Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   95

  • Публикации

   27557


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   81

  • Публикации

   101264


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   55

  • Публикации

   48866


 4. Kim.

  Kim.

  Потребител


  • Харесвания

   26

  • Публикации

   957Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 5.11.2019 от всички места

 1. 4 реакции
 2. 3 реакции
  На гола фантазия мо'е да стане грешка.
 3. 2 реакции
 4. 2 реакции
 5. 2 реакции
 6. 2 реакции
 7. 2 реакции
 8. 2 реакции
 9. 2 реакции
 10. 2 реакции
 11. 2 реакции
 12. 2 реакции
 13. 2 реакции
 14. 2 реакции
 15. 2 реакции
 16. 2 реакции
 17. 2 реакции
 18. 2 реакции
 19. 2 реакции
 20. 2 реакции
 21. 2 реакции
 22. 2 реакции
  Срещал съм я, ама това е малко по-друга бира, версията обикновено я връщаш още в първите часове след ъпдейта, след това като е минало сума време от тоя ъпдейт и дето се вика идва друг вече(щото те напоследък нещо доста зачестиха) та тогава да се сетиш да връщаш предходната версия ми се струва леко късничко. Пък ако е толкова зор се прави оглдало а предходната още преди да разрешиш новия ъпдейт, също ще свърши работа. Но поне аз намирам за твърде глупаво да си пълниш диска със тари версии на ОС-то.
 23. 1 реакция
  Понякога се връщам в младостта и си задавам честните въпроси дали тук исках аз да се родя: да. Все България в сърцето нося. При мойте скъпи майка и баща, но, въпреки че съм докрай оптимистична и устояла в не една борба, и с чиста съвест се наричам личност, не бих желала същия живот- на пътя с доста неприятни хора, ни същите любови - в своя ход те вече си заминаха нагоре. Но, питам се сега, дали тогаз такива стихове аз бих създала? Навярно всеки наш съдбовен час си има смисъл в новото начало. И въпреки това - във вечността аз моля Бог със светли да ме свърже един ден, щом в света се преродя, със много красота да ме обвърже. И пак да има радост и любов, и мир да има, някъде, където аз пак ще се раздавам в благослов, да бъде по- щастливо битието! И искам пак да съм поет, и пак на ангелски крила да попътува душата ми, като небесен знак, че може доброта да съществува! 5 ноември 2019г., София Росица КОПУКОВА
 24. 1 реакция
  Ами тогава не се ядосвай и да не ти пука и на теб изобщо. Като го няма него света не се е свършил - нали така?
 25. 1 реакция
  Това под Windows ли се случва? Ако да - коя версия на Windows. И коя версия на Word?
 26. 1 реакция
  колективен елек, витло, невен, колети, овен въздухоплаване
 27. 1 реакция
 28. 1 реакция
 29. 1 реакция
 30. 1 реакция
 31. 1 реакция
 32. 1 реакция
  чети четииииии - влез у час и тогава коментирай модераторите й направиха специална тема, че тя пускаше една след друга за кво ли не... обединиха й болежките ама тя си прави нови теми пак де можеш ли да помогнеш - например за някой гурел дето е глътнала ...
 33. 1 реакция
  Не ме обиждай и защо употребяваш думата самарянка??? До колкото темата с мъжът..според вас няма да си намери... - По добре сама, от колкото зле придружена. Спри да ми пишеш и да нападаш. Нито ме познаваш , нито ще ме. Знаеш добре нито аз , нито вие можем да и намерим приятел. Всичко зависи от Anne. Къде ме намеси, само и само да ме нападнеш. И защо?!?
 34. 1 реакция
  Против сме всеки, който е търтей ! Във всеки един смисъл на думата. Запознала си се с историята точни грънци си се запознала. Самарянката тя хаха - ми помагай де - като си толкова велика - намери й мъж - айде де - ама мълчиш нали, ние сме ти у устата, ние ли да й го намерим тоя мъж Да й го заведем у тях а ти не си у ред честно Чети ти казах четиииии ама ти самарянчица ще го даваш - не четеш нищо и нищо не знаеш както ние тук знаем
 35. 1 реакция
