Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 23.03.2020 от всички места

 1. 10 реакции
  Не знам дали знаеш, но мноооого отдавна , наш педолинчо се подвизаваше в този форум като дивак22, делян пеевски, кондуктора, мърдок и още поне десетина ника. Няма изобщо да се учудя ако това е поредния му нескопосан опит да се направи на интересен... Както и да е - изобщо не е за обсъждане... По принцип - когато съм дал нещо на лични съобщения - не съм го видял по други форуми, за сега... За разлика от случаите, когато слагам архив с парола - някаква лесна загадка - и айде - няма и половин час и вече пръснато навскъде по всички сръбски, босненски и македонски форуми. Даже и още повече скъсих дистанцията със споделянето на стриймове - времево ограничение , на лично съобщение и пак с парола - който видял-видял. Пък до когато издържат - нито са мои стриймовете, нито аз ги поддържам - намерил съм ги и ги давам щот ми е кеф. Ама ще ги дам на тия, които няма да отидат и да се изтропат в международния влак - както казваше едно време Кондуктора
 2. 7 реакции
  Млада невеста се омъжила за красив и богат мъж. След 6 месеца отишла при майка си и започнала да се жалва, че мъжът й често я притеснява отзад. - Какво пък толкова? – успокоява я майка й. - Ми, мамо, когато се оженихме, дупето ми беше като монета от 10 стотинки, а сега е като монета от един лев. - Ма той по двеста лева дава ли ти всеки ден? - Дава ми. - Води ли те на екскурзии до Карибите, до Майорка и до Бора Бора? - Води ме, но… - Караш ли последен модел BMW X5, подарък от него? - Карам, ама… - Е, тогава, струва ли си да си разваляш рахатлъка за 90 стотинки?
 3. 6 реакции
 4. 6 реакции
  Аз нещо не съм съгласен. В биос-а може да е UEFI или Legacy Диска може да е MBR или GPT UEFI комуникира с GPT дискове, а Lagacy с MBR. В момента диска му е MBR и флашката която е направена явно за UEFI мрънка, че диска не е GPT.
 5. 6 реакции
  Из :"Записки и наставления на деда ми Гочо" Три съвета за мъжа: 1. Никогаш не казувай на жена, къде работиш – она мож да провери. 2. Никогаш не казувай на жена, колко пари земаш - она мож да провери. 3. Никогаш не казувай на жена, че некой преятел е с по-голем член – она задължително ше провери!
 6. 5 реакции
  Продъжавам да се мъча с проблемите на бременността и обезболяването при раждане. Такива неща прочетох, че обещавам най-тържествено : никога няма да забременявам ! Никога !
 7. 5 реакции
 8. 5 реакции
  Белана купила Гугъл,а Емека искала контролния пакет на Амазон.
 9. 5 реакции
  На вратата се звъни. Бащата на Иванчо отваря и вижда на прага една общо взето обикновена женица около петдесетте. Жената казва: - Здравейте. Аз съм учителката по биология на вашия син и трябва да поговоря с вас. Бащата на Иванчо учтиво кани госпожата вкъщи. Предлага кафе. Жената неспокойно се върти на фотоьойла и накрая изплюва камъчето: - Как да ви кажа, господине, вашият син Иванчо вчера в час по биология каза, че ще ме чука. - Кой??? Моят Иванчо ли? - пита бащата. - Да. За съжаление точно той - отговаря госпожата. Бащата на Иванчо става от мястото си, отваря прозореца и се провиква с пълно гърло: - Иванчоооооо! От двора се чува: - Кажи, татеееее? - Ти казвал ли си, че ще чукаш госпожата по биология, аааааа? - Да, татеееееее. - Ами жената дойде и те чака. Качвай се веднага горе!!!
 10. 4 реакции
  Чи ко ти прече да вържеш една кодка на сиджимка и да си одиш където си поискаш и ти... Абе ти си обещавай! Но внимавай! У турските затвори опитите да забременее мъш фсе оше продължават... Никога не се знае кой щи дойде да го обезболяваш... Тъс картинка не е верна... У нашту хорюм има две пилета и едно пиги, пък на кардинката са две пигита и само ино пили... Я изброй егзодиджните моля, че ми стана чудно, какво ли толкус екзотично може да отдели ина тчела... Бъркай бе... Бъркай... Ас носьъ и под гърбъ не съм престанал да ги манипулирам при неопходимозт... Капни по малко спирд на секи фитил... Суката се изпарява в момента на потичане на съкзите... Хапвай!
 11. 4 реакции
 12. 4 реакции
  Няма смисъл да влизаш в обяснителен режим с един консуматор, който с нищо не е допринесъл за развитието на фурма, a и на нищо друго!!! Хейтъри , разбирачи като тоя ги има навсякъде, просто го игнорирайте!!!
