Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 21.03.2020 от всички места

 1. 12 реакции
 2. 6 реакции
  Това просто няма как да стане! Пък ас викам, който иска спам тема за комунистите и танковете да си я отвори, а тук да се лее лежерен, ненапрягащ спам... Гаднярка!
 3. 6 реакции
  На времето са знаели хората какво трябва да се прави!
 4. 5 реакции
  Няма "обикновен" грип от много години, Sleda. Не знам карала ли си в последните десетина години грип, но става дума за брутални изродщини. Така че се обаждай на лекар час по-скоро. А и един грип, корона или не винаги може да се развие в нещо много лошо (това е и причината много от нас да говорим за короната по начина, по който го правим - няма безобиден грип).
 5. 5 реакции
  За короната си има 3 теми! Тази е за морето и приключенията! Наздраве :)
 6. 5 реакции
  Има го в няколко портала, преди седмица лично аз качих единия от тях тук в тази тема. Иначе, опитах да ти го кача, но няма да се получи така, трябва да го смачкам с ffmpeg, а не ми се занимава. Сорса няма как да го споделя, съжалявам. Все пак опитай, може пък при теб да е по-добре: Не сканирайте няма друго на тази астра, а и й изтича и лиценза скоро...
 7. 5 реакции
 8. 5 реакции
  Червени ама не виждам нещо невярно да е писано! Много червените държат икономиката на половин свят, направиха супер модерни болници за две седмици, и май се отърваха от заразата, че и помагат на другите! ....мдааа.. Ние къде сме? Обединена европа и Голяямата Америка?
 9. 5 реакции
  В, около, наше село, всичко е добре. Даже са отворили и железарията, което мен лично ме касае .... Не знам на какъв хал сте, но: Наздраве! На мен започна да ми харесва това извънредно положение. Верно имам една несгода, но инструктирах жената да изпроводи верния другар в отвъдното. Та, имам доста поводи да зарежа двора и да се радвам на хубавото време. Другото - в понеделник .... Щях да забравя: Честита първа пролет!!!
 10. 5 реакции
  За тези, които не са под карантина никой не им забранява да излизат! Просто не се събирайте като въшки на баджак и няма проблеми. Стига драскахте по форуми, ами подишайте и малко въздух. Никой няма да ви опре калашника в главата.
 11. 5 реакции
  Чудна работа, те за това го търсеха да го съдят като военен престъпник... Нещо не можа да обясниш мисълта си... Но с едно съм съгласен... Нещо нередно става... Ама какво е то и колко нередно не знам...
 12. 5 реакции
 13. 5 реакции
 14. 5 реакции
  Вървят полицай и свещеник и се оплакват какви тежки времена са настанали. Изведнъж гледат двама се бият. Полицаят искал да ги арестува, обаче попът го спрял: - Още не му е времето, синко, почакай! Двамата продължили да се бият, а попът през цялото време удържал полицая. Най-накрая единият от биещите се паднал мъртъв. Свещеникът: - Ето сега е момента. Да вървим. Единият за теб, другият за мен...
 15. 4 реакции
 16. 4 реакции
  https://blitz.bg/svyat/i-trmp-pokaza-dvete-lekarstva-na-domuschiev-koito-lekuvat-covid-19_news734367.html Ето новина добра.
 17. 4 реакции
  Абе и ти и оня, защо не вземете да се скриете някъде? Или вървете при Боко да му казвате кое е вярно кое не! Човек в тази ситуация търси някакви положителни новини, да се зарадва и да зарадва другите, че не е толкова страшно положението, тия тролове взели да разсъждават кое е вярно и кое не! Ти изобщо нещо добро, тук можеш ли да напишеш или само твоите бълнувания за великия Герб и омразните комунисти? Дето паднат ли от власт ще изчезнат и много други около тях! Аман бе "всезнаещ" "специалист по всичко" Второ да се роди няма да остане!
