Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   124

  • Публикации

   101129


 2. AAUUXX

  AAUUXX

  Лига на легендите


  • Харесвания

   100

  • Публикации

   7372


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   78

  • Публикации

   48758


 4. baitexpo

  baitexpo

  Потребител


  • Харесвания

   67

  • Публикации

   1128Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 8.11.2019 от всички места

 1. 3 реакции
 2. 2 реакции
  Май друго се опитва да ти каже хм....... Аз съм от Чалгаград и много добре знам що за простотии се пишат и защо се пишат, това е музика за прости и неуки хора нещо като рапа на гетото, Пайнер си е *орно канал и не може да се мери с MTV, мисля че Анне по скоро е яд че не знае английски
 3. 2 реакции
  Нещо ти е ветровито, амиго Аплауьосос Вече знам кое е перфектното мезе 2ahUKEwj3w96Kl9vlAhUqxKYKHWqPBOUQBSgAegQIChAC#imgrc Сурово-сушен занаятчийски бут...не от на занаятчията, че много канибалско
 4. 2 реакции
 5. 2 реакции
 6. 2 реакции
  па на нас от га ни пуснаха 4 шефовете ехеее ай честито не че знам кво тва и за ко служи хаха
 7. 2 реакции
 8. 2 реакции
  Резултати от гласуването: - да - 42 гласа за промяна; - не - 225 гласа против. https://lists.opensuse.org/opensuse-project/2019-11/msg00000.html https://www.opennet.ru/opennews/art.shtml?num=51833
 9. 2 реакции
 10. 2 реакции
 11. 2 реакции
 12. 2 реакции
 13. 2 реакции
 14. 2 реакции
 15. 2 реакции
 16. 1 реакция
  За първото е рано на този етап, а второто не е желателно да се случва изобщо. Тези дни гледах по "Канал 3" статистика, която сочи, че българските тинейджъри са най-развратни в ЕС. Препоръчвам да се изгледа това предаване, защото специалисти дават обективни мнения по този проблем - какви са причините, какви са последствията и как да се предотвратят. Желателно е да се възприеме и от тинейджърите, и от родителите, защото това е ключов етап от развитието на човека и е хубаво да се подходи правилно, за да няма проблеми за в бъдеще.
 17. 1 реакция
  Чалгаград Демек вие казвате онова което аз знам вече както вече съм писал
 18. 1 реакция
  И аз съм чувал за този човек Черния. Знам, че е намерил някакъв начин да следи хора и по този начин събира информация за тях и е рови в личния им живот. Ще видя да се запозная малко с въпросната технология V2K.
 19. 1 реакция
 20. 1 реакция
  Имам същата аудио карта, идея по- добра от вградените е като звук. Ако говорим за DAC то на Fiio има прилични на добра цена.
 21. 1 реакция
 22. 1 реакция
  изкупление пелени, купен, зелен, пиле, плен разплащане
 23. 1 реакция
 24. 1 реакция
 25. 1 реакция
  Е Панов ти го е написал, че има само опроводяване, но не и физически конектор. Нищо, че на платката пише M.2_1. 😐
 26. 1 реакция
  Никой не се е съмнявал в моралното ти разложение,аз най-малко ...ти па го напрай светофар бре хаха
 27. 1 реакция
  Можеш да контролираш външните прояви на злоба и завист. Не можеш да контролираш самата злоба и завист, ако ги изпитваш вътрешно. И двете могат да са стимул - да, но си мисля, че е далеч по-добре ако си намерим стимул в който те не присъстват. Ако някой човек притежава нещо - материално или нематериално, - което и аз искам да притежавам, защо е нужно завистта да ми дава импулс да придобия и аз въпросното нещо? Не трябва ли самото то да е достатъчен импулс? Завистта при някои хора ще подсили желанието, ако е съчетана с омраза - още повече, но така се губи чистотата на мотива. Аз искам нещо, не защото друг го притежава, а просто защото го искам. Това, че друг го притежава, може да ми даде увереност, че е възможно и за мен, но не и да породи завист. Няма нужда за кого? Защото много хора имат нужда точно от това - да изброят тези качества които те, а не някой друг счита за най-лоши. Умереността също е качество. Прекаляването с нещо, също така злоупотребата са нейни антиподи в определен смисъл. Така че написаното е ок, но то реално отново е вид изброяване.
 28. 1 реакция
  За едно Анне има право и това е, че изпълнителите на MTV се различават от тези на Пайнер телевизия и сравнението по голота може би я постигат само на каналите за възрастни след 00-00ч, тук няма място MTV в такова сравнение, а може би XXL. А какви текстове имат нашите чалга песни да се чудиш къде се намираш ама хайде не съм капацитет да коментирам това творчество, затова ще дам откъс от такива песни. Разбира се цитатите са от различни песни като от която и да е чалга песен да извадиш текст все ще е в този смисъл. Та да си дойдем на думата, на какво учи чалгата Анне?
 29. 1 реакция
  Май ще се получи голямо изброяване в тази тема. Аз ще поставя на "първо" място апатията, равнодушието. Това състояние е като блато, без надежда, без път, без живот, без никакво отношение към съществуващото - нито любов, нито дори и омраза... Само отчаяние.