  Абе ти не гледай в чуждата чиния, а гледай какво има в твоята. Русия никога повече няма да се доверява на стар хайдук като САЩ. Нека си гледат олигарсите и мафията у тях си, и да не берат грижа за Русия. Разум щял да налива хайдукът, за да може да граби безпроблемно, най-богатата държава в света. И руснака-обикновения не го мисли. Живее си щастливо и е сигурен за утрешния си ден, защото има пре-достатъчно и не му трябва повече, за да си живее живота. По време на социализма и след това в Русия просяци не съм виждал, защото съм ходил и в Москва. Докато просяци в САЩ колкото искаш има дори и сега. Преди седмица се върна мой приятел от Ню Йорк. Голяма мизерия било там където живеел, и той бил най-заможният, защото работел ПВЦ дограма със собствена фирма. Около него само крадливи и наркотизирани подобия на хора, повечето черни. Виж се ти как живееш и пак си помисли, дали си по-добре живеещ от обикновения руснак?
 36. 1 реакция
  О, то ти си най-много в час. Дори знаеш за събития, които още не са се случили, или никога не са се случвали. 3,5 пъти повече милиарда са налели в матушката за да се води подривна дейност срещу нея, а не за благото на народа. Тези хайдути са се надявали за я ограбят-завладеят, докопвайки се до най-големия запас на природни богатства в света, като излъгаха всички. Абсолютни мръсници, дето искат да минат за благородници. Само дето не им се получи, и хегемонията им вече е в шеста глуха.
 37. 1 реакция
  MEMORY Card slot microSD, up to 32 GB (dedicated slot) Internal 4GB (2.5GB user available), 512MB RAM От това става само телефон за разговори. Оперативната му памет е недостатъчна.
 38. 1 реакция
  https://btvnovinite.bg/bulgaria/obvinen-i-nagraden-nikolaj-malinov-poluchi-medal-ot-vladimir-putin-v-moskva.html Нямам думи просто..... пп Кои са другите наградени покрай българския Щирлиц... https://www.vesti.ru/doc.html?id=3206452 За самолетите :
 39. 1 реакция
  Айде бе ? Те православна Грузия не се посвениха да нападнат и разцепят, не се посвениха най братския, украински народ да нападнат и мачкат и до ден днешен пряко с военни действия и косвено с масирана фейк пропаганда, пък мислиш нас ни броят за нещо ли ??? хехе.. наивник... Ейго на.. по новините споменаха - Малинов , обвинения за шпионаж путинист, бил избягал в РФ, и Путя го наградил за особенни заслуги ... Какво да говорим повече... https://btvnovinite.bg/bulgaria/obvinen-i-nagraden-nikolaj-malinov-poluchi-medal-ot-vladimir-putin-v-moskva.html Срам ! Толкова пробита и купена от руснаците държава сме, че не знам какви още абсурди трябва да се случат ...
 40. 1 реакция
  Ох, някой ще реши, че си виждал нечии чурки, бъди по-осторожен със сравненията
 41. 1 реакция
  Благодаря ви за отговорите, ще разглеждам всичко, което сте писали, но в момента искам да си почивам, само исках да получа информия и получих повече, отколкото очаквах. Видях, че се получи малко неразбирателство между коментиращите, виновен е ретроградния Меркурий.
 42. 1 реакция
  Момиче пий си редовно лекарствата.
 43. 1 реакция
  Аре по-спокойно и да не се дръвчиш като си неграмотна.
 44. 1 реакция
  Нужен е един здрав бой на племенника. Утре така може да сипе вода в някой контакт и да го утрепе тока. Авторката на темата ми се струва доста неадекватна след като и помня предишните теми. Така, че ми се струва, че тази тема е един ташак( както и предишните й теми), който си прави с нас.
 45. 1 реакция
  Инсталирах fuseiso: https://i.imgur.com/64OLtxx.png fuseiso -n -p %f %n.mount fusermount -uz %f И вече цял месец безпроблемна работа с CentOS Stream - Xfce 4.14:
 46. 1 реакция
  Никого не толерирам. Ако е такава каквато я описвате, защо отвръщате на лошото отношение... Не знам иска ли помощ, но когато я нападаме- какво ще постигнем? Съжалявам, че се вллючих в разговорът. В чата( интернет) не и помагаме с нищо.
 47. 1 реакция
 48. 1 реакция
 49. 1 реакция
  Systemd получи лого наравно с други промени.
 50. 0 реакции
  о да - нейните нацистки коментари кого ще обиждаш ти бе алоооо между другото беше банната във фейсбук точно за такива коментари, но тук я толерират
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...