Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 25.03.2020 от всички места

 1. 8 реакции
  Ох... Мирко пак си мечтае за краха на Мада Раша... И хич не му светва, че най- гладните според неговите опорки, Русия, Венецуела и Куба, заедно с Китай са единствените, които реално помагат в Италия. САЩ и ЕС също се късат да помагат с кво ли не, ама във фейса. Клюкарника- рая на боковите тролове. Там даже са по- залепнали и от него, и убедено заявяват, че в Италия няма никакви руснаци. "Вие луди ли сте, че в натовска държава ще пуснат руски военни? Тва е фейк!" Абе има некви луди, ама що няма кой да ги прибере питам аз.
 2. 6 реакции
  Говорят си две жени. - Значи ако знаеш само колко ми е омръзнала нашата котка! Какво ли не правихме и не можем да се отървем от нея. Гонихме я, оставяхме я в друг град, в реката я давихме - все едно и също, рано или късно се връща. А днес мъжът ми, нали знаеш, че е летец, я взе със себе си в самолета, за да я хвърли от височина 3000 метра. И сега толкова се притеснявам за него... - Защо се притесняваш? - Ами защото минаха вече шест часа, котката отдавна се прибра, а него го няма.....
 3. 5 реакции
  Постоянно следиш изказванията му. Несподелена любов?
 4. 5 реакции
 5. 5 реакции
  Хохо! Комунизма си отива май! В Италия: Знамената на Русия и Китай горе, европейското – долу (ВИДЕО)
 6. 5 реакции
 7. 5 реакции
  На Хелоуин. За да съчетаете българското с популярното, може да се маскирате с бг вариант (кило и канче от рикията на дедо ), но има и руски варианти за маскировка (Сибирская водка), а за почитателите на западния свят предлагаме голям асортимент от шотландски и ирландски маски.
 8. 5 реакции
  В един далечен гарнизон, в пустинята назначили нов комендант. Понеже бил натегач, новият веднага започнал да прави инвентаризация. Изведнъж в списъка гледа - №125-Камила. Вика сержанта веднага и иска обяснение. - Тази камила е за спешни случаи, ако ни се прииска жена.-обяснил сержантът. - Камилата веднага да се махне! Перверзници такива.-наредил комендантът. Минали няколко месеца и комендантът, който не издържал вече без жена извикал сержанта отново. - Кво стана с оная камила? Махнахте ли я? - Мммм, не сме. Запазихме я за всеки случай. - Докарай я тука! След малко сержантът домъкнал камилата. - Хм, как се използва? - Ами .... отивате и я целувате. Като я целунат камилата кляка и .... - Разбрах, марш от тука! Целунал коменданта камилата и тя клекнала.Припнал той отзад да я оправя, обаче тя станала. След десетият опит не издържал и извикал пак сержанта. - Аааааа не така началник. Сега ще ти обясня как става. Целуваш камилата, тя кляка, качваш се на нея и на един час път оттук има публичен дом....
 9. 4 реакции
  Ако искаш да смениш оператора като си запазиш номера, отиваш при който си избрал казваш им какво искаш, до два дни ще получиш известие дали се е случило прехвърляне, а към оператора на който е бил абонамента дължиш остатъчната такса за месеца. Прехвърлянето на абонатите може да се случи като ги копираш от старата SIM в телефона, след това ги прехвърлиш от телефона на новата SIM.
 10. 4 реакции
  Ибрик... Или поне чайник... Ми... Май да... Слееева направооо... Зааалпоом... Пли! Наздрае бритет! Честит празник... За оня живот, не знам... Ама младостта, младостта си търсиш и безгрижието! Наздраве наборе...
 11. 4 реакции
 12. 4 реакции
 13. 4 реакции
  Вчера 9 огромни руски самолети се приземиха в Италия. Апаратура маски, лекарства и екипи! п.п. Вчера или оня ден...не помня точно!
 14. 4 реакции
  Миро. Ти си природен, медицински... вселенски феномен братче!
 15. 4 реакции
  Чужденците не разбират, че талпа, мотика и гипс, не са само строителни материали, а и фаза на пиене!
 16. 4 реакции
  добро утро Идиотчитата
 17. 4 реакции
 18. 4 реакции
 19. 4 реакции
  Син отива при баща си и иска съвет за първата си среща. Бащата: - Има три неща, които винаги работят. Това е яденето, семейството и философията. Седи синчето с девойката на една пейка малко по-късно: - Обичаш ли чипс? - Не! Цари дълго мълчание. - Имаш ли брат? - Не! Отново мълчание. Младежът пробва последния коз: - А, ако имаше брат, щеше ли да обичаш чипс....?
 20. 3 реакции
 21. 3 реакции
  СПИН е болест, която може да съсипе здраво тяло. Какво общо има с този вирус, който здравите хора може и да не усетят, че са го преболедували? Малииии, а сега като отшуми медийния интерес и лъсне истината, че управляващите са съсипали икономиката, използвали са ситуацията за политически дивиденти, прокарали са противоконституционните си закони, докато панировката гледа турски сериали с български герои, и те ще се засрамят и ще си признаят, че са вдигнали панаир? НЕ! Ще кажат "добре, че бяхме ние, иначе щяхте да измрете от тоя невиждан вирус"! И народа ще се хвърли да им целува крака... Ехх, къде са гръцките трагикомици, да увековечат тази драма, а тя ще си остане един фарс.
