Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 20.05.2020 от всички места

 1. 10 реакции
 2. 9 реакции
 3. 5 реакции
  Служба е точната дума... Тези хора не ходят на работа! Те са на служба! Да служат на хората, а не да им отговарят саркастично... Ако си отвори устава, ше прочете, че той е задължен докато е на служба, да е любезен с хората!
 4. 5 реакции
 5. 5 реакции
  Така ли бе? Я! Що не се избъзикаш ти така с мене, ама да не си с униформа! И седи и се крие като пребито куче, простака му с простак.
 6. 5 реакции
 7. 5 реакции
 8. 5 реакции
 9. 5 реакции
  Побърка ни тази епидемия ей, като видя медицинска сестра в някой пoрно филм, ставам и ръкопляскам. Според статистиката 60% от българите посягат към чашката. Останалите 40% пият направо от шишето.
 10. 4 реакции
  Емо, не съм се надъхал, а леко ми прелива от простащина и некоректност. И к'во да те слушам? Ти ли ще плащаш масрафа? Не, нали? Тогава, аре улеу с коментарите си! Глупендерско и нагло е твоето поведение в темата!
 11. 4 реакции
  Моето мнение съвпада с теорията за конспирацията. За 5G не знам. Но ваксина - няма да стане, поне не и задължително!
 12. 4 реакции
  Нема да си серж, докато не направиш някой гаф и не те докладвам. После сигурно ще си Мурка В демек брат му!
 13. 4 реакции
  Вярно...има един голям майтап във форума..съмнения няма...и никой не го взема на сериозно... Даваш ли си сметка,че този екземпляр ,под дървото е на служба и е там за да си върши работата...а не да ги праща на нудиски плаж...А..и между другото-ти що не идеш гол на работа!?
 14. 4 реакции
  Явно другите мълчат като пуяци понеже е майтап? Тоя се крие зад листата на дървото понеше е майтап? Тоя път те съветвам в прав текст. Върви на психиатър имаш нужда. Главата не ти е наред! Ако искаш направи анкета. Не си добре човече. Трябва ти лекарска помощ! А и вече казах, нека някой се опита да се пошегува с мене така. Ама не да носи униформа дето му пази задника, па да види за какъв майтап става дума!
 15. 4 реакции
  За по- глупавите, да припомним... Викаш, имал е тежко детство. Не стига че комунизъм, ми и техните го маризили редовно... Ето защо мрази всички и харесва доктор Менгеле. Мдамм, всички психози се коренят в нерадостното детство.
 16. 4 реакции
  Извинявай, но наистина не е никак коректно да стимилираш посещенията на сайт в който имаш някакви интереси, като ползваш за това друг сайт. Ако споделянето на новина е от алтруистични подбуди, можеш с два клика да я копираш и тук. Нямаше да го напиша, ако беше инцидент, а не система.
 17. 4 реакции
 18. 4 реакции
  Да такава! Интересно дали пак така ще кажеш ако ти е дъщеря а? Пошегувал се човека! Ще му пукна манерката на такав с първото тежко нещо!!
 19. 4 реакции
  Хайде стига бе! Как може! И това полицай! Че той е за съд и уволнение. Верно полицията ни е под всякаква критика.
 20. 4 реакции
 21. 4 реакции
  Абе върви някъде бе лъжец! Първо бил в МВР после свързочни войски, та и зам командир! Да ти цитирам ли лъжите а? И натегането а? Първо съм полковник друже! Създал съм семейство, деца, внуци, два апартамента, две вили, една кола! Стига ли ти а? А че си имал 27 месеца служба, аз какво да направя? И че се нервиш на оня, ако нищо не си направил, аз с какво съм ти виновен? Или само се заяждаш колко да ти тегла една а? Много станахте нещо в тоя форум "недоволните" Аман бе! Бил при ония бил е на 20 - 30 години, нищо не направил, с тия нови 30 години, и тука нищо не направил, станал на 60-70 и някой му крив!
 22. 4 реакции
  Директно уволнение за такива боклуци. Но по-ефикасно ще е двама трима да му счупят шибаната тиква!!
 23. 4 реакции
  Добре е, а ти как си!
 24. 4 реакции
 25. 4 реакции
  Да докладвам - и нашия мол светна. Друго си е светлината. Приличаше на мъртвило тия месеци. Обаче нищо че светна - пак мъртвило. Празно, тук там някой заблуден... Плашат ги сигурно двете заптиета на входа хаха - единия не те пуска без маска, другия ако си читав ти пръска лапките с дезинфектант и те пуска. За Фантастико ако може да остане и после по 25 човека ще е рай
 26. 4 реакции
  Проф. Аргирова: Правя по 100 теста дневно, вече 10 дни не съм видяла позитивни резултати на К-19 Това е положението.
 27. 4 реакции
  Нужна ми е Власт във политиката ! Така най-бързо ще редуцирам престъпниците и лъжците , които продадоха интересите на България !
 28. 4 реакции
 29. 4 реакции
 30. 3 реакции
 31. 3 реакции
  Са - основния въпрос беше - има или няма вирус и ... опасен ли е? Вирус - има. Опасен ли е - ей тука е заровено кучето. Аз мисля, че ... ни излъгаха ... доста. И веднага се появява другия въпрос - ЗАЩО?
 32. 3 реакции
 33. 3 реакции
 34. 3 реакции
  их, бе туй Али беее, навсякъде го искат.. кажи му че го черпя с ...какъв беше оня дребния с лакордьона -Хисарския поп.. той знае с кое парче край! тук вече се пръснАх от пацорчене моля моля ,ний сме от старата школа, държим да се снимаме с цялата си прелезт с всичките си брадавици
 35. 3 реакции
  Така правят правителствата в белите държави..... https://news.bg/world/sloventsite-poluchavat-po-eur200-vaucheri-za-pochivka-v-stranata.html
 36. 3 реакции
  Ама браво бе! Вие сте велики! Горанов е против по-ниски данъци. Прогнозира дори нужда ДДС да стане 24%, а данък печалба - 18% Не се наядоха и награбиха тези!
 37. 3 реакции
 38. 3 реакции
 39. 3 реакции
 40. 3 реакции
 41. 3 реакции
  Както се казва крушата не пада по-далече от дървото. Очаквайте Колумбиеца 2 да застъпи у виртуалното пространство
 42. 3 реакции
 43. 3 реакции
 44. 3 реакции
 45. 3 реакции
  Учителката по алгебра много се разстрои, когато намери мъжа си с две неизвестни. ------------ - Това ли е ритуалната зала? - Да. - А защо има кръв по пода? - Ами различни ритуали имаме...🙄
 46. 3 реакции
  Очаквам хората да се вдигнат на бунт и да изметат корона-апокалиптусите от властта Много яко да ги изметат очаквам
 47. 3 реакции
 48. 3 реакции
 49. 3 реакции
  Кой е казал, че не обичаме? Даже свирим на такова, което е с три крака и му казват роял. ---------------------------------------------------------- Казват ,че във времената преди да "пришият" дайвинга към туристическия бизнес е било по-спокойно в моретата и океаните.Сега яхти и лодки кръстосват интересните места и под водата се среща доста народ. Дано се запази красотата на този уникален свят. Малко от мен от рифовете и кристалната вода на Червено море край Хургада- Египет...като настроение за да е хубав денят ви. ] ] ][
 50. 3 реакции
  ами да ...но оставям това на твоето искрено откровение ... ................................... Лека Нощ на всички и спокойни сънища !
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...