Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 26.03.2020 от всички места

 1. 6 реакции
  Тука ва виждам как си ляляте и след 30 години.
 2. 6 реакции
  Лекар към пациент: - Пушите? А на колко години сте? - На 79... - Много сте запазен. - Това е от пиенето... ----------- Две баби разговарят: - Днес в парламента, ще разискват закона за г*й браковете. - Те пък тия депутати само за себе си мислят! --------- Стивън Кинг пише още по-страшен роман от “То”. Казва се “Тя”! ------- - Вчера правих тест за алкохол. - И какъв беше най сложният въпрос? - Ти малоумен ли си? - И ти какво отговори?
 3. 5 реакции
  "Св.Ана " спира да приема болни. Имало двама с коронавируса. Е , генерала да каже , какво правим с другите болни.За двама , затварят цяла болница.Малоумие.Заради две жертви , 7,000 000 милиона стоят изолирани.Евала на Бойко.Накрая ще се окаже , че умрелите от други болести са повече от тези с корона. Насила те спират да работиш, след това ти дава кредит. На година само от диария умират 2000 000 души в света. Да , дойде с мене оня с лампазите ,да го заведа в раковото. Да види с очите си човешка мъка. Ще ми говори той за камиони с трупове. Че , то те не са спирали , първи сме по смъртност. А, за икономика не ми се говори. Не може с болна нация и с крадци и калинки и мисирки да имаш ,държава.
 4. 5 реакции
  Тази сутрин си огледах гардероба. Засега ми стават единствено слънчевите очила и джапанките!
 5. 5 реакции
  https://dox.abv.bg/download?id=a683c64cd6# - Линк за сваляне
 6. 5 реакции
  От сезония грип жертвите в Италия били повече(24 981 души за сезон 2016-2017 в Италия), но не съм чул през 2016-2017 на военните да им се налагало да извозват трупове в определени области на Италия, защото цивилните не смогвали. Колко ли ще са жертвите от корона вирус, ако не се наложи карантина и се оставят нещата все едно е обикновен грип. Колко ли ще са жертвите на сезония грип, ако при настъпването му се наложи подобна карантина. Вече има с какво да се сравнява - в Япония сезония грип приключи преждевременно заради мерките, които хората предприеха, за да се предпазят от коронавируса(дезинфекция, носене на маски, ръкавици и т.н.).
 7. 5 реакции
 8. 5 реакции
 9. 4 реакции
  Цитирам (със скобките и запетайките) дефиниция за термина заповед от Устав Вътрешна Служба (издание 1968 г.), който до средата на 90те години на 20ти ве все още беше в сила: Та, взводния, докато си пие ракията, няма да те прати да на мисия в Близкия Изток. Но точно в това време, докато взводния си пие ракията и го няма, като нищо минава ефрейтора и ти заповядва да оближеш клекалото на тоалетната или да почистиш пода на спалното с кибритена клечка. След като си бил подложен на такова безсмислено уннижение, ходи се оплаквай, че си получил такава заповед.
 10. 4 реакции
 11. 4 реакции
  Това е предизвикателство, може би е по вярно да се търси един верен пост по темата който си написал. 99% от което пишеш из темите е откровен спам, да не говорим за неуважителното отношение към автори на теми. Не е срамно да не разбираш, срамно е когато не уважаваш тези които разбират!
 12. 4 реакции
  Мисля си, че ако се продължава с тези "ефективни" мерки, след година в България нито ще има медии, нито ще има за кого да пишат ... Защото в момента сме като щраусите - заровили сме си главите в пясъка, и чакаме с трепет опасността да премине, без да ни на ... такова отзад.
 13. 4 реакции
  Интересен линк има под статията: https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/
 14. 4 реакции
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/12-experts-question-covid-19-panic Четете и разпространявайте! Мнението на 12 експерта. Ето част от едно от тях: Ето и друго: И трето: Който иска да ходи в концентрационен лагер, да си хваща шапката и с 200 да бяга. Да не ме тика и аз да ходя там. Овцете в обора, хората при хората.
