Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 19.03.2020 от всички места

 1. 11 реакции
  В българската секция на http://ip.bosszx.net/c/ В петък (утре) ще сложа 200 актуални мак адреса за него. Паролата на ЛС.
 2. 6 реакции
 3. 6 реакции
 4. 6 реакции
  на заем от Vesti - Ей, въртяха, сукаха и намериха начин да отложат концерта на Веско Маринов...
 5. 6 реакции
 6. 6 реакции
  България в извънредно положение: Ден 25 Николета Лозанова се хвали в социалните мрежи, че е спала с ген. Мутафчийски Ден 32 Кирил Домусчиев оздравява и иска от държава 3 милиона лева, за да направи дарение на болница СофияМед Ден 45 За да не се пренася вируса, на брифингите разрешават достъпа само на БНТ и то по един човек. От БНТ не могат да се справят, защото екипите им са най-малко от 16 души, две коли Пежо, автобус Чавдар, ЗиЛ-131 и 4 км. кабел. Ден 55 Учителка най-после научава как може да се свърже онлайн с учениците. Ден 63 Вписват в книгата на Гинес велосипедист на Food Panda. Успял да натовари тон и двеста в една доставка. Ден 83 Васил Божков се прибира в България. На летището не го пускат, защото е с температура 37.8 Ден 92 Гешев се обижда, че Мутафчийски е по-инфлуенсър, подава оставка и се жени за Иванчева. Ден 114 Слави Трифонов регистрира партия „Нема такава карантина“ Ден 123 ЧЕЗ спират тока на ВМА за неплатени сметки. Ден 130 „Режисьорът“ Ники Илиев съобщава, че веднага след извънредното положение ще пусне нов филм. Цялата нация се моли карантината да продължи. Ден 142 Собственикът на ЕМЕКА купува Google Ден 155 Бойко Борисов обяснява, че до няколко дни ще пристигнат маските поръчани в първия ден на извънредното положение. Ден 166 Фенове на Левски даряват бъбреци и далаци, за вечерята на Паулиньо и Нашименто. Ден 184 Някой се сеща за банскалии и се изпраща делегация да видят какво правят Ден 200 Жена от опашката за боб се сеща, че като се е наредила преди три месеца е забравила ютията включена. Ден 220 Пада арката на Александровска болница. Ивайло Пенчев предлага да я възстанови, но само негови служители ще могат да рисуват графити по нея. Ден 233 Ръкопляска се на всеки час по балконите. Е така...от скука. Ден 240 Цвета Караянчева влиза в „Шеф под прикритие“ в Парламента. Никой не я разпознава. Ден 251 Най-гледаните видеа в YouTube са: „Как да панираме стелката“ и „Домашен суджук от маркуча на прахосмукачката“ Ден 286 Раждат се първите деца, правени след обявяване на извънредното положение: Вируслава, Карантиньо, Емека и Милде Ден 300 В мъжкото общежитие на семинарията се ражда първото дете. Ден 320 Дежурен Фейсбукаджия се самоубива, след като се усеща, че вече всичко е написал и споделил. Ден 365 Празнуваме „Свети Карантин“ Ден 389 Урсула от Брюксел се обажда да каже, че още преди 6 месеца, вируса е преборен и в останалия свят всичко е нормално.
 7. 6 реакции
  Лежи Червената шапчица до Вълка в леглото, пуши и му вика: - Подлъга ме ти с тоя голям нос, с тия големи зъби и уши, подлъгааа…
 8. 5 реакции
  - Като казвате само с маска и ръкавици, кажете бе хора, че трябват и дрехи, трети път ме гонят от магазина !😉
 9. 5 реакции
  По Робърт Бърнс - Кой кашля в този късен час? - Аз кашлям- каза Финдли. - Върви си! Кашляй си у вас! - Ще кашлям- каза Финдли. - Ти май че си се заразил... - Бях в мола - каза Финдли. - Е, браво! Ама, че дебил! - Хартия – каза Финдли. - При тебе ако дойда вън... - Ела де! – каза Финдли. - Ще кихаме, не ставай пън! - Наздраве – каза Финдли. - Веднъж да минеш моя праг... - Да мина! – каза Финдли. - Във карантина ще сме пак. - Във карантина! – каза Финдли. - Ще ти отворя, ала чувай - Отваряй! – каза Финдли. - Ваксина сипвам, не се събувай - Наливай! – каза Финдли.
 10. 5 реакции
  Досега мислех, че пералнята ми прави дрехите по-малки... оказа се обаче, че хладилникът е в основата на всичко...
