Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 17.05.2020 от всички места

 1. 9 реакции
 2. 7 реакции
 3. 6 реакции
  Абе тоя измислен сайт , защо няма нито телефон за контакти , нито кой е собственика , нито пък дават някаква информация във връзка със защитата на лични данни? Кви са тия фейк сайтове?
 4. 6 реакции
  Защо тогава не справят аутопсии ? Значи имаш НЕИЗВЕСТЕН ОПАСЕН ВИРУС ,за който НЯМА все още официално лечение . Как ще се установи какви поражения прави и как ще се открива лекарство за него , след като НЯМА нито една официална аутопсия ?
 5. 6 реакции
  В българския парламент има само крадци. А крадците не се славят с голяма смелост. Понякога демонстрират голяма дързост, но никога смелост!
 6. 6 реакции
  Нека да попитам "коронафеновете " как така 'Конспирациите " се обсъждат Официално и в парламента на Италия ? Или и това видео е фейк ? Искам да попитам и кой смелчак от българският парламент ще Зададе тези въпроси и ще отправи тези Обвинения !
 7. 6 реакции
  Комунист е състояние на Духа и Разума , бе тъп ! А това е преобладаваща част от населението на България ! Някои даже не го знаят , та за това се чудят какви са..... На е състояние на шкембето и аноса , както ти си го мислиш ! Макар че за теб , "мислиш" е твърде силно казано ....!
 8. 6 реакции
  С моя колега Пламен направихме клип с който показваме красотите на тетевенският балкан. По-специално местността Костина, село Рибарица, общ.Тетевен. Както и средновековната обстановка с битов стил при нашият приятел Войводата - Димитър Любенов. Надяваме се да ви хареса и евентуално да решите да посетите това приказно място.
 9. 6 реакции
  Един съвет от мен, ако приемеш! Не е необходимо да пускаш никакви теми и шоу-спектакли още повече в техническите подфоруми за хора с умствени недостатъци. Защо ми се струва че част от хората посещаващи тези раздели не четат това, което е полезно а се насочват към написаните глупости из разделите. Да не ти изброявам последните колко са на брой, но ако не се досещаш на първо място е "Политика" с водещ - Мирча Кришан. Има поне още 7-8 като него, завършвайки с..."Идиотчетата..." Съвсем наскоро Иво Димов тегли една критика на всичко това и то с право. Явно, че повечето от Вас се интересуват от веселбата а не от смислени коментари. Бай Ганьо, където и да иде, дали в Америка или на остров Тамбукту, ще си остане винаги бай Ганьо, а не прекръстен Белгиец. Не си ли забелязал, че този екземпляр от 6 години пише постоянно за няколко негови преживявания и стоейки по цял ден в къщи, седейки на дивана се амбицира да напише нещо като когато го прочетеш, се оказва, че това е писал и миналата и по миналата година. Но той не се усеща, че го пише не за 5-ти път, а за 200-тен, само и само, някой да му обърне внимание. Дребен човечец, без никакви перспективи за живота. Утре ще го изгонят и вземайки куфарчето в ръка и цървулите през рамо, шляпайки с боси крака, ще поеме трудният път към...България! "Порнографии не гледам! Гледам си стари записи от F1....докато започне сезона. И аз имам един шкаф с HDD....само дето ги ползвам разумно " Ако искаш, мога да ти предоставя пълни няколко години от Фотмула 1 на DVD дискове в MKV формат. 23-23 диска са за 1 година. Във добро качество, голяма част на български език. Мисля, че бяха 2014 - 2019 година. БЕЗВЪЗМЕЗДНО, като подарък.
 10. 5 реакции
  Мурка , намерила съм ти гадже ..природните й дадености отпред тежат по 1.280 кг - Всяка !
 11. 5 реакции
 12. 5 реакции
  Защото като правят се оказва, че няма нито един починал от ковид19
 13. 5 реакции
  ти гледай да не натиснеш ctrl-alt с длан да се самочипираш , че да се чудим после как да те спасяваме
 14. 5 реакции
  пуснахме го вече като новина .. ...................................... Иначе "168 часа" са страааашно "сериозна ' медия , мдаамм... https://www.168chasa.bg/article/8586905?fbclid=IwAR2Ezo_8EYCjniQMLqCtIUpg7opdt5UN4pCmrIK9JpD7yzOQ45Z2SpI5hCY
 15. 5 реакции
  Това не знам за коя тема е - и за всяка политическа тема става :
 16. 5 реакции
 17. 5 реакции
 18. 5 реакции
  Иначе "конспирация " било , онова , което ние съобщаваме вече в 400 стр. ?! Ето малко и за Цензурата във най-популярната информационна платформа :
 19. 5 реакции
  На подобни твърдения се доверявам , след като видя заключенията от аутопсиите на патоанатомите. Излизат пред медицинската общественост и започват с фактите.Иначе можем да твърдим много работи, за да се всява страх и паника у населението.
