честоти и се изключват кофти ядра ще корпусът не може да разсее толкова топло. Неслучайно процесорите са толкова скъпи и често са над половината от цената на целия компютър.
 17. 2 реакции
 18. 2 реакции
  Ако не си гледала филма за нея с Бионсе и Ейдриан Броуди, гледай От 1:03
 19. 2 реакции
 20. 1 реакция
  В тълковния проверих, не намерих, също погледнах Речник на литературните термини, но и там не останах доволен. Става въпрос за думи, чието значение масовият българин не знае, но същевременно се ползват в научни статии, доклади, конференции. Неща от типа: интенция, дискредитиране, имплицитно-експлицитен, персонална конфигурация, апологичен и т.н термини. Благодаря!
 21. 1 реакция
  Абе ти не гледай в чуждата чиния, а гледай какво има в твоята. Русия никога повече няма да се доверява на стар хайдук като САЩ. Нека си гледат олигарсите и мафията у тях си, и да не берат грижа за Русия. Разум щял да налива хайдукът, за да може да граби безпроблемно, най-богатата държава в света. И руснака-обикновения не го мисли. Живее си щастливо и е сигурен за утрешния си ден, защото има пре-достатъчно и не му трябва повече, за да си живее живота. По време на социализма и след това в Русия просяци не съм виждал, защото съм ходил и в Москва. Докато просяци в САЩ колкото искаш има дори и сега. Преди седмица се върна мой приятел от Ню Йорк. Голяма мизерия било там където живеел, и той бил най-заможният, защото работел ПВЦ дограма със собствена фирма. Около него само крадливи и наркотизирани подобия на хора, повечето черни. Виж се ти как живееш и пак си помисли, дали си по-добре живеещ от обикновения руснак?
 22. 1 реакция
  Срещал съм я, ама това е малко по-друга бира, версията обикновено я връщаш още в първите часове след ъпдейта, след това като е минало сума време от тоя ъпдейт и дето се вика идва друг вече(щото те напоследък нещо доста зачестиха) та тогава да се сетиш да връщаш предходната версия ми се струва леко късничко. Пък ако е толкова зор се прави оглдало а предходната още преди да разрешиш новия ъпдейт, също ще свърши работа. Но поне аз намирам за твърде глупаво да си пълниш диска със тари версии на ОС-то.
 23. 1 реакция
  Последният филм, който гледах в близките шест-седем месеца беше Стар Трек: Космическа станция 9 или както си е оригиналното заглавие Star Trek: Deep Space Nine. Като фанатизиран почитател на този сериал може би западното No comment! е най-красноречиво, но все пак не мога да подмина някои незабравими герои. Например метаморфа Одо, който може да приема каквато форма си пожелае или трила Дакс, който може да приеме какъвто пол си пожелае, но само мъж или жена, няма други пет, шест или седем, и накрая невероятния ференг Куарк, за когото думата алчен е най-приятния комплимент. Също не мога да пропусна и сценариста Рик Бърман, който поема щафетата от Джийн Родънбъри и го прави блестящо. От цялата велика поредица Стар Трек този сериал ми харесва най-много след Оригиналния сценарий може би заради своето многообразие. Още много мога да пиша, но никой не обича дългите словоизлияния, ще кажа само, че сега, когато го завърших ми се иска да го почна отначало. На това му се казва МАНИЯ!!!
 24. 1 реакция
  Момиче пий си редовно лекарствата.
 25. 1 реакция
  Това какво трябва да означава, че само ти можеш да предлагаш софтуер и ако някой даде алтернатива няма да го преживееш? Освен това връката ти не работи!
 26. 1 реакция
  Има вариант и с unattend.xml и директно получаваш тихо инсталиран Виндолз с локален акаунт.
 27. 1 реакция
 28. 1 реакция
  Първо отваряш C:\users\user\Appdata\Local\Temp и я изпразваш, това е папката в която се садържат а честo и задържат повече от необходимото всички временни файлове на програмите и игрите и изобщо на всичко което ползваш на компютъра. Второ - Провери си размера на папка Desktop ще останеш доста изненандан, ако се окажа прав, почисти го. Трето - Ако си с Уиндоус10 огледай внимателно С:\ дали случайно няма папка с името Windows.old ако да, то това е старата версия на уиндоуса преди някой от големите ъпдейти на системата и размера е почти колкото на папката на текущото ОС. При това положение НЕ се трие директно, начина да я изтриеш е : Отваряш My Computer/This Computer избираш с десния бутон на мишката C:\ и опцията Properties, там избираш Clean disk и в отворения прозорец слагаш отметката на clean system files. След като зареди системата ще видиш опция за изтриване на въпросната папка, Voilà. Провери си и My documents, Downloads и т.н. папки които се използват по често, прехвърли част от информацията на друг носител. Успех! П.П. Виждам че сетърси програма за почистване, лично мое мнение е че най добрата програма за почистване е задклавиатурното устройство.
 29. 1 реакция
 30. 1 реакция
  И кой си ти специално да те питат? Има избори - даваш своя глас. Мълчиш и дращиш тук и получаваш какво е сега. Капиш?
 31. 1 реакция
  НЕ! Караш на 10 и това е. Не знам само какви реклами ти инсталира без да те пита. 10 може да си го конфигурираш както поискаш просто трябва малко да се оразровиш в интернет.
 32. 1 реакция
 33. 1 реакция
  Благодаря за всичко, което направихте днес за мен!
 34. 1 реакция
 35. 1 реакция
  венецианска комисия. звучи ми като банда пирати
 36. 1 реакция
  В крайна сметка ще е като сегашното с малко по-различна графика. Ще трябва да добавят нещо ново и това сигурно ще са функциите от Immortal за отворен сят и ще разширят груповата игра малко. Но в крайна сметка ,това ,което държи и тройката толкова време са сезоните и стремежа да направиш нещо в ранглистите. Както и прогреса с приятели. Историята е хубава за веднъж и оттам никой не я поглежда.
 37. 1 реакция
 38. 1 реакция
 39. 1 реакция
 40. 1 реакция
 41. 1 реакция
 42. 1 реакция
  "Човек винаги е свикнал да дири причините и за доброто, и за лошото вън от себе си. А те са вътре в нас." Димитър Талев, "Преспанските камбани"
 43. 1 реакция
  http://bg.dynabook.com/support/my-product/laptops/ 22/04/2014 Wireless Lan Driver Realtek Semiconductor Corporation Windows 7 - 64 Bit 2.00.0021 World Wide DOWNLOAD http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/wlesslan-20130730101829.zip 22/04/2014 Wireless Lan Driver Atheros Windows 7 - 64 Bit 10.0.0.256 World Wide DOWNLOAD http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/wlesslan-20130916114248.zip
 44. 1 реакция
 45. 1 реакция
  "В каквото и положение да се намираш, ще бъдеш постоянно нещастен само заради самолюбието си." Жан Жак Русо
 46. 1 реакция
 47. 1 реакция
 48. 1 реакция
 49. 1 реакция
 50. 1 реакция
  Здравейте, интересува ме кой аудио формат е с по-добро качество на звука от FLAC, APE, .WV,защото като ги записвам на Audio CD, FLAC-звучи малко по-глухо от APE и WAVPACK?
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...