 30. 1 реакция
  Е нали пРезидента критикува най вече изпълнителната власт , а не точно съдебната, че не е предложила кандидат. Което пък ако бе станало, пРезидента щеше да реве - ето как Борисов налага свой кандидат и в съдебната власт, с което узурпира цялата власт в България, което води до тоталитарен деспотичен бойков тоталитаризъм ! Съдиите могат и да послушат пРезидента. Примерно да издигнат чистачката на някой съд , след което пак да прегласуват кандидатурата на Гешев. Ще е смешно, ще е същия резултат , но изцяло спрямо изискванията, нали ?
 31. 1 реакция
  Изтегли fixlist.txt и го запази в папката, където си свалил FRST.exe Стартирай FRST.exe и натисни бутона Fix веднъж! След като приключи, ако ти поиска рестарт - съгласи се. След рестарта публикувай лог файла - fixlog.txt, който ще се създаде след работата на програмата. Внимание: Скрипта е създаден за текущата система. Да не се ползва за други системи с подобни проблеми! Може да отнеме повече време и да изглежда, че програмата е забила, но няма да е. Дай и повече време да приключи, защото съм включил доста команди в скрипта (включително и проверката sfc /scannow).
 32. 1 реакция
  Ъп!: Цитат на деня: НАТО е в мозъчна смърт Източник: "Дневник"
 33. 1 реакция
  Тъй като не е възможно нещо/някой да съдържа абсолютната доброта и същевременно абсолютното зло, то не е възможно съществуване на етичен абсолют, сиреч не е възможно съществуването на Бог.
 34. 1 реакция
 35. 1 реакция
 36. 1 реакция
 37. 1 реакция
  Е реална, реална ама поне под сянка на Shadow Defender нещо или клониран диск с Macrium...или поне солидни бекъпи на външни носители. Иначе не си е работа. Да, някои не тръгват на виртуалната или в пясъчника, но все пак риска не си струва, колкото и да е голяма тръпката...ама ако ти се занимава пък няма лошо. Кое как да стартираш? Services.msc? Каква грешка изписва?
 38. 1 реакция
  Донякъде имаш право, но само донякъде. Малко крайни са ти разсъжденията и наистина приличат лекичко на тези на хората от арабския свят. Времената се менят, нормите - също. Според мен има много по-големи проблеми на съвремието от тези, които ти си посочила. Не ти ли се струва леко психопатско това да се вманиачаваш в човек, който отдавна е женен за друга жена и дори си има деца? Това разбирам, четейки писаното тук. Ако нещо не съм разбрал правилно, поправете ме. Смисъл, ако наистина правилно съм разбрал, това не е нормално и е дори плашещо. Този човек (обектът на обсесията ти) не е вещ и няма собственост - не е твой, не е и нейн. Избрал е просто другата жена, защото има право на избор и се е възползвал от него. Това не е 18.век, в който на селския ерген се определя невяста от родителите му и той трябва на всяка цена да се ожени за нея и да се задоми. Пуснала си клип от чалга песен, а някъде из всичките тези писаници бях чел, че си против чалга културата. А също така и против Адолф Хитлер, с когото много си приличаш по желанието за контрол. Противоречиш си със самата себе си, пък какво остава за отношението ти с другите. Пак казвам - компютъра и цялата периферия към него в OLX, а с парите един добър психотерапевт да ти промени (или поне да се опита) из основи светогледа и отношението ти към света. А ако останат пари, правиш една изненада за родителите, които очевидно много те обичат и държат на теб, за да им покажеш, че и ти ги обичаш и че има светлина във вашите взаимоотношения. И да живеете щастливо и задружно, да си помагате и споделяте, а не като животни да се държите помежду си.
 39. 1 реакция
  Kуца работа...тъкмо си помислих,че ще има къде да те "дъвча" на воля... ама нейсе (много си тъп между другото-хем знаеш че ше те окастрят,хем се пънеш)
 40. 1 реакция
  Изобщо не се притеснявай. Продължавай , както си знаеш. Един ден, ако реализираш замисленото , рано или късно ще работиш за евреите. Те прилапаха банката на Ватикана, та с теб ще се церемонят. Ще си плащаш 10-тъка, като едното нищо.
 41. 1 реакция
  Неприятно, но донякъде очаквано. Все пак не е в час с криптозаразите и е прекратена. Иначе е мощен хипс. Предполагам подобни ще са резултатите и ако тестваш Mamatu, ThreatFire, PrivateFirewall, System Safety Monitor и други. Обаче си мисля, че OSSS, Malware Defender, DefenceWall, GesWall ще минат теста. Ако имаш време ще ми е интересно да споделиш резултатите от някои от следните програми. Едва ли ще помогне, пък и проблема не е в изчистването на самата зараза, а в криптираните файлове, които едва ли ще бъдат декриптирани от предложения инструмент (или който и да е наличен такъв), ако няма засечен публичен главен ключ за конкретната зараза. Съмнявам се, че той се и нуждае от помощ де, защото най-вероятно е тествал на виртуална система и има опции да върне предходното работещо състояние с два клика на мишката.
