Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 19.05.2020 от всички места

 1. 8 реакции
 2. 6 реакции
  Бити без причина да искаш... Ако нямаше, нямаше да съществува термина полицейски произвол... ... но не и за да се възпрепятстват гражданите от упражняване на базовите им конституционни права... Така де... Освен всичко друго, това означава, че и полицаите не трябва да си превишават правомощията! Те са сложени там да пазят реда, а не да го нарушават...
 3. 6 реакции
 4. 6 реакции
  Те нямат нищо общо с вируса. Просто се отклоних от темата! Но хората не са прости, за да разберат, че всичко това което става сега, с вируса е пресилено и не естествено! В началото когато нищо не се знаеше всички разчитаха на управляващите, което е нормално ,нямаше протести срещу никакви мерки. Но сега когато се разбраха много неща неверни "Това е обикновен вирус- Това е нещо много зловещо" импровизирам по памет - Мутафчийски! "Искате ли чували за трупове и тирове с трупове" отново импровизирам по памет - Б. Борисов! Хората отново се надигнаха и то с двойна сила(от която се уплашиха управляващите). Преди три дена Кантарджиев - няма светлина в тунела! Днес - урааа Има светлина в тунела. И ввсичко това ти се струва нормално? Мислиш си, че те управляват и съветват хора компетентни? Изобщо не ми се говори как изолираха и оплюха доц. Мангъров! Можеха да организират диспут-публичен където можеха да го оборят с факти! И Мутафчийски с изпуснатите нерви: "Яко да измрат!" Това е лекар който е давал Хипократовата клетва? Главен лекар на ВМА ? Генерал? Е не....
 5. 6 реакции
  Миро ней инджинер ве. Такъв щел да стане като порасне. Ся учи да брои до десет.
 6. 6 реакции
  аве, ас съм сиганин имам първо отделение завършено тамън бех стигнал пети клас и ма върнаха пак ф първи за да науча буквите ногу лоши тея даскали инак ся щех да съм с титла индженер кът Миро
 7. 6 реакции
  Разговор между перничани: - Можеш ли да ми помогнеш за малко? - Да, кой че биеме? Едно цигане чука на прозореца на таксито и пита таксиджията: - Свободен ли си, бате? - Свободен съм. - Да живее Свободата, бате!
 8. 6 реакции
  Има много хора на хранилки, частни и държавни, добре им е и не им пука за другите. Има много хора и с частен бизнес, малък или голям, и на тях им е добре и не им пука за другите! Тези с ниски заплати, болни, семейства с деца дето нямат пари да си гледат децата! Професии които са ниско платени и т.н. Българинът е за жалост абсолютен непокис! "На мене да ми е добре! Пука ми за другите!" - това е истината!
 9. 6 реакции
  мученето Tи си измучал напълно от един час!
 10. 5 реакции
  Отдавна не гледам новините, но днес реших да чуя какво ще кажат по БНТ. Ужас, всяка втора дума е "коронавирус"! Обработват ни умишлено по най-жесток начин.
 11. 5 реакции
  Всъщност е напълно закономерно. Ако не си бяхме внесли малко заразени, щяхме да приключим с десетина случая.
 12. 5 реакции
  Съжалявам - не цепя секундите ! .........................това е за дребните душици ! Хайде за трети път , дано уврат празните тенджери !
 13. 5 реакции
  Еййй, объркали датата и то с един ден...тцтцтцтц. А боцко кога CNN го бега писали президент на Ботсвана? Грешки стават, но по- кофти е когато излъжеш и се правиш, че било без да искаш. А ти може ли още веднъж да се изцепиш заядливо? Пуснали са ги през няма и минута. Кво ся, яд та е че мутафа излезе сатрап ли?
 14. 5 реакции
  "Трябва да отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с копойски методи" Румен Радев
 15. 5 реакции
  Ами стойте си вкъщи, слушкайте и искайте нещо да се промени!
 16. 5 реакции
  Моля? Да беше видял оня ден за демонстрацията пред парламента как полицията беше блокирала наоколо улиците за да не отиваш там. И с грубости и заплашвания за глоби, арест и т.н.
 17. 5 реакции
  Щото ако не ги отпуснат, ще усетят народната любов. Отдавна се разбра, че ковид19 е долна уйдурма
 18. 5 реакции
  Очаквам да се разбунтуват много хора. Яко много хора очаквам да се разбунтуват. И рейсове. Срещу измамата ковид19. Верно ли е, че се готвят бунтове на работниците от транспорта във Варна и София срещу мерките на главен счетоводител Ананиев ?.
