Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 26.04.2020 от всички места

 1. 7 реакции
  Опаааа! Изненада! Браво г-жа Фърфъндъкова! Браво и на службата за "Градска дебилност!" Хип-хип Ура! От понеделник....Градски транспорт...
 2. 7 реакции
  Ма браво, г-жа Фърфъндъкова, вие отново се проявихте като изключително мъдра! Родители с деца до 12 - може! Спортуващи и с куче - може! Бременни - може! Аз куче, нямам. Дете под 12, нямам. Не съм и бременна! Трябва ли да забременея за да мога да се разхождам? А тези над 60? Или за тях това не важи! Те нямат нужда от чист въздух и движение! БРАВО г-жо Фърфъндъкова!
 3. 7 реакции
 4. 6 реакции
  Доналд Тръмп призова: Не спазвайте препоръките на СЗО! Те са неадекватни и ненаучни! (ВИДЕО) ...
 5. 6 реакции
  След като вече няколко организации получиха право на трета инстанция пред конституционния съд, не могат и да ги спрат. Правото на протест мисля че е на 4 или 5-то място по важност в конституцията и никакви мерки против грип не могат да го потъпчат. Преди малко си дойдох от парка с малката и трябваше да ви направя една снимка дисциплинираните германци колко точно ги интересуват мерките. Пълно с народ и то по 7-8 възрастни с по още толкова деца заедно. Опънали одеяла и дюшеци и децата тичат покрай налягалите голи да се печат и си играят и няма грижи. Старците, онея дето ще измрат всички, седнало по 4-5 на една пейка и паркирали проходилките отстрани и даже маски не носят. Долу-горе на 40 човека по 1-2 носят маски а другите си карат кънки ,колелета и тичат и си кашлят и пръхтт и не ги е.е . Да не говорим че тея с жилетките от службата по реда направиха забележка на някакъв баща за децата и оня само метна да изчезват. Това на 15 метра от мен и на около 30 от патрулката на алеята. Онея свиха рамене и тръгнаха. Хората имат търпение до един момент, после вече всичко приключва. И днешния свят, където всеки носи информацията от този свят в джоба си, вече не може и правителствата дълго да си правят каквото поискат. Колкото и да трият клипове и постове, информацията е като водата - винаги намира пътя си. На човек му остава само да пресее глупостите от истината и да вярва на очите,опита и собствената си преценка. Срещу народ не се върви са казали и са прави старите хора... (За хората ,които не знаят къде съм - става дума за град Мюнхен и Източния парк)
 6. 6 реакции
  Да. И вика вожда, благодарете ми, че се справих с мигрантския проблем. Ма то не само той, те сичките и тези преди него добре се справяха с мигрантския проблем. Ама така се справиха, че и българи не останаха. Ма кой мигрант ще остане тука бе, те да не са луди. Те българите бягат. Вече 6 милиона дали имаме. И да благодарим. Бааа !!!
 7. 6 реакции
  100 задържани при протест в Берлин срещу мерките за сигурност Германците не са рая като нас, те няма да се откажат да отстояват правата си, тепърва ще има протести и то все по-многолюдни.
 8. 6 реакции
  Това прави 1 към 35 000 - т.е. в човешки потенциал - нищо ! Все още сме твърде далеч от идеята за "Златния 1 милиард" . Трябва да се вземат по-крути мерки....! Масова "ваксинация" му е мамата ! Или пък масово измиране от глад , войни за хляб , пълна дезорганизация ...... Ама "добитъка" взе да се усеща , че го водят към кланицата....
 9. 6 реакции
  Е, като махнем Христос, няма. Мисълта ми е, че родителите ни са се грижили цял живот за нас и накрая да го изоставиш в старчески дом. Това е неблагородно и неблагодарно. Баща ми получи инсулт и 8 години (от които 6 на легло) го гледахме у нас. Не го пожелавам на никого, но понякога се налага.
 10. 5 реакции
  Костенурката и тя не знае на кой свят е в момента, с тази разлика,че след като премине цирка, един телефон до Франкфурт и ще си напечата колкото си иска евра. Това тук е по-интересно https://novotopoznanie.com/svetovna-pandemia-intervyu-ot-21-10-2014-razkriva-plana-na-elita/ Същото в ютуб. И на двете места има български субтитри. https://www.youtube.com/watch?time_continue=414&v=oAFe2GEmeTI&feature=emb_title Това е и самия документ, за който се говори във видеото. http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller Foundation.pdf
 11. 5 реакции
  Деца - няма за кога.Вече чакам най-големия от внуците да ме направи пра-дядо. Но до компютъра ми стои вело-тренажора и го въртя по няколко пъти дневно.Какво като съм на 77г.?
