Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   74

  • Публикации

   27557


 2. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   73

  • Публикации

   48866


 3. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   69

  • Публикации

   101264


 4. emmi

  emmi

  Потребител


  • Харесвания

   23

  • Публикации

   61997Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 6.11.2019 от всички места

 1. 6 реакции
 2. 4 реакции
  Преди време ме попита и ти обясних, защо всяко домакинство тук, даваме хиляди долари всяка година в определен период да почистваме болните и стари дървета от нашите части от гората- точно за да не се случват такива моменти. Продажбите на горите на частници , е един от начините те да се поддържат ,без да се налага да се впряга огромен ресурс от хора на които да се плаща затова.Освен всичко друго, това е променило и начина на застрояване и един от тях е, че къщите са масивно строителство. За качествата , които се възпитават в децата и хората отделно и разбира се, не на последно място. Тук във всеки квартал си има и пожарна, която обслужва само него, ако се наложи. Не съм видяла още бездомна котка. Днес поръчахме още една хранилка за сърничките и по-голям дървен кош за биологичния отпадък, който ще се превърне в биокомпост за цветята. Това, което идва от природата, ще се върне пак при нея, за да подхрани нов живот. Една модерна песничка..все още няма за злата Годзила пп..оставям я за добро утро.
 3. 3 реакции
  За системен на 10-ката само SSD, всичко друго е спрягане на глагола "чакам", данни и филми си ги дръж на хард диска. По-добре дай малко повече пари за диск на Сигейт или WD, Тошибите дето в момента ги продават дават много дефекти и не си заслужава на няколко лева по-малко да си загубиш данните.
 4. 3 реакции
  Речникът купен, дънки взети от поправка- детето довечера ще е на театър с класа. Класната им казала, че вместо Час на класния, ще ходят на театър... как да не я гушкаш
 5. 3 реакции
 6. 2 реакции
 7. 2 реакции
 8. 2 реакции
  През няколко месеца за мен е много преинсталиране на каквато и да било система. Дори аз го правя само в краен случай. Разбирай - невъзможност да тръгне... SSD-тата са бързи ,да. Но за мене добрите стари утвърдени твърди дискове са най-надеждни. Solid State Drive умира изведнъж, а хард дискът по малко и в много случаи с множество "предизвестия". Why SSDs Die a Sudden Death (and How to Deal with It) | ElcomSoft blog
 9. 2 реакции
  Гоше, тая кльопачка ша ти са опре ли уе
 10. 2 реакции
  Обобщаваш по някакви твои критерии.Моето лично мнение е , че човек, който твърди, че притежава цялото знание върху Писанията с претенции за достоверност е глупак и самохвалко. Но пък и нямам напън да уверявам теб или някой друг къде е личната ми граница между вярата и религията. Писах в темата единствено заради това, че и двамата чувате само собствените си куркащи черва, а това ражда само безплътно слово. Анжел търси да съществува на кредит в религията и балона, който надува рано или късно ще се спука. Защо-изясних по-горе. Тук отдавна не се води смислена дискусия по нито една тема.
 11. 2 реакции
 12. 2 реакции
 13. 2 реакции
 14. 2 реакции
 15. 2 реакции
  и ний ли сме у класфикасията
 16. 2 реакции
 17. 2 реакции
  Аз не мога така, защото въоПще не знам дали ще ни се яде днес точно това, което сме наготвили онзи ден. И гледам да е през ден-два... готвенето, ако не ме мързи и не е много наложително и с ехо хладилника
 18. 2 реакции
 19. 2 реакции
 20. 2 реакции
  Тъй..Ходих да си правя нова лична карта. Купих кайма за сарми. Пих следобедното кафе и мисля да полегна за 15 минути..че гърба боли Искам лято, и да цопам в морето..