 22. 3 реакции
 23. 3 реакции
  Даже е 5.0 с два изхода за активни субуфъри. Не виждам 7 крайни стъпала за да е 5.2!
 24. 3 реакции
 25. 3 реакции
 26. 3 реакции
 27. 3 реакции
  Аааа, най- антирускта медия изскача с изказвания на евродепутати, коментиращи не с какво всъщност Русия помага, а нейните задни цели. Найс. За помощта на ЕС: "Ние помагаме много, но никой не го забелязва“. Егати бисера! Все си мисля, че ако някой помага много, все някой ще забележи деа...
 28. 3 реакции
 29. 3 реакции
 30. 3 реакции
  Отново разговор между блондинки: - Ох, не знам, бензинът пак поскъпнал - казва едната. - Все ми е едно - отговаря другата. - Аз винаги си зареждам за 20 лева.
 31. 3 реакции
  много патаклама за нищо нарушават хигиената на маската още докато я слагат пипат я с ръце а генов не мисли ли че хората от паметника на съветската армия са много близо един до друг и паметника дава лош пример и трябва да се премахне ?
 32. 3 реакции
 33. 3 реакции
 34. 3 реакции
 35. 3 реакции
  Пълни глупости, няма такава зависимост от записването с микрофон звук, микрофона е за устата, къде според теб да го сложат че да запишат звук? Имаш съскащо звучене защото си хитър и не даваш пари за качествени тонколони, а ползваш каквото си намерил. Ако ги загрееш на радиатора дали ще станат по - топло звучаши тези твои кабели Дай да ги видим какви са тези студено звучащи кабели, а и защо са ти тонколони след като ти свирят кабелите
 36. 3 реакции
 37. 3 реакции
 38. 3 реакции
  Добри находки днес абе да кажа цялата гама от регионални програми -няма да ги предоставям на никой защото сорсовете са уникални поне за момента -не съм качил всички снимки защото имам ограничения за качване на файлове !!!
 39. 3 реакции
 40. 3 реакции
 41. 3 реакции
  да не изброявам катовете дрехи които съм навлякла Потвърждавам!
 42. 3 реакции
 43. 3 реакции
  Сложи си очилата и виж отново снимката.Всички изходи,включетелно за субуфер(с активен филтър) ги има.Точно си е 5.1 .С такива изказвания си губиш авторитета.
 44. 3 реакции
 45. 3 реакции
  Мъж решил да си купи прасе. Отишъл в близката свинеферма и се спазарил с фермера за цена на килограм живо тегло. Избрал си една свиня и попитал собственика: - Колко тежи тази? Фермерът хванал свинята, захапал й опашката със зъби, повдигнал я и казал: - 74 килограма... - Потресаващо... - възкликнал купувачът. - И вие можете да определите точното тегло по този метод...?! - Естествено... Този метод се използва в нашето семейство от поколения назад...- казал фермерът, след което поставил свинята на кантара... и той показал точно 74 килограма... - И синът ми също може така... - продължил да се хвали фермера. Дошъл синът му, хванал друга свиня, захапал я за опашката и казал: - 83 килограма... Качили я на кантара и той показал точно 83 килограма... - И жена ми може така... - продължил фермерът да се хвали - Сине, я доведи майка си... Синът отишъл до къщата... но след малко се върнал сам и унил... - Тате, мама сега не може да дойде... - Защо, какво прави? - Ами... в момента "тегли" пощаджията...
 46. 3 реакции
 47. 3 реакции
  - Скъпа, искаш ли да дойдеш с мен на фитнес? - Дебела ли ме наричаш? - Тогава не идвай, щом не искаш. - Мързелива ли ме наричаш? - Успокой се, любов моя. - Истеричка ли ме наричаш? - Нямах това в предвид.. - О, значи съм лъжкиня! - Тогава не идвай. - Чакай бе, защо искаш да ходиш сам?!?
 48. 3 реакции
  пробвай тогава да строшиш device id със serial bond-a. Пише се във втори клониран divice id - да го кажем device id 2 , така ще можеш да влезеш без да те рабере, че си "клониран" във всеки портал с валиден мак адрес... Помисли върху това P.S. трошат се през user.php където не се логват опитите
 49. 3 реакции
  Въпреки преклонната си възраст учителя Йода трябваше да натрупа още точки за пенсия... Затова се принуди да отвори студио за лазерна епилация.
 50. 3 реакции
  Мъж при психиатъра: - Докторе, имам сериозен проблем. Щом легна да спя и ми се струва, че някой лежи под кревата. Като се мушна под кревата пък ми се струва, че някой лежи отгоре. И така по цяла нощ: отдолу, отгоре, отдолу, отгоре. Не мога да спя, моля ви, помогнете ми! - Този проблем е много сериозен! - отговорил психиатърът. - Мисля, че лечението му ще трае около две години. Ще трябва да идвате три пъти седмично и ви гарантирам, че ще се излекувате. - И колко ще струва това? - Ами, по 50 лева за визита. Мъжът благодарил и си тръгнал. След шест месеца психиатърът го среща на улицата. - Защо не дойдохте да се лекувате при мен? - попитал той. - За по 50 лева на визита? Барманът в моя бар ме излекува само за 10 лева еднократно. - Е, как така? - Ами посъветва ме да отрежа краката на леглото...
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...