 15. 4 реакции
  A по времето на хан Аспарух, пет до десет години. Раждали са се направо на коня с меч в ръката. Момичетата директно бременни, че трябва да оцелява вида.
 16. 4 реакции
  Хубаво, вирус, зараза, карантина, мерки и тн., но някои неща не се връзват! Струва ми се, че този "парад" е тренировка за нещо по-грандиозно и трансформиращо?!
 17. 4 реакции
  Чай ся - не ни пушат - радват ни. 😎 За силата на мат'матиката:
 18. 4 реакции
  Моля, въведете вашата парола! – „рози“ – недостатъчен брой на символи в паролата – „розови рози“ – паролата трябва да съдържа поне една цифра – „1 розова роза“ – паролата не трябва да съдържа празни полета – „1розовароза“ – паролата трябва да съдържа поне 10 различни символа – „1шибанарозовароза“ – паролата трябва да съдържа поне една главна буква – „1ШИБАНАРОЗОВАРОЗА“ – паролата трябва да съдържа поне една малка буква – „1ШибанаРозоваРозаДаТияНавраВъвГъза“ – паролата трябва да съдържа поне един специален символ – „1ШибанаРозоваРозаДаТияНавраВъвГъза!!!!!!“ – тази парола вече е заета.
 19. 4 реакции
  Наздраве. Ние си устроихме музикална вечер с хубаво вино. Припомнихме си едни хубави моменти от едно от пътуванията ни до Италия. Имахме тогава една невероятна находка- най-старата английска чайна в Рим, Babington`s English Tea Room, която се намира в подножието на Испанските стълби.Историческа чайна в която са пили чай Одри Хепбърн, Грегъри Пек , принцеси от английския кралски двор и пр знаменитости. Нямаше как да пропуснем да опитаме и да си закупим някои от 40 разновидности чай на листа. Чаят може да ви бъде предложен в топъл и студен вариант .Не подминахме разбира се и невероятните сладкиши, които се приготвят тук на място.Кулинарния шедьовър е „Isabel's Cake“, и всеки ценител на сладките изкушения трябва да го опита. Обстановката е автентична и сервиза е в английски порцелан. Днешните собственици се стремят всичко да е максимално автентично, което е трудно и скъпо за подръжка.Най-доброто лекарство против стрес и паника е да си припомняте хубави моменти от вашия живот и преживявания, да искате и да вярвате ,че един ден отново ще ви се случат. Бъдете позитивни, това е повече от панацея. "Ла долче вита" по английски в най-италиянския град. ][ [ ][ ][ ][ c][
 20. 4 реакции
  Влиза петокласник в магазин: - Лельо, дай едно тафе! - Моля? - Тафе бе, лельо, тафе! - Не знам какво е тафе! - Абе, тафе за пиене, тафево тафе със захар! - Съжалявам, не разбирам! - Е да ми ядеш тура тогава! - Марш от тук, калпазанин ниеден! Не те е срам! - Аааа, тура знаеш, а тафе не знаеш!
 21. 3 реакции
  Сега май им дават възможност да искат писмена заповед... Хъхъхъ... Не знам доколко е истина... Ама на... Видю матряла тава казва: Чудесен навик мене ако питаш. Ако знаеш колко ми помага и колко главоболия и срам ми спестява... Пък и на щастливите обещавачи и на тях...
 22. 3 реакции
  Статистиката е за цяла Италия. За цялата 2019 и 2020-та до днес. Тези два града са част от Италия.
 23. 3 реакции
  Всеки си заслужава управниците. Аз лично не деля правителствата като по-некадърни и най-кадърни. Щом проявява некадърност и не работи в интереса на народа си, то не е правителство, а организирана престъпност - "мафия" - най-често използваното нарицание за управлението в България. Човек няма ли си едно-две наум, ето точно това са резултатите - изземване на гражданските права на основание театър. Не са луди, че ни ядат баницата, народа си я дава. И в темата даже омаловажаваха това, сякаш не са човешки права, ами си преотстъпил на някой обувките си.
