Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 4.05.2020 от всички места

 1. 13 реакции
  Лека вечер! Нямам нищо лично казах си мнение за това, че когато не помагаш на някого просто си мълчиш! Поздрави! [Portal]
 2. 10 реакции
  Грузинска сватба. Един гледа булката и си говори: - Каква странна булка! Друг го пита: - Какво има? - Гледам и не мога да разбера, това мъж ли е или жена? - Ще те убия! Това е дъщеря ми. - Извинете, много е красива булката. Не знаех че сте и баща. - Ще те убия! Аз съм майката.
 3. 10 реакции
  STB Emulator Pro https://drive.google.com/open?id=1A6qNeQ0xnBGhElWHggGNMzLuj8fsI9s- Тип: Нова версия Версия: 1.2.4.0 Кратко описание: Pro. Какво е новото: v1.2.4.0 * Временно деактивиран MPV плейър. Вместо него ще се използва VLC. * Фиксирана смяна на аудио записи и субтитри. * Фиксирани някои грешки.
 4. 9 реакции
  Излязоха резултатите от състезанието. Малко статистика. 77 103 тичали. Мадоне-то е на 32690 -то място. 9016-то място сред жените (които не знам колко са били) и 1436-то място сред моята възрастова група жени. 14-то място от 51 българки - 6-та в моята възрастова група и от 156 българи съм на 53-то място. Като за непрофесионален бегач..мисля, че съм удовлетворена от резултата си. Но най-важното 2,8 милиона евро събрани за каузата - научен пробив за лекуването на гръбначни болести и травми. Сипвам си немедленно по тоя повод.
 5. 9 реакции
  Оффф..... Само да оцелея още 8 часа и да се свърши с това нескончаемо дежурство ! От 28 часа съм вече тук , като днес направо поставих рекорд - бях в зоната със скафандъра повече от 6 часа нон-стоп . Нито съм пушил , нито ял , нито пикал ( без извинение ) ! Един след друг , един след друг . Край нямаха проблемите . Нямате си идея какво облекчение е да се изкъпеш и да си без скафандър , кожата ти да подиша . Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. 8 реакции
  А на кино,вместо в мола - в хола...
 7. 8 реакции
 8. 8 реакции
 9. 7 реакции
  А думите на доцента бяха силно профанизирани, от хора неможещи да му опонират, но искащи да го очернят... За това го заливат със кал и после крещят "Мръсен си"...
 10. 7 реакции
  Емчето се искефи. Мяркам че си търсят изгубен сетер в съседното село. Сещам се в групата на Божичен бяха пуснали снимка на шматкащ се насипно сетер и че една мацка го е прибрала временно. Звъня на човека, пращам снимка, оказва се неговото куче. Правя връзка с мацката и преди малко човека ми звъни че псето вече си е вкъщи. А мацката при които е живял нези десет дни толкова са се привързали към него че сега ще си ходят на гости. Ми, накефих се.
 11. 7 реакции
  Стоматолог, виждайки болния зъб на пациентка: - Егати дупката, егати дупката, егати дупката... - Нужно ли беше да го кажете три пъти? - Не бях аз, а ехото. - Най-много от всичко се страхувам от зъболекари и от тъмнината. - А от тъмнината - защо? - Е как защо?! Кой знае колко зъболекари се крият в тъмното!
 12. 7 реакции
  В магазина : - Една Карелия и виж там, на картинката да е някой по-малко умрял...
 13. 7 реакции
  - Пено, мари! Оти така крещи твой Иван? - Ааа, нищо. Излизат му зъбите. - К'ви зъби, мари? Той е на 70! - Ами, вчера ги глътна и сега му излизат.
 14. 6 реакции
  - Извинете, много Ви е хубаво виното и доста е силно, напих се .... Наздраве! - Ще те убия ... това е коняк ...
 15. 6 реакции
 16. 6 реакции
  Не разбирам защо постоянно натъртваш на "сухите пръчки", като се опитваш да влагаш в това сравнение значение, което е много извън контекста на примера даден от Мангъров.Поне използвай неговото словосъчетание - "сухи съчки". Както, предполагам знаеш, сухите съчки са първите, които пламват и бързо изгарят в един пожар. Поради това и Мангъров направи това сравнение. Във всичките си интервюта, той никога не е призовавал за "отписване" на възрастните и хронично болните, даже напротив, винаги е акцентирал, че точно към тях трябва да насочим усилията си, за да ги предпазим. Все пак човекът също е на възраст, а и има жива майка. Определения като "д-р Смърт" са инфантилни. Същото, като да наречеш опонентите си "тулупи". Мнението на Мангъров се споделя от доста лекари и учени по света, дали те са прави или не, ще се разбере когато тази пандемия завърши. А иначе по заглавието на темата - за някои хора този вирус наистина представлява реална опасност, но за повечето е просто масова истерия, на която са се поддали.