 11. 5 реакции
 12. 5 реакции
  Като за начало, пусни една снимка от disk management:
 13. 5 реакции
  Влак върви по релсите с висока скорост. Изведнъж излиза от релсите и тръгва през полето. Началникът на влака се обажда на машиниста: - Къде тръгна през полето, бе. За тебе релси нема ли? - Има, началство, ама на релсите имаше човек... - Е кво като има човек, газиш го и продължаваш.. - Е гази го, ама той бега през полето..
 14. 5 реакции
 15. 5 реакции
  Двама старци седели на една пейка в парка. Единия попитал: - Пешо, какво четеш бе? - Не знам. - отговорил другия. - Е как, нали четеш на глас бе? - Е да, ама нищо не чувам.
 16. 4 реакции
  не нищо подобно не се случи това спират ги за проверка и гледат тяхното ид в сеирсандък ландия и си казват на ум ай стига уе и петимата имат едно и също ид както и ип тия са петзнаци да знаеш
 17. 4 реакции
 18. 4 реакции
  URIEL - 10 дни за поредната доза цинизми, обиди и заяждане със съфорумци! XANAX - втори профил на горния потребител блокиран завинаги.
 19. 4 реакции
  Статистика от последните 5 минути в страната. Починали от коронавирус - 0 Починали от побои във форуми - няколко.
 20. 4 реакции
  А кое не е било ново? Грипът, който почти е обелюдил Европа не е ли нещо ново? Или едрата шарка не е била нещо ново и невиждано? Чуми избиващи 2/3 от населението на Европа не се ли броят за нещо ново и невиждано? Или едрата шарка с 40% летален изход не се брои? 95% от 50 млн. на Америка умират от донесените от конкистадорите грип, дребна шарка, едра шарка, жълта треска, коклюш и малария. Атинската чума, юстиановата чума, "черната смърт", потната треска, коремния тиф, едрата шарка, холерата, испанския грип, азиатския грип, птичия грип, свинския грип, ебола, кое не е било ново или смъртоносно, като се е появило или развихрило? Всичко е ново. Имам чувството, че масата народ не се е замислила, че никой не гарантира вечен живот на Земята. И сега се самосъжалява и опява на умряло. Смъртта е част от живота.
 21. 4 реакции
  Виждам ...ама автора като не ми дава резултати ...как да ги закрия тези уязвимости..? ESET онлайн скенер , TDSSKiller , SecurityCheck ....направо ме отсвири .....! Такова нещо никъде не съм виждал....!!! Най - накрая ще затворя темата и филма ще приключи ...!
 22. 4 реакции
  По Коледа човек върви отчаян по улицата, и по едно време гледа пред себе си: благ старец, с брада, в червено палто и с чувал на гърба. - Ти Дядо Коледа ли си? - Да,човече,защо си така угрижен? - С жена си се скарах, синът ми е в затвора, нямам пари, уволниха ме... - Стига, стига! Коледа е, ще ти изпълня 3 желания. - Добре! Първо, искам къща с басейн, с гараж, с градина. Старецът плясва с ръце: - Готово! Второ? - Да! Искам пари, много пари! Старецът отново плясва с ръце: - Имаш на сметка в банка, в имоти и в ценни книжа 100 милиона долара. - Супер! А сега, трето, последно, искам като се прибера вкъщи, там да ме чака Клаудия Шифер! Старецът плясва пак с ръце: - Готово! Всичко е изпълнено. Но сега искам и ти на мен да ми изпъълниш едно малко желание. - Е, кажи, Дядо Коледа! - Искам да ми направиш свирка! - Е, ти направи толкова много за мен, става. Потил се нашия, с много мъки направил свирката. Доволен, старецът му казал: - Момче, на колко си години? - 35. - И все още вярваш в Дядо Коледа ли?
 23. 4 реакции
 24. 4 реакции
  Тема като тема. Автора пита - колко е грамотен е отделен въпрос. Първо да уточним, че става дума за неплатени Здравни осигуровки в България. В повечето държави в ЕС, такова делене на осигуровките няма. Затова е възможно, ако човек е живял извън БГ - да се окаже с ;прекъснати здравноосигурителни права”! Второ - да ви напомня В случая с коронавируса, не е въпрос само за излекуване на конкретния пациент, а за неразпространение на заразата!
 25. 4 реакции
 26. 3 реакции
  Час по-рано - мисля, че не е проблем, преди някой друг да е качил мак-ове от същия портал
 27. 3 реакции
 28. 3 реакции
 29. 3 реакции
 30. 3 реакции
 31. 3 реакции
 32. 3 реакции
  Едно шотландче отива с буркан в магазина за мед. Продавачът напълва буркана, но то казва, че няма пари. Продавачът ядосан изсипва обратно меда, а хлапето взема буркана и му казва: "Тате беше прав. Вътре е останал мед за два чая".