 24. 3 реакции
  Поляците имат един - Stars TV. Само ретро. SFVIP Player-а ми харесва повече. Има повече опции и това, което се чудя защо го няма толкова години в STBEmu - търсене/филтриране по име на канал.
 25. 3 реакции
  Мда...ние не знаем да се подчиним като ни кажат нещо, а почваме да разсъждаваме дали е правилно, или може и по друг начин, и да възразяваме...
 26. 3 реакции
  Както много сега ревът, че държавата им ограничава правата, така утре като се случи нещо, същите тези ще са първи които ще обвинят държавата, че не е направила нищо!
 27. 3 реакции
  Петгодишно момченце вдига слушалката на звънящия телефон: - Ало. - Момченце, я повикай майка си или баща си на телефона! - Те не са вкъщи. - Добре, бе, а има ли някой друг освен тебе у дома? - Да, сестра ми е тук. - Извикай я на телефона, моля. След известна пауза момченцето отново взима слушалката: - Не става. - Защо? - Много е тежка и не мога да я извадя от бебешката количка...
 28. 3 реакции
  Руски ракетен център. Старшината, вбесен влиза в спалното помещение и пита: - Кой идиот си е сложил чашата с водка върху червения бутон? Мълчание! Старшината отново: - Кой идиот си е сложил чашата с водка на червения бутон? Един редник: - Аз! Старшината: - Айде сега иди изтрий Белгия от картата..
 29. 3 реакции
  Самото извънредно положение НЕ Е ЗАКОННО, но за сметка на това се ползва за НЕЗАКОННО отнемане на човешки права. Попитах, какво му е извънредното на извънредното положение, след като далеч по-страшни и смъртоносни неща не са заслужили да се задейства този механизъм. Смислен отговор никой не може да даде. Не и законен отговор. https://www.dw.com/bg/заради-коронавирус-в-българия-ограничават-права-опасно-ли-е-това/a-52823868
 30. 3 реакции
  При лекаря: - Имате много високо кръвно налягане! Трябва спешно да се откажете от кафето и ракията. - Разбрано, докторе! От сега нататък - само чай и водка...
 31. 3 реакции
  Емии... GAME OVER. Мисля, че е време балона да се спука. Коронавирусът е нов и заради това, че хората не са формирали имунитет срещу него следва първата вълна да е най-страшна. А щом нещо, към което имаме имунитет - грипа - се оказва по-страшен, останалото са празни приказки.
 32. 3 реакции
  На средна възраст над 80 години, при средна продължителност на живота в България - 71 години. Май пробваш дали кълва на бастун
 33. 3 реакции
  И кого е довела до пневмония ? Хора със средна възраст много над средната продължителност на човешкия живот.
 34. 3 реакции
  - Давате ли кредити срещу честна дума? - Няма проблем. - А ако не ги върна? - Ще ви е срам, като се явите пред Всевишния… - Кога ли ще бъде това… - Ами ако не си платите до пето число на месеца, след шести някъде…
 35. 3 реакции
  Мисля, че за нея четох, дано не греша, но там разсъждават като всеки нормален вирусулог, което аз споделям. И изобщо не стоят със скръстени ръце. Възрастното население (значи РЕАЛНО рисковите групи, защото настоящите мерки са оправдани, АКО смъртността надхвърля 60-70%) е отделено и се полагат грижи за него. Останалите хора ходят на училище и на работа, и преживяват същото, като с всяка друга вирусна инфекция - мият си ръцете, не си плюят в мусурите, преболедува го, най-често на крака и това е. В момента овцете в България доброволно влязоха в кошарите и повишиха идиоти с елементарни познания за манипулация като пастири, т.е. обожествиха ги както Пастира Господ бог. Тикнаха в ръцете им власт, нарушаваща Конституцията на Република България, законите на държавата (с мерки, които не могат да се оправдаят за наказание до 3 години лишаване от свобода) и след 2 месеца акане от стрес, със съсипана психика от денонощния тормоз, наречен "новини" за всеки заразен и умрял по света, ще излязат на бял свят и там... ще им се еб* майката! Защото до 2-3 години 99% от населението на планетата ще е минало този вирус, както стотиците други, които го минават.