 13. 4 реакции
  Да ,ама въпросният тул я прави по подразбиране в GPT за UEFI,там не можеш да избираш!
 14. 4 реакции
 15. 4 реакции
  Пропаганда е това което ти постна. Недоказуеми твърдения, на болен русофоб в туитър! Само ти не разбра, че туитър, фейсбук, инстаграм са социални мрежи, а не официални медии. Не че вярвам безрезервно на официалните медии, ама на махленски седянки хич. Италия има нужда от всякаква помощ разбира се, но най- голяма е нуждата от лекари и медицински персонал! Лекари вирусолози. Хора които знаят какво правят. Щото не само Италия, ами и цяла Европа се нагледа на безпрецедентни и безрезултатни мерки! В САЩ заразата се развива с темпове по- високи и от тези в Италия. В Русия има едва 200 заразени и то при масово тестване. И то при обща граница с Китай! И то при факта че първия заразен е открит още януари! Ти ако искаш си вярвай че просто крият данните, това няма да промени нищо.
 16. 4 реакции
  Тъй. Навън взело та побеляло.Тъкмо онзиден цъфна хрущялката.Точн навреме заваля- ако се беше забавило два-три дни, можеше и да я ям череши тази година.Ама не, що пък да ям, като може за поредна година да не ям.Таман съм свикнал, не ли ? Вместо да се ядосвам, мислч, че е идеално време да се задълбоча в поредния учебник. На кучката ми и дойде първия цикъл и е в депресия. Ще взема да си врътна една кана чай и да започвам.
 17. 4 реакции
  Къснуй! Вече спрях! Ми то така работи... Нямаш акъл - даваш... Нямаш сън - нямаш спомен... Носъ?! Или краката? Хората казват, голям крак - голям... номер обувки...
 18. 4 реакции
  - Мацеее, с мен ще забравиш какво е това сън!!! - Що? Хъркаш ли? Макрон каза: - Пазете се и избягвайте контакти с възрастните! Сега най-вероятно жена му го чака с точилка зад вратата...
 19. 4 реакции
  и аз така веган съм но тайничко си хапвам луканки и суджуци когато ми е скучно
 20. 4 реакции
  А междувременно в гнездото на евроатлантическите цености... 380 пипнаха COVID-19 след оргия в Белгия! Властите забраниха груповия секс 18+ https://blitz.bg/svyat/380-pipnakha-covid-19-sled-orgiya-v-belgiya-vlastite-zabranikha-grupoviya-seks-18_news734516.html?fbclid=IwAR2Wec9knA3cp8VfwkNFVjdXzJo4ZO9QvQU082ZnpWNg2IxZhDYo54efDZQ
 21. 4 реакции
  Никой не те и кара да падаш толкова ниско - има сума ти и други форуми - пълно е с мак адреси. Отивай и си гледай от там . Аз така съм решил да споделям стриймове, така споделям. Като не ти харесва - не искай на ЛС. Просто е.
 22. 4 реакции
 23. 3 реакции
 24. 3 реакции
 25. 3 реакции
 26. 3 реакции
 27. 3 реакции
 28. 3 реакции
  Аз съм сигурен, че Capnemo още има много приятели в този форум. Или поне хора, които го уважават и са му благодарни за всичко, с което им е помагал. Аз съм един от тях. Затова направо бях шокиран да прочета следното: "@Джако Макако блокиран завинаги, клонинг на @capnemo, @pix3l и всичките му разновидности." Просто не мога да повярвам човек като него да си прави клонинги, за да пише простотии във форума. Не е такъв човек. Сигурен съм, че това е някаква грешка, и се надявам да бъде изчистена по някакъв начин.
 29. 3 реакции
 30. 3 реакции
 31. 3 реакции
  Неофициално се говори че си гей. Вярно ли е?
 32. 3 реакции
 33. 3 реакции
  Проверявай comms.ru и promo2day. Редовно има промоции на почти всяка популярна защитна програма. В момента има 3 месеца за Norton Deluxe и 4 месеца за Eset. Следваш стъпките и ще ти пратят ключ за 4 месеца. Ако получиш ''празен'' ключ - пиши на Eset support-a и ще ти пратят. 5-6 месеца съм с Eset и е ок. В същата тема ежемесечни ключове - цък. Аз лично бих избрал Eset Internet Security, защото е най-леката от всички. Windows defender също е ок. Според тестовете е топ. Ся колко са точни, само те си знаят, но същото се отнася и за другите програми. Трети вариант - Kaspersky free + Comodo/Windows Firewall. В крайна сметка от теб зависи да останеш ''чист'' в нета. Обновена OS и браузър + ublock origin и да не кликаш на всичко що ти обещава безплатен iphone/samsung/huawei, кола, самолет, 300к от нигерийски принц/крал и ще си ок. Повечето опасности идват по пощата - компрометирани/откраднати уж login данни за paypal, bulbank, apple и която още се сетиш компания + прикачени файлове към мейлите. Албанска му работа, но има хора се хващат.