 42. 1 реакция
  тц, не обичам не ям репички с краставица и маслинки ти доде стигна на бирата ли си ощи гъзарите си пуснали парното на туй топло време ... нека им са въртят яко сметките
 43. 1 реакция
 44. 1 реакция
 45. 1 реакция
 46. 1 реакция
 47. 1 реакция
  За системен на 10-ката само SSD, всичко друго е спрягане на глагола "чакам", данни и филми си ги дръж на хард диска. По-добре дай малко повече пари за диск на Сигейт или WD, Тошибите дето в момента ги продават дават много дефекти и не си заслужава на няколко лева по-малко да си загубиш данните.
 48. 1 реакция
 49. 1 реакция
  MAHA MAYA – DIVINE ILLUSION As a general thing the natural egotism of man renders him willing to accept the philosophical concept of the union of God and man, at least as a working hypothesis, but he can offer no satisfactory evidence of the truth of his conclusions to other minds. So far as he can find in himself the attributes with which he has mentally endowed his ideal of God, he finds what is proof to him of the imminence of God, but his imagination cannot conceive of a spiritual form embodying those attributes that is great enough to conform to his ideal of God which is also identified with his physical body. It requires the recognition of a link or bond of unity that is common to both God and man to satisfy the intellect of man that such an identification of spirit and matter [334] can be found in a human body. There does exist such a bond in the principle of consciousness. In the last analysis, the God in man is an extension or reflection of the consciousness of God. All forms of substance, force and matter are illusions from the standpoint of the Absolute. They have no actual and permanent existence apart from consciousness. Space and Time, motion – Soundless Sound – and Light are the first four emanations of the Absolute – the Godhead, the first designs of Cosmic or God Consciousness to manifest as universal energy, and subsequently as form and substance. Consciousness designs all forms divine and human and directs the activities of these cosmic creations. Various speeds of Motion bring undifferentiated substance – Light, into differentiated forms of substance or planes of activity. Man can gain but little understanding of the phenomena of nature surrounding him until he gains some idea of the divine illusion of all manifested life forms. He cannot rely on his senses; they continually deceive him in regard to the fundamental causes of the effects of such action as he perceives around him. Many visible and audible objects appear to be real and staple, yet with the passing of time and the action of natural forces they disintegrate and disappear, from sight. He cannot discover by means of his senses what it is that has produced these changes. The soul within his body cries out continually for recognition from that which he believes to be Divinity, but not until he becomes aware that there is a common consciousness between a Divine Being and himself which permits of inter-communication between such a being and his Soul can the answers to those cries be found. When this occurs he begins to understand what is meant by the term illusion as applied to matter. The scientific production of the moving picture gives a fair illustration of the illusionary character of substance, force and matter. The consciousness of the designer of the play to be [335] produced with all its characters and scenes, is indicative of the consciousness of the God-head which has designed the great Drama of life that is being staged by humanity in Time. Light is the basic source of the power of production in both instances as Light is the electronic substance by and which all life forms are primarily created. The material screen upon which the picture of the play is thrown corresponds to the great screen of space in all its dimensions, upon which the life drama is cast. Light – is the basic source of the power of production in both instances, as Light is the substance by and from which all life forms are evolved. All energy is primarily aroused by Motion which throws Light into waves of various densities and velocities ; consequently the energy of the Motor which throws the picture of the play upon the material screen and the energy which throws the great life Drama upon the screen of Space is derived form the same fundamental source. Yet both pictures and drama are illusions ; neither one is real. Both are reproductions ; both are materialized pictures of the designs in the consciousness of God. Consciousness alone is real, eternal, all inclusive. /TT2/
 50. 1 реакция
  Все още ги има добрите хора, срещат се тук-там макар и рядко. Заведение в Перник
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...