 33. 3 реакции
  Попаднал си на точният човек! Да ти кажа, всичко е според зависи! Ако си я апнал с блажничко и си я затиснал с месце или с бобец и ако не е била съфсем арнаутска чушката, най вероятно митничарите няма аппорят хастарите на границата. Но ако искаш да се подсигуриш на 100%, апни два - три сладоледа, така ако чушката ти припари откъм гъра, сладоледа ше мине след нея и ще охлади страстите...
 34. 3 реакции
  ""Дали не е по-добре ако ще и 2 антени да са, но да са по 10-тина децибела?"" В радиоелектрониката няма такава антена във вид на "пръчка" която е дълга 10-15 см. с усилване 10 децибела. Няма и с 5.
 35. 3 реакции
  Като ти е важна да я беше турнал на няколко места. Ако те беше налазил криптобацил щеше да разшифроваш ли? Някои неща се учат по трудния начин.
 36. 3 реакции
  #EXTINF:-1,covid http://bmiptv.live:5858/covid/covid/8136
 37. 3 реакции
 38. 3 реакции
  като заредя портал с токън самообновяващ да скрадват колкото искат
 39. 3 реакции
  Ей, туй мъжурята ама грам въображение и абстрактно мислене нямате! Няма носител! Пресягам се и побутвам топлото към Малефчето. Тчк. Фасулска работа Сложих да сваря ена тенджера нахут Мисля си за фалафели
 40. 3 реакции
  Чодесна новина! Начи, глидам да не коментирам опстановката в момента. Показвам това за да се види че има и друг начин на отразяването на ситуацията https://www.vesti.ru/doc.html?id=3249195&utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews
 41. 3 реакции
 42. 3 реакции
  мдаааа...по едно време бяха наводнили сергиите с мартеници за здраве , произведени в Китай ... Абе доста често виждам стюардеси и стюарди над 45 години, който е летял с АА знае какво имам предвид.
 43. 3 реакции
 44. 3 реакции
  Така е, да. Аз по принцип съм от хората, които си мият ръцете по 20 пъти на ден, и сега не ми прави впечатление, че ги мия по 30. Някои учени твърдят, че повечето хора се заразяват чрез неволно докосване на лицето с мръсни ръце, отколкото чрез директно попадение от реещ се вирус.
 45. 3 реакции
  то ши прудължаа си имъ.... мъ льолюфцити....има дъ прискачат плънинътъ ут туълетнъ артия барем инъ гудинъ..... ишсъ спъвът....иш падът.....ишсъ псувът.....дъсъ тъкоъм углъ вътъ зъкоми требаше дъя зимъм толку млогу
 46. 3 реакции
 47. 3 реакции
 48. 3 реакции
  В негарски бар за тежкари влиза плахо малък китаец. Съответно в лицето е като шибнат с ютия и носи очила с по-голям диоптер от константата на Планк. Сяда на бара и казва: - Един цай. Бармана естествено е някакъв черен грамаден като бизон, 3 на 3 метра. Поглежда малкото китайче с всевъзможно учудване и му отвръща: - Виж какво приятелче, тук не е някакво китайско кафене, а негъски бар! Тук се влиза като риташ вратата, изплюваш се, сядаш на бара и казваш: Дай една бира, пич! Китайчето решило, че трябва да се пробва още веднъж. Влезнало побутвайки вратата, плахо се изплювнало на пода, седнало на бара и казало: - Един цай. Бармана го погледнал и махнал с огромната си глава: - Не така бе! Аз сега ще ти покажа как се прави. Гледай да се научиш. Огромния негър влиза с все вратата, изсекнал се 2 пъти и се изплювал, седнал на бара и казал: - Дай една бира, пич !!! Китайчето: - Не сервираме на церни. Кирилов, какво стана с руския тракер, оправи ли го?
 49. 3 реакции
  На мъж в ресторант му поднасят супа, той обаче е наблюдателен и забелязва че келнерът си е топнал палеца в чинията. - Прощавайте - обърнал се той към сервитьора - но защо пръстът ви е в супата ми?! - Ами навехнах го вчера и докторът ми препоръча да го държа на топло! - Що не си го завряхте отзад тогава?! - разгневено ревнал клиентът?! - Че вие къде мислите че го държах досега?! - разсеяно вметнал оня.
 50. 3 реакции
  Срещат се двама приятели. Единият се връща от екскурзия. - Набрах малко гъби за тъщата. - Ами ако са отровни? - Какво значи "ако"?! Семейство стяга багажа си за морето. - Защо слагаш тия траурни рокли в куфара? - пита съпругът. - Много добре знаеш, че не можеш да плуваш като хората...
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...