 34. 3 реакции
 35. 3 реакции
  А едни други учени доказали, че жените, които по-често практикуват френска любов са по-умни(от другите жени). :) Защо се учудваш? Светът днес не е такъв, какъвто преди 30 години. Хората пътуват и посещават най-различни и забутани места. Първите два открити случая в България къде бяха - възрастни хора в някакво село. Трябва малко мъжка солидарност. За капризите на женския месец не е редно да се обвиянва който и да било мъж.
 36. 3 реакции
  Може би Pale Moon също не е лоша идея... XP и Vista не се поддържат вече, а не Chrome и Vista.
 37. 3 реакции
 38. 3 реакции
 39. 3 реакции
  След всички усложнения, за които прочетох-няма и да пробвам даже.
 40. 3 реакции
 41. 3 реакции
  Здравейте. Ето какво се случи за последните 2 години с моята конфигурация. Захранването на XFX TS 650W GOLD P1-650G-TS3X беше заменено с THERMALTAKE SMART PRO RGB 850W 80+ BRONZE FULLY MODULAR Към кутията - FD Define R5 Blackout, добавих една стъклена вратичка - link Един контролер за вентилатор NZXT HUE 2 RGB Lighting Kit - link и 2 броя вентилатори - NZXT Aer RGB 2 - link. За съжаление се подведох и поръчах 120 мм вентилатори, а не 140 мм. Отказаха и да ми ги сменят и за в бъдеще ще купувам още, а тези ще ги продам. Останалите части са непроменени: Дъно: Asus ROG Maximus VIII Ranger Рам: Kingston HyperX FURY 16GB Kit @2400MHz Процесор: Intel Core i7-6700K с охлаждане Noctua NH-U14S Видео карта: PowerColor Radeon™ RX 480 8GB GDDR5 Харддиск: Seagate 1TB HDD ST1000DM003 Тази година ще добавя и едно SSD M.2 да хвърчи.
 42. 3 реакции
 43. 3 реакции
  Топличко. 27 градуса. Природата, която ни заобикаля се събужда за нов живот. Пращаме ви усмивки и добро настроение. ] ][
 44. 3 реакции
  Сега го наричат паник атака, преди беше известно като страхова невроза. Доста паник атаки със симптоми на коронавирусна пневмония ще се случат докато някой умен човек не забрани всяването на паника! п.п. Не се заблуждавай, че можеш да контролираш паник атаките. Дори светилата в психологията и психиатрията не могат. А това се не лекува с нищо и за разлика от вируса няма да те убие, но ще ти се иска да умреш!
 45. 3 реакции
  Малко еврейче влиза в магазин и подава буркан: -Два литра мед може ли? -Може. Дай буркана да ти сипя от наливния – казала продавачката. Продавачката му сипала 2 литра мед. Еврейчето взело буркана и тръгнало да излиза от магазина. -Тате каза, че ще плати утре. -А-а-а, не може - развикала се продавачката! Взела буркана и изсипала меда обратно. Еврейчето излязло на улицата. Погледнало в буркана, как се стичат остатъците от меда и си казало: -Прав беше тате, за два сандвича ще стигне...
 46. 3 реакции
  Три добри портала, за хора скучаещи спазвайки изолация. Паролата само на лични с валидност един час, след изтичането му архива ще бъде изтрит!!! [Portal] За хора които гледа основните БГ телевизии, няколко стрийма на свободно циркулиращи в интернет Бг телевизии.
 47. 3 реакции
  О да! И Венецуела също. Дето Мирко се късаше да ни убеждава, как от глад вече са почнали да рупат асфалт.
 48. 3 реакции
  Мъж се прибира развълнуван у дома и казва: - Жена, стягай си багажа, загубих те на покер! - Как можа?! - И добре, че се спрях навреме, иначе щях да проиграя и заплатата...
 49. 3 реакции
  Мъж се прибира у дома мрачен и ядосан. Тъкмо е бил в болницата при тъщата. Жена му го посреща на вратата: - Как е мама? - Майка ти е здрава като кон, скоро ще излезе от болницата и ще живее при нас. Жена му изненадана: - Не разбирам. Вчера лекуващият лекар ми каза, че тя умира. Мъжът гневно обяснява: - Не знам какво е казал на теб, а на мен каза да се готвим за най-лошото...
 50. 3 реакции
  При гледачка: - Хвърли едни карти, че май жената ми изневерява с комшията . - Е как ще изневерява на мъж като теб? - Ами връщам се вчера - няма я вкъщи излизам на терасата и гледам комшията пуши по гащи на терасата. - Е то това нищо нищо не означава. - Как да не означава нищо като гащите бяха нейните...
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...