 20. 5 реакции
  Туй българина е вечно недоволен, вечно трябва да е в опозиция. Ако го пазят-що го пазят, че не мое да отиде да са напие у парка. Ако не но пазят и го фане ''настинка''- ма що не ме пазиха, де спаха. Ма що аз нямам, а оня има. Ама той щото крал.... Ми ''крадете'' и вие бре. Ама как да стане. То и за туй акъл трябва, па и свободно време. С денонощно стоене у форума и с късане на синджири не става. В Китайско пак ги удря нещо леката ви настинка. Поне им пратете малко лъвове. Може да искарате по някой лев. Тук Карабойчев не плаща за писаници.
 21. 5 реакции
 22. 5 реакции
  Изслушах го цялото. Еми и изрязания вариант, и неизрязания, все тая. Всъщност, имаше реплики, които по-добре да ги имаше в изразяния вариант. Като: "Аз знам, че ще го изрежете. Ще стане една супер гнус". И въобще, ако тоя е представител на армията ни и лекарското съсловие, мани-мани. Отбягва въпроси, лъже и шикалкави, обижда, няма такова говедо, като този. А за Мира, аз след Катуница, каквото и да кажа за нея... Въобще не коментирам как се държи с един журналист и с една жена.
 23. 5 реакции
  Ти се подготви, че скоро ше имаш интервю с Бенатова.
 24. 5 реакции
 25. 5 реакции
 26. 5 реакции
  Коронавируса са распърдя. В Германия хората вече всеки ден са на улицата и искат да разкъсат баба Меркел за лъжите и свинщината
 27. 5 реакции
  Във всяка болница можеш да видиш болни от какво ли не....това не е аргумент ! Болниците са болни и болните са за болници ! А не да изолират здравите......!
 28. 5 реакции
 29. 5 реакции
  Така ли ? И тези ли нямат общо с темата ? Кога Мутафчийски - Менгеле казва истината ?
 30. 5 реакции
 31. 5 реакции
 32. 5 реакции
 33. 5 реакции
 34. 5 реакции
  не е верно на тати фирмата че направи ваксини и ще ги продаде на нуждаещите се и ще вземе кинтите и че купиме хубава лада от русия най-накрая
 35. 5 реакции
 36. 4 реакции
  Това са невероятни глупости. Допълнени с твърдението, че дробовете са слабо възпалени, направо разрушиха теорията за двустранната пневмония! Статията е писана от лаик, който дори не си е направил труда да направи верен превод.
 37. 4 реакции
  Аз ще ти отговоря - В България патоанатомите са по-малко от 60 души. В моят град е например само 1 ! Самата аутопсия е трудоемка работа и тя е резон предимно на съдебната медицина. Поради тази причина не е и масова практика. Поради тази причина не се правиха аутопсиите и по света , където "договорените отношения " вдигаха броя на жертвите с "починал от ковид 19"
 38. 4 реакции
  И какво е фейк според теб , след всички ФАКТИ ,които са споделени тук от тези , които не са на твоето мнение? Или ФЕЙК за те теб са всички НЕУДОБНИ ФАКТИ , които четеш и няма как да обориш .
 39. 4 реакции
 40. 4 реакции
  http://bournbrookmag.com/2020/05/15/remembering-huxleys-warning-propaganda-and-totalitarianism/ Между другото Гошо е почнал да превежда много добре. Или аз не съм следял развитието му през последните години.
 41. 4 реакции
  https://telegra.ph/Televiziya-05-03 Здравейте, ако някой иска да глeда IPTV телевизия е нужно да изтегли приложението Telegram от Google play и след това да натиснeте тук 👉 https://t.me/BGtvfree Там ще намерите видео и адрес с който ще си гледате телевизия за месеци. БЕЗПЛАТНО И няма да има нужда да сменяте всеки ден iptv линка🙂. А за тези които нямат андроид устройство а смарт тв има m3u линкове които всеки ден ще се подновяват. https://youtu.be/euMtqdQWcG4
 42. 4 реакции
 43. 4 реакции
 44. 4 реакции
 45. 4 реакции
 46. 4 реакции
 47. 4 реакции
 48. 4 реакции
 49. 4 реакции
 50. 4 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...