 18. 4 реакции
 19. 4 реакции
  Емчето кротко каза на младежа с маската че отива до Божичен и си продължи. Със същия успех можех кротко да кажа че отивам до луната. Колегата /друг луд експерт/ тества обходния вариант. Минал. После ми се докладва от Писанец. Благодари ми че съм му пуснала мухата да се пробва щото като отишъл на село и установил ме шахтата му за водомера с вода. Селския водопроводчик нещо баел и не дозавинтил връзката. Та така. Пооправих двора. Динозаврите набраха коприва и се прибрахме. Сега съм забъркала супичка от копривката, малко лопуш, пресен лук и оризче за плътност. С по две лъжици кисело мляко в паницата - стой, та гледай.
 20. 4 реакции
 21. 4 реакции
  Много триех аз преди време, ама вече не трия, че съм момченце и мое да ми стане нещо По света и у нас одих, та и с корони се срещах бая (или поне така мисля), поработихме добре, усмихвахме се много, обичахме се още повече и хоп - ето ме пак тук Вие порастнахте доста, предполагам. Пропихте ли цялото семейство пепси или още само на теб се крепи индустрията?!?! пп. За циси нищо не казах, отбеляза ли? Да се запише в протокола
 22. 4 реакции
  Държавната администрация въобще не я мисля. За мен тя е излишен паразит в недъгавото тяло на българския народ.
 23. 4 реакции
  https://www.google.com/search?source=hp&ei=1RF2Xov_IbXlgwfS6o6gDw&q=танкове+в+италия&oq=танкове+&gs_l=psy-ab.1.0.0i3j0l9.4383.8157..10551...0.0..0.173.980.5j4......0....1..gws-wiz.....0..0i131.UHeXx99c4vY пп
 24. 4 реакции
  Следя активно положението в България. Другият месец , ако не се отпусне поне въздушната обстановка ще викна правителствен самолет да ме прибира . Да не се налага да си паля Совалката , че ще стане зле
 25. 4 реакции
  Значи ... да ти обясня какво е в Испания. Мен това положение ме свари и ограничи в тази страна. Имаше няколко дни масово пазаруване , познатият сценарий и всичко Утихна ! В момента по пътищата няма никой ! Коли почти не се движат . Излизаш само с декларация накъде си се запътил и ако не отговаряш на маршрута - глоба ! Маршрута може да е раб. място , аптека , болница или хр. магазин. В кола се пътува САМ ! В болниците е празно , докторите "лекуват" по телефона леките "притеснения". Ако си болен нещо първо звъниш по тела да си изредиш симптомите . Страхът е сковал всички по домовете. Всички чакат някакво "спасение" и Край на тази чудовищна масова Психо-Атака. Параноите и Психическите отключвания на паник -атаките са по-Сериозният Проблем за лекуващите. И това ли не се Прогнозира ? - питам аз .. Ами смятам , че е много добре Прогнозирано даже ! Сега всяка настинка ще се втълпява за "смъртоносен вирус" ! Давай нататък с Логиката ....Ти поне си добър в това ... Тука сме ..Спокойно
 26. 4 реакции
  Трябва извънземни. Незнаещи какво е злато, власт и пари!
 27. 4 реакции
  Хъхъхъ... Значи и Китай иска да върне комунистите на власт... И Италия... И Франция... И САЩ...
 28. 4 реакции
  Предсказала грънци! Все научаваме че е предсказала нещо, чак след като то се случи. Ако искаме ума ни да е бистър, трябва да зарежем суеверията и страховете си.
 29. 4 реакции
  Чета официалната статистика от щаба днес сутринта. Има нещо сбъркано. Оня ден баха 112, към тях прибавиха нови 17 и обявиха, че са 127. Сега към 127 прибавят 30 и казват, че са 142?!? Oт тук cи нaпрaвeтe извoдa, чe лъжaт в нecвяcт!
 30. 4 реакции
 31. 4 реакции
  Колко години са ти наематели и досега имало ли е проблеми? Ако не - помисли да отстъпиш нещо, може хората да са без работа, може и да имат извънредни разходи.Всичко се случва. Но докато намериш други ще изгубиш 2 наема, а и разправии ще имаш. Така че ако е някакво временно затруднение, пробвай с разсрочване на суми до 1 - 2 наема. Примерно 2 - 3 месеца да плащат по половин наем и другите след няколко месеца.