 21. 2 реакции
 22. 2 реакции
 23. 2 реакции
 24. 2 реакции
  В конзола (command prompt as admin): За Bulgarian non-unicode (SysLocale) и: Bulgarian Phonetic Traditional DISM.exe /Online /Set-SysLocale:bg-BG /Set-InputLocale:0409:00000409,0402:00040402 Bulgarian Typewriter DISM.exe /Online /Set-SysLocale:bg-BG /Set-InputLocale:0409:00000409,0402:00000402 Още кодове - тук Още опции за intl - тук Нарочно съм задал и EN-US(0409:00000409), за да се запази реда на използване на клавиатурите, дори и да е зададена През DOS ще ти е много трудно...
 25. 2 реакции
 26. 2 реакции
 27. 2 реакции
 28. 2 реакции
 29. 1 реакция
  Римското право е по- полезно в моя и твоя живот, а да бъдеш човек не е свързано с религиозни, а антропологични белези. Или имаш някакви религиозни предразсъдъци? Колкото до търсещите нова етика, вкл. протестанти и един с име Русо, някои простаци (Нека наричаме нещата с истинските им имена.) също са ги наричали "безнравствени боклуци. Уви, такива винаги се намират.
 30. 1 реакция
  Виж сега, аз нямам никакъв проблем да влизам в храмовете на другите религии. Мога да те затрупам с лични снимки от най-известните джамии в света. През тази година пък съм влезнала в повече църкви отколкото в синагоги. Нямам проблем с хора, които изповядват други религи. Лично съм получавала подаръци техни Писания и уважавам свещените им книги. Така, че твоите внушения за някакаво нахалство при споделяне на моите вярвания е нелепо и откровено настъпваш линията на заяждането. Това ли е твоята цел? Да пишеш до постовете ми графити от твоето лично WC? Освен това забележи, аз никъде не те упреквам ,че не приемаш иудаизма-казвам че не го разбираш-това са две различни неща. Вземи се в ръце и продължавай дискусията с нормален тон .Ако ще ми играеш ролята на ирландци, които казват, че най-голямото им предимство е, че невинаги им е нужно да виждат смисъла на нещата, тогава защо участваш изобщо в темата?
 31. 1 реакция
 32. 1 реакция
  медикаменти мента, декан, медик, кадет, метан свърталище
 33. 1 реакция
  вглъбеност влог, вето, огън, стол, отвес размишление
 34. 1 реакция
  В момента съм със Шкода Скаут 4х4. Доволен! Цена/ качество. За единадесет години съм навъртял 100 000. Имах възможност да я подменя с новия модел, но не го направих. Не излъчва лукс, но доволно се справя както на пътя, така и извън пътя. Не съм богат, за да сменям колите. По отношение на поддръжката: Докато бе в гаранция между 400 - 600 лв. на обслужване - на 15 000 км. На 90 000 - извън гаранция обслужване - 1000 - 1200 лв. Тогава подмених и различните тампони по окачването - Това зависи от начина на каране, а аз я тествах доста в пресечена местност и си признавам - малко не подхождах "нежно" към нея. Закъсвал съм, но това е било заради моя глупост. Уви, когато "легне на корем" трябва си лопата. Моята е бензин, но не е с турбо. И друго - "с ръчка е". Въпреки упреците към автоматика, то го препоръчвам. Новите автоматични скоростни кутии са много по-добри от "ръчката" - сменят скоростите по-бързо и ако искаш да се правиш на спортист, то просто с едно докосване на скоростния лост превключваш "на мига". И последно: Не крия моето пристрастие към Шкода и определено не правя реклама. За 60 - 65К имаш предоволно оборудване и екстри и доволна мощност. За разхода на гориво: Без "юркане" - среден разход 7л/100км. Ако се кара по магистрала и прочие - 8.3. Постигал съм и разход 6.1, но при "пенсионерско каране"... Завишения разход е в следствие на постоянното зацепване на четирите колела. Дизел турбо, само с предно - между 4.8 и 5.2 л/100 км. Познат има такава Шкода. Не съм чул да има проблем с турбото, а той за същия период (взехме колите по едно и също време) е навъртял над 160 000 км ... Успех! п.п. Сменял съм и акумулатора. Оригиналните гуми ги подмених на десетата година. Сега подменям и зимните. Около 1000 лв. са и летните и зимните. Може да се вземат и по-евтини гуми, но там предпочитам средния клас. Гумите имат голямо значение за безопасността на движение. Не трябва да се прави компромис с тях.