 12. 5 реакции
  Явно не си запознат добре.Не знам за каква мизерия говориш,но тук работят съвсем в нормални условия.Здравната система е на светлинни години,пред българската.В болниците разполагат с съвременна апаратура.Болните не плащат нищо за преглед,изследвания,рентгени и каквито и да се сетиш процедури.Не се плаща нищо,дори когато те приемат в болница поради болест или операция.Е ...за операция си чакаш ред,до като те повикат,с писмо по пощата,но не плащаш един цент дори.Единствено си плащаш само предписаните ти с рецепта лекарства,когато те пратят да се лекуваш в къщи и то с 30-40% намаление.Каталуния искат отделяне,по други причини и е дълго за разясняване.
 13. 5 реакции
 14. 5 реакции
  Ами тези над 12 години , за тях какво? Нещо не е много ясно те трябва ли да са бременни или да водят кучета?
 15. 5 реакции
  Ти остави,че се гърчат. Те дори не знаят законите в страната. Така е като са отбор калинки.
 16. 5 реакции
  Виш ся. Не мога да ти схвана интимната мисъл. Се някоя овца ще стане вълк. После друга. Дай боже някога сички овце да се овълчат. Какво те притеснява ? А стига с Вазовщини и Славейковщини. Не му е времето за математики и философии, когато в очите ни казват, че се канят да ни редуцират
 17. 5 реакции
  Няма как да си сигурен Дядо Славейков на чия страна е бил. Ботев що е писал "Но защо не съм Славейков, да заплача да запея, не пей ми се, не смей ми се, от днес вече ще да блея."
 18. 5 реакции
 19. 5 реакции
 20. 5 реакции
 21. 5 реакции
 22. 5 реакции
  Добрютрю Опитвам се да се измъкна от леглото ама то не ме дава гада....
 23. 5 реакции
 24. 5 реакции
  El Misionero Diario Digital 4 часа · ULTIMA HORA...Brasil rompe la cuarentena.!!.. vamos, toda la humanidad a las calles a desarticular esa farsa de pandemia dijo Bolsonaro. #Locura #Brasil ПОСЛЕДЕН ЧАС ... Бразилия нарушава карантината! .. Хайде, цялото човечество да излезе на улицата, за да дезартикулира този фарс на пандемия, каза Болсонаро.
 25. 5 реакции
  На опашката пред магазина - Честита нова маска! - Не е нова, прана е с Perwoll...
 26. 4 реакции
  На какво да се радваме Мирко? На един милион безработни? На отложени планови операции? На безлихвен кредит за безработни? На супернагли лъжи? Ти накое най- много се радваш?
 27. 4 реакции
  Той луд за връзване, ний му играйм по гайдата
 28. 4 реакции
 29. 4 реакции
 30. 4 реакции
  Обаче и до ден днешен ни вест,ни кост за може би единственото медицинско чудо на планетата К.Домусчиев. Диагностициран и излекуван в Софиямед за 5 дни. Нищо и нищичко след това. Продължението с дарителските циркове са известни на всички ни. В очакване сме Спасителя да отвори и планините. Днес паркове и градинки,утре и други забележителности. Сериозно се е загрижил за народа и продължава да се изживява, и да си вярва, колко е велик. Иначе заповедта е на здравния министър,които също не знае на кой свят е, особено след комедията с маските тука има-тука няма.
 31. 4 реакции
  Oх, че хубаво в планината бе-е-е. Няма идиоти, вируси... Само зеленина, чист въздух, тишина, красота и...кравички.
 32. 4 реакции
  Грешката си беше моя,че не дадох линка навреме. Наздраве! Сега обаче като почнаха да правят и частни болници изследвания за корона http://www.avismedica.com/bg/dkc/news/byrz-test-za-diagnostika-na-ig-m-ig-g-antitela-sreshtu-sars-co-v-2 Как само ще се вдигне бройката на заразени или както казва Мангъров правели секс с корона ама не забременели .... от нея.