 36. 3 реакции
  Поредния идиот или наистина лекар? Д-р Найденов с изненадващ коментар за смъртността от коронавируса!
 37. 3 реакции
 38. 3 реакции
  Ум царува, ум робува, ум патки пасе! То и тук от време на време се чува "Пия ракия и няма страшно" Изобщо всичко свързано с ракия, като средство за борба с вируса! Някакъв типично български бабаитлък! Нова дума вече става модерна в управляващата върхушка! Алгоритъм. Почваме да правим алгоритми! Боже, божее, да не чуем нещо!
 39. 3 реакции
  Нещо съвсем нормално е при част от пациентите да има втора вълна. Случва се много често при грип. Логично е и не е никакъв феномен! Затова болните, след като оздравеят трябва поне седмица две да са под наблюдение. Не щом е клинично здрав и айде на хорото. Няма такива филми. След оздравяване има период на възстановяване, в който почиваш и се пазиш! Защото борейки вируса организма ти е станал на мармалад и му трябва време да се възстанови. В това време той може да повтори вируса, или пък друг вирус да го тръшне. Това са елементарни неща, които всеки човек би трябвало да ги знае!!! Дори баба ми дето беше изкарала четвърто отделение, ги знаеше! Не вируса, тъпотията в момента убива хората! Безкрайната, човешка тъпота...
 40. 3 реакции
  Баба се кара на внучката: – Къде си хукнала така, ма? – На купон... – Бърже да си сложиш гащи... – Бабо, ти на опера кат ходиш, слагаш ли си тапи в ушите?
 41. 3 реакции
 42. 3 реакции
 43. 3 реакции
  ТОЙ: Всичко между нас свърши! ТЯ: Късаш с мен по Месинджър? МВР: Е'гати изродът.
 44. 3 реакции
 45. 3 реакции
 46. 3 реакции
  AGD разбира доста повече от теб!Това, че не ти правим забележки,за твоите драсканици във всяка тема, е защото е под достойнството ни.Не си въобразявай че си най-големият умник.В случая дали е 5.0, 5.1 или 5.2 ресивера не е толкова важно,защото въпроса на темата е друг.Вземи смени израза: ,,Защо пишеш,след като нищо не разбираш?".Употребяваш го в много теми,срещу различни потребители,а това прави теб за смях.
 47. 3 реакции
  Пиян катаджия спира още по-пиян шофьор: - Защо сте двама зад волана? - Eeee, затова ли трябваше да обкръжавате цялата кола? Жена била с любовника си в къщи, когато изненадващо мъжът й се завърнал от командировка. Скрила го тя на терасата, но мъжът й го видял: - Какъв е този гол мъж на терасата, ма жено? - Тихо, мъжо! Беше при комшийката от горния етаж, мъжът й се завърна и момчето се скри на нашата тераса. - А, щом е така добре. Я, върви жено да купиш бутилка вино да се почерпим с младежа. Щом жената излязла, мъжът й се обърнал към младежа: - Слушай младеж! Ако спеше с жена ми, можеше да изпием заедно бутилка вино, но да спиш с любовницата ми, заслужаваш голям бой!
 48. 3 реакции
  Жена към мъжа си четейки в лаптопа: - Забелязано е, че мъжете с по-големи доходи правят с*кс по-често! Мъжът от дивана: - Затова пък мъжете с по-ниски доходи го правят с жените си! ---------- Изгониха ме от час по история. - Що бе? - Учителката ме попита "Към кого се е обръщал сенатът за помощ?" и аз викам: "Към джедаите!"
 49. 3 реакции
 50. 3 реакции
  Купон в студентските общежития. Всички са се напили, разбили са се по двойки и са се усамотили по скритите места. Пиян студент страстно пъшка, опипвайки своята партньорка: - Ах, какви рамене, каква талия, какъв ханш, а краката...къде са краката!?...Пак са ми пробутали някаква китара...
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...