 19. 5 реакции
 20. 4 реакции
  Нима? Ами не ги подкрепяй и ги осмивай, ама утре ти ще протестираш и теб ще подиграват! Това е много сбъркан подход. Ти на практика защитаваш една шайка криминални престъпници, щото не виждаш смисъл в нечий протест. За този който протестира, може и да има смисъл. Не ти ли е минавало през ум? Това се нарича политизиране. Протеста е протест против нещо. Неговата цел е нещо да бъде спряно. Неговата задача е нещо да бъде спряно! Неговия смисъл. Протеста не е партийна линия. Ако някой иска оставката на правителството, той иска оставката на ТОВА правителство! Той не предлага следващото правителство. Ако и следващото се оцапа като това, той пак ще го свали. Ако работи нормално ТОЙ няма да му пречи. Той се казва Народ.
 21. 4 реакции
  Ми и аз така си помислих, че не би могъл да знаеш, ама някак си много неочаквано, бързо зае позицията, че бит без причина няма... И го изкоментира... Та ми стана чудно...
 22. 4 реакции
  Добре де! Не мога да разбера какви хора сте вие. Имам предвид такива, с мислене като твоето. Какво е това полицейско разпореждане, дето ще ограничава свободното придвижване на гражданите. Откъде накъде некакъв си униформен пазач, ще отнема базови конституционни права? Не намираш ли нещо много нередно в такова действие? Тоя униформен пазач, получава заплата от данъците, не за да бие хората, а за да защитава правата им!
 23. 4 реакции
  Като например Боцко дето чак след 5 години са усетил че Божков дължал 700 милиона. Не бил знаел хайвана.
 24. 4 реакции
  днес се докопах до копие от много ценно изследване изготвено през 1971 за националния институт за паметниците на културата касаещо всички сгради-паметници на културата в Русе утре ще го занеса да си го копирам плюс архитектурно заснемане на всички улици, които са архитектурни паметници в ансамбъл Емчето е доволно
 25. 4 реакции
 26. 4 реакции
  Очаквал да измрат яко много хора. Ми що не земе той яко да измре, че да се отървем
 27. 4 реакции
 28. 4 реакции
 29. 4 реакции
 30. 4 реакции
  Може би. И все пак. Има светлина в края на тунела. Тези, които са всеки ден на площада са там въпреки полиейските репресии и актовете и глобите. Те се бунтуват не само за себе си, но и за нас. Благодарение на тях, днес като излязат автобусите и екскурзоводите, никой няма да може да каже нещо срещу тях. С постоянството си, с желанието си за победа, те променят обществените нагласи. Нашите нагласи. Научаваме що е солидарност. Сега вместо да гледаме с насмешка на рейсаджиите, ние им съчувстваме. Казваме евалла, ашколсун. Протеста вече победи. Но менгелетата още не знаят. Само предчувстват по животинския страх, който ги тресе
 31. 4 реакции
  "Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна !"
 32. 4 реакции
  Президента казва, че е имало полицейски произвол срещу протестиращите
 33. 4 реакции
  На коя статистика бе ? Съгласно последния международен форум на патоанатоми и вирусолози, в света няма нито един починал от ковид19 Що мислиш, хората дигат бунтове по целия свят ? няма проблем да те забавляват или няма проблем да те скучаят ?
 34. 4 реакции
 35. 4 реакции
 36. 4 реакции
 37. 4 реакции
  добро утро Идиотчитата Благодарим ти Господи и за този ден
 38. 4 реакции
 39. 4 реакции
 40. 4 реакции
 41. 4 реакции
 42. 4 реакции
 43. 4 реакции
  В класически размер 5-7-5... Отглас от онези славни времена, в които Леонардо и Пителя ми подръпваха пръздчето да пописвам лайкута... Белнало дупе Разказва история Обвита във дим
 44. 4 реакции
 45. 4 реакции
 46. 4 реакции
  @criminall, само ти ли не си разбрал, че спориш с потребител, който има за цел да разводнява темите със спам и да затрива всякакви дискусии? Игнорирай го, като всички останали и да си пише сам.
 47. 4 реакции
 48. 4 реакции
 49. 4 реакции
 50. 4 реакции
  - Тате, а защо сестра ми се казва Флоренция? - Защото с майка ти я заченахме докато бяхме във Флоренция, Италия. - Ясно. Мерси тате. - За нищо, Задна седалка.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...