 17. 6 реакции
 18. 6 реакции
 19. 6 реакции
 20. 5 реакции
 21. 5 реакции
 22. 5 реакции
 23. 5 реакции
  @acnekt Не е само това.Прекарай тази статия през преводача. Само че веднага са махнали линка ,който доказва финансирането на немския Robert-Koch-Institut(щаба) и на Charité, където шеф е господин Дростен, измислил и PCR-a и дал началния тласък на паника, за да се стигне изобщо до мерките. Господин Гейтс с тези дарения си е купил едно нещо, правото и начина да манипулира правителства. След като вече е най-големият спонсор на WHO, даlи тази организация заслужава доверие с препоръките си? Както знаем "Който плаща,поръчва музиката!" О, повярвай ми убеден съм и то от много време. Човек дори не трябва да е гений за да върже 2+2 в случая. Затова и в събота ако се класирам с на жена ми работата и гледането на детето и съм на центъра. В цяла Германия ще излизат хора на улицата против тоя закон. Може и нищо да не постигнем, но поне няма да си седим вкъщи и да чакаме да ни нашият децата с неизвестно какво, срещу въображаема опасност. Че те така всяка година могат да правят по една пандемия и всяка година да трябва да си бием ваксини. И който ги няма ,което ще се вижда веднага с дигиталната самоличност(виж линка горе), не може да пътува,не може да ходи на работа ,детето му не може на градина и т.н. Еееее..... А вие специалистите(да се разпознаят) си се бъзикайте "ама то не е грип и какво прави една настинка и какви невероятни мерки взехме..".Колко време мислите ще мине докато и в България,някъде в някое ъгълче се появи дребен шрифт,че е променен някой маловажен закон, за да сте длъжни да си прецакате здравето генерално и което е по-важно здравето и бъдещето на децата. Във форума сме големи биткаджии, хайде да видим ,колко ще излязат на улицата. Аз отивам. Заради дъщеря ми на година и 10 месеца!!!
 24. 5 реакции
 25. 5 реакции
 26. 5 реакции
 27. 5 реакции
 28. 5 реакции
 29. 5 реакции
 30. 5 реакции
 31. 5 реакции
 32. 5 реакции
 33. 5 реакции
 34. 5 реакции
  Не-е-е-е-е ... Тези ги връщам - причиняват импотентност! Дай от другите - дето се умира от тях! 😜
 35. 5 реакции
 36. 5 реакции
 37. 5 реакции
 38. 5 реакции
 39. 5 реакции
 40. 5 реакции
 41. 5 реакции
 42. 5 реакции
 43. 5 реакции
  талисмани против уроки. Бизнеса със суеверието на хората носи добри печалби. Купуват и окачват да ги избягват "злите" очи. Ей тая девойка и тя закачи едно и после взе да позира като човек, на който му свършват дертищата до дървото. Луда работа. заклинания за вечна любов. Пишат имената на любимите върху тия стомнички. Ходжа може да ти направии бяла и черна магия. Калпазани. Работят на два фронта, а уж вярват в Аллах.
 44. 5 реакции
 45. 5 реакции
 46. 4 реакции
 47. 4 реакции
 48. 4 реакции
 49. 4 реакции
  Понеже никога досега в историята не се е доказвало, че избраните да поемат отговорност са допускали грешки или са били подвеждани от интересите на трети...Идеята за чистата раса и тя идва от хората с белите престилки... По твоята логика можем да кажем, бийте си каквото поискате и си яжте каквото поискате и си вярвайте сляпо на всичко. Само че тънката разлика е,че това ще е ваше решение а не задължение със закон. И никой няма да ви изключи от обществения живот,защото сте избрали да ядете ГМО продукти. Така би трябвало и да е в обратния случай. Какво му дреме на ваксинирания,че аз не искам, нали е ваксиниран. Ако ме хване нещо ще умра аз и такива като мен. Обаче това не стига нали, защото ако не ме хване и не си бия ваксина, някой няма да касира за тази ваксина... Можем до утре да спорим, но това е нещо ,което трябва да е право на всеки да реши за себе си. И точно в това е проблема, че това право поне в Германия ще бъде отнето на 15.5. В момента , в който решат, могат да обявят пандемия и ще сме длъжни да тичаме при доктора.Видяхме как става и сега без да са изпълнение условията по дефиницията на СЗО.По -точно не длъжни но доброзорно помолени, ако искаме да ходим на работа,магазин,отпуска,ясла,училище и т.н. Нали живеем в демокрация и в свободно общество. Нещо не виждам свободата. Все едно "Няма да те гръмна ако не правиш ,каквото ти казвам, само ще ти взема храната и водата. Но, няма да съм те убил аз, ти сам си се убил..."
 50. 4 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...