 33. 4 реакции
  Тъжен съм........няма ме в списъка на олигофрена .........значи треа се потрудя
 34. 4 реакции
 35. 4 реакции
  Така казано излиза, че автомобилите не са техника. 😎
 36. 4 реакции
 37. 4 реакции
 38. 4 реакции
  Не е. Но пък удобно се налива в публичното пространство, всеки път когато народа е "на нокти" и не се знае какво ще стане. За да му се припомни, че е мърша и да не се възбужда много. В последните седмици накъде се обърнем, все това четем- "не сме народ а мърша"... случайност???
 39. 4 реакции
 40. 4 реакции
  Струва ми се, че бъркаш „причината и следствието“! Българите са управлявани от мутри („Боко и сие“) защото са страхливи! Не, че някакъв идиот ги е уплашил. Пп. Това не е от сега!
 41. 4 реакции
  Сетих се че през ноември миналата година,имаше новина по всички медии-официално обръщение към населението на Испания,че за една седмица,която беше в средата на същия месец, ще бъде направено проследяване на абсолютно всички телефони в страната.Целта била статистика на движението на потребителите и концентрация на населението по региони.Сега погледнато от сегашната ситуация,се разбра че са правили тренировка,за да се подсигурят че могат ще да го правят когато им потрябва.
 42. 4 реакции
 43. 4 реакции
 44. 4 реакции
  Сега е момента да вземете некой лев познавам шефката на ФнФ много добро момиче никой не връща.Както се вижда на снимката просто ни вика да я посетим.Спомням си като малка я бутах в количката в парка и по едно време се обръща и ми вика:Бате Ваньо ако обичаш отиди и ми вземи едно сладолетче с твой пари че мама забрави да ми даде.
 45. 4 реакции
  Само не разбрах през тези месеци, когато се скандираше <<^^Останете си вкъщи^^>>, бездомниците какво правиха? Полицията дали спазва социална дистанция?Правилата са за всички.
 46. 4 реакции
  Край, повече няма да има злоупотреба с евросредства. Хванаха главните извършители. Абе, тия наистина ли ни мислят за толкова тъпи. Встрани от поредния цирк искам да вмъкна нещо, което изгледах в едно видео на by_chechi. Там известния Яков Кедми каза, че във всички страни пандемията е укрепила властите, във всички, без изключение. Последствията ще дойдат на по-късен етап и даде пример с чърчил след Втората световна война. Колкото и да не ми се иска, мисля, че е прав. А не ми се иска, просто защото властта в България действа неадекватно. Първо, не мисля, че тук изобщо става въпрос за епидемия, с оглед на данните, които ни снасят, някъде от сорта на една хилядна от процента са заразени и това било епидемия. Ако данните са неверни, то вината си е тяхна. Второ, затвориха парковете, а пазарите за празниците. Това могат да направят само хора, които са далеч от реалния живот, защото когато пазарите бяха затворени, хората се блъскаха в големите магазини, това лично го преживях. И трето, във всички пострадали страни, властите се опитват да смекчат удара върху населението, а тук, освен кредити, друго не предлагат. Идиотските изказвания на природното недоразумение ги оставям настрана ... природата явно ни съжали за това, че го търпим и ни прати вируса, но без короната.
 47. 4 реакции
  Здравейте..! От това което сте описали и прочитайки и другата ви тема дълбоко се съмнявам проблема да е причинен от зловреден софтуер ..Но понеже тук наизуст не говорим, моля следвайте следната инструкция..! Сканиране с Farbar Recovery Scan Tool Моля изтеглете Farbar Recovery Scan Tool (според версията на Windows изберете 32 битовата или 64 битовата версия) и го запазете на десктопа. Стартирайте файла FRST.exe (или FRST64.exe) Програмата ще се стартира. Натиснете YES за да се съгласите с лицензионното споразумение. Натиснете бутона . Изчакайте търпеливо проверката да приключи. Ще се създадат два лог файла с името - FRST.txt и Addition.txt на десктопа. Копирайте съдържанието на файла FRST.txt в следващия си пост.Прикачете Addition.txt в коментар си (погледнете опцията Прикачване на файлове, когато публикувате мнение). Дневници В следващия си отговор, моля да включите (като копирате целите съдържания ) следните дневници: FRST.txt (копирате цялото съдържание) Addition.txt (копирате цялото съдържание)
 48. 4 реакции
 49. 4 реакции
 50. 4 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...