 35. 1 реакция
  Ами то всичко тръгва и започва от приятелството, след него вече нещата се нареждат сами щом като м/у 2 ма души прехвърчат искри. Мисля че достатъчно ясно ти е показал че повече не го интересуваш, и да се ядосваш какво би променила - вредиш си на самата себе си по-скоро.
 36. 1 реакция
  Че тя Грета е майка Тереза в сравнение с радикалната Анни
 37. 1 реакция
  Няма да има никаква втора пенсия! Всички пари за нея са отдавна окраднати от престъпните '''Фондове за втора пенсия''които пирамиди са създадени от комуниста Румен Овчаров.В тези фондове има останали само извлечения пари няма ,а над 50 000 лв на месец са само заплатите на директори и секретарки в тях теглени директно от текущо постъпващите по закон парина хората.Крадени поголовно от комунистическата мафия. Партидите на хора работили по 20г. имат събрани едва по 2500 -3000 лвзащото всеки месец процент от цялостната партида се краде !!! Влагай в държавен сребърен фонд , защото в частните ще увиснеш с едно голямо нищо.Не че държавните крадци са по добри но има закон..Хипотетично 2500 лв или 4000 лв за 40г. натрупани си ги разделяй както искаш за пенсия да видим за колко дена ще ти стигнат. Втората пенсия е създадена защото скоро няма да има и първа. Нормално при над 2 милиона държавни търтея и калинки и под половин милион реално работещи в частният сектор,...Като те пита следващият път банката ти им поискай отчет за какъв е Нетният процент на възвръщаемост на тези крадливи фондове в последните за последните 19г от датата на създаването им 1997 г. В свят на инвестици когато всичко растеше те са унищожили парите на хората. Като ти покажат ги питай как тогава един работещ на 30г има в фонда събрани едва 3000 до 5000 лв. Всички пари на хората са профукани от комунистите. Кажи им и че за да се завреш в техните крадливи фондове те трябва да ти плащат по 1000 лв на месец за да си им клиент. Да видим ще се съгласят ли. Питъй и ги и колко са им лихвите по депозитите. Като ти кажат колко са ги питай и на каква база след като днес имат 0,00001 $ лихва на Година и реално ти трябва да им даваш пари за да ти пазят парите в смотаната си банка на каква база те се фантазират ,че могат да упавляват кадърно инвестиция в фонд изобщо след катоне могат да управляват смисленно дори теущите пари по банковата сметка и не могат да ти предоставят смислен реален процент на възвращаемост. Иначе кредитите имне падат под 6плаващи% кредит нямат разбирай реален над 12% и ако веднъж не платиш става като в Заложна къща процента им.След което им тегли една звучна похвала ,че трябва да са ти благодарни че имаш и разплащателна сметка при тях.
 38. 1 реакция
 39. 1 реакция
 40. 1 реакция
  На гола фантазия мо'е да стане грешка.
 41. 1 реакция
 42. 1 реакция
 43. 1 реакция
  Нека са два сиренясъли рука за Каноникал
 44. 1 реакция
  gstreamer не е виновен за лайняният формат, който е патентен и т.н. корпоративна гняс. Сваляйте си отворени формати, да не се налага да ползвате reverse engineered кодеци.
 45. 1 реакция
 46. 1 реакция
  Явно никога не си пзарувал от там, или не знаеш кое как да си тестваш и провериш преди да заплатиш.
 47. 1 реакция
 48. 1 реакция
  Добро утро! Успешна и щастлива седмица.
 49. 1 реакция
 50. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...