 32. 4 реакции
  Защо още не си отишла при личния лекар да ти назначи лечение , или да те препрати към друг доктор.....вземи се в ръце , мила, ти си интелигентен човек, не мога да допусна ,че седиш и чакаш да видиш дали ще те удари двустранна пневмония
 33. 4 реакции
 34. 3 реакции
  Това е човек изпълнен с злоба и жлъч, какво добро очакваш от такъв? Той може само да вирее като анонимен. Вероятно в живота е никой, незабележим за никой, и иска тука да се изявява... Защо не го блокираш? То и на нас ни е писнало, ама като искаш хикса е горе в дясно и добър ти път. Никой няма да се разплаче за тебе!
 35. 3 реакции
 36. 3 реакции
  https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2020/03/21/4044190_gerb_i_bsp_ubivat_biznesa_-_vuvedoha_fiksirani_ceni_na/ Какво мислите по въпроса? Явно това е опит да се ограничи спекулата със стоки пуснати на пазара от държавния резерв. Но пък спекулантите хич не го харесват това понеже няма да могат да трупат печалби на гърба на хората затворени в къщи и то без пари понеже са в неплатен отпуск. Умните и красивите в действие ... отново.
 37. 3 реакции
  https://news.bg/int-politics/koronavirus-sasht-spirat-podgotovkata-za-golyamoto-voenno-uchenie-v-evropa.html
 38. 3 реакции
  Аз също пуша ... днес майтап с жена ми на терасата на слънце с цигарата и антикороната...баси ваксината омекнаха ми коленете беееее! Оня ден в тролея като всеки пушач леко се изкашлях и какво да видя - на три метра от мене свободно пространство. Баси и ужаса ... като пръднеш в тролея мълчат , като се изкашляш леко и около тебе все едно бомба е паднала. Да майтап ама тия чантаджии да вземат да се събудят да не дойде време да ги "събуждят".
 39. 3 реакции
 40. 3 реакции
 41. 3 реакции
  Много конспиративни теории се развиха тук през последните дни, а може ли за момент просто да опитаме да приемем, че има вирус, който наистина е доста заразен и може да погуби доста хора? Може ли все пак да обмисим такава възможност или: - Не, изключено, лъжат! И в този ред на мисли, за това да се взимат превантивни и сериозни мерки.
 42. 3 реакции
  COVID 19 - Удобната Манипулация за психологичен , Мирен Преход към Новият Световен Ред ! Събудете се Интелекти ! Задайте си Логичните Въпроси ! В каква ситуация сме ? Защо се наложиха такива Агресивни Рестрикции за овладяването на един вирус ? С какво ковид 19 е по-различен от една грипна епидемия , заливаща ни всяка година ? Какво представлява рекстрикцията " Извънредно Положение " ? Какво довлече тази масова Световна Психична Истерия ? Не е ли това една Конспиративна Манипулация от Най-високо Ниво за Ограничаване Свободата на Населението ? Каква е Целта на Психологичният Натиск върху населението ? Чрез Психо атака да се въведе Съзнанието на хората в Състояние на Ступор ! Какво наблюдаваме ? - масова Психоза и Страх ! Кога най-лесно се поставя Диктатура ? - Точно под такава "наркоза " на Състоянието ! Много хора извеждат извод - "Става нещо , но не знаем какво " ! Това са Мислещите хора !!! Това е Ясният Интелект !!! Това са Умовете , които ще се Събудят ! Защото Основание за Паника и такива Агресивни методи и рестрикции - НЯМА ! НО ТЕ СЕ СЛУЧИХА ! Защо ?!? Защо тези Извънредни Положения не се случиха и при другите грипни епидемии ? - Защо ? Попитайте "независимите " медицински лица дали вирусът е толкова Трагичен и фатален , както медиите го представят по информационните източници ! Тогава ? Какво е Това , което се случва ?? Поробване ? Политическа и Икономическа криза , удобен сценарий ? Кой Размества международните Политически пластове ? Кой алчен КРЕТЕН решава Съдбата на тази планетка , бе ? Това е ГРОТЕСКА ! В Заключение искам да апелирам : Не се ПРИТЕСНЯВАЙТЕ , ЗЕМЛЯНИ . Ще има Възмездие за Всичко ! Запазете Разума си Чист.
 43. 3 реакции
  Така е обаче каза че извънземните ще кацнат тука първо .Така че сега е момента да идват вече по всяка вероятност до една седмица ще кацнат.Гледам вчера запълваха дупки в асфалта сигурно се подготвяме да не се изложим.
 44. 3 реакции
  Оръжия има, това че ние не знаем, е друг въпрос. Оръжия със сигурност има и то много. Но тук смисъл от оръжия няма. По-скоро си мисля, че може би младите хора ще потърпят и ще почнат да излизат. Все пак този свят трябва да "работи", да се движи, да се случва нещо.
 45. 3 реакции
  Защото изходите за слушалки имат допълнително усилване и различна корекция на звука,което е нужно за някои видове слушалки.През този изход не може да се каже,че се подава качествен сигнал към усилвател,а е един компромис за звука.Т.е пресилени параметри.
 46. 3 реакции
  Това съм го направил успешно по отношение на тези тука при мен. Само гледах същата вечер към 23 ч по интернет премиерката която каза че затварят училищата и това беше. Вчера отиваме със синчето да пазаруваме и на вратата една госпожа от охранителна фирма ни вика че само по един може да влиза, два заедно не могло. Еми пратих го в колата да чака и вътре какво да видя, 90% мъже пазаруват, дете нито едно нямаше. Веднага след това отидохме във втори магазин и там му дадох един плик и 50 цента за количка и 20€ и му казах да влезе сам преди мен, той е вече 164 см та минава и за по-голям. И аз вземах количка и 3 минути след него влезнах. На входа на втория магазин нямаше никой да ни спира да не сме по двама. Обаче вътре по средата на магазина се приближава една служителка и почва уплашена да ми обяснява, че ако дойдела полицията щели тях да ги глобят. Аз ѝ показвам че той си слага негови неща в неговата количка , че има отделен плик да си гиноси после и ѝ казвам и че има 20€ да си ги плати сам на касата. Ама оня направо трепери от ужас, полицията та полицията. Е, пратих детето веднага да мине през една каса и му дадох ключа на колата да ме чака. Та такива работи, затворили са всички магазини в които не продават храна. В града е като чели е неделя в петъчен ден. Мисля че не трябва да им се сърдим на тези които се паникьосват ислишно, човещина си е да ги е страх и от карантини и от глоби и т.н. Предишния петък същите бъзльовци пък бяха успели да опразнят рафтовете със стоките които не се развалят за по 3 дена. За първи път виждам тука празни рафтове по магазините както беше по тошово време у родината. Това шубето е голям страх ! Странното е, че тези които си спомнят недоимъкът на стоки след войната са вече доста дърти и със сигурност не са те тези като са изпразнили така чевръсто магазините. Значи и по-младите, които никога, ама никога не са били озложени на недоимък на стоки, си реагират по някакъв маймунски начин да се презапасяват. Не коментирам самият вирус, въобще не ме интересува дали е опасен и доколко е опасен. Жена ми понеже гледа китайски телевиизии в кухнята, съм се нагледал по неволя на носещи маски китайци. Въобще не ми пука за този вирус, заради това не съм я и отварял оная другата тема пусната от администратора. Не искам и да знам колко ще умрат, не е мой проблем. Интерсува ме единствено тази новост за мен, да видя как властите могат да предизвикат истинска паника у населението. До такава степен че да опразнят магазините преди 9 дена. Сега пак са ги напълнили де, всичко си има. Обаче споменът от видяното ще ми остане за цял живот. Абе на може да се разчита на човеците, колективно полудяват по нареждане от телевизора. Даже и не се усещат че правят абсолютни глупости, но изглежда че това им помага да намалят изкуствено втълпената им тревожност.
 47. 3 реакции
 48. 3 реакции
 49. 3 реакции
 50. 3 реакции
  Корабът потъва. Капитанът нарежда на пътниците да се качат в спасителните лодки, но те се страхуват да се прехвърлят. Тогава той минава лично през всички и им казва тихичко нещо на ухото. Пътниците заемат места в лодките, а капитанът и екипажът се настаняват в последната. - Какво има казахте, че така стриктно ви се подчиниха? - пита помощник-капитанът. - Към всеки - с различен подход - обяснява капитанът. - На германците казах, че това е заповед, на американците - че е патриотично, на японците - че повишава потентността, а на българите - че е забранено.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...