Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 22.05.2020 от всички места

 1. 10 реакции
 2. 8 реакции
  - Защо жените пръцкат толкова рядко? - Не могат да си държат устата дълго затворена, за да създадат необходимото налягане. Току що назначен млад поп разбрал, че в края на селото живеела 30-годишна вдовица. По тъмна доба отишъл и почукал. Отвътре се чуло: - Ти ли си, ангел мой? - Не, ама съм от същата фирма!
 3. 8 реакции
 4. 8 реакции
  В банката на опашка мъж си рови по джобовете нервно. Касиерката: - Господине, вие ще теглите или ще внасяте? - А бе, ши тегля, ма... де го заврях тоз пистолет?
 5. 7 реакции
 6. 7 реакции
 7. 7 реакции
  Отишъл попът при кмета и му се оплакал: - Някой ми е откраднал колелото. Какво да правя? Кметът го посъветвал: - В неделя извърти проповедта към десетте Божи заповеди. Когато стигнеш седмо "не кради", се спри за малко и огледай хората. Който си наведе главата, той го е откраднал. В понеделник кметът вижда попа да си кара колелото. - Е, как е, попе? Кой го беше откраднал? - Не бе! Аз като стигнах до шесто "не пожелавай жената на ближния", и се сетих къде съм го забравил...
 8. 7 реакции
 9. 6 реакции
 10. 6 реакции
 11. 6 реакции
  Няма да усетиш голяма ралика. Цитирани са 2.0 колонки, но аз ще предложа 2.1 долу от линка, прилично звучат в сравнение с 2.0 в този ценови клас. Изградени са на базата на импулсно захранване 9V и ClassD краен усилвател. https://www.pazaruvaj.com/aktivni-koloni-c4060/logitech/z211-980-001269-p358271741/
 12. 6 реакции
  Не е от опиатите. Едно време, като по-малък, едни руски чичковци са му правили едни лоши неща...
 13. 6 реакции
  wtf, на денков пак са му пуснали интернета... И темата и профила са за триене...
 14. 6 реакции
 15. 5 реакции
  Мойре, я виж текста? Откъде ги намират тия малоумници?
 16. 5 реакции
 17. 5 реакции
 18. 5 реакции
  И кога ше идва пика викаш? Или ти чакаш спатия?
 19. 5 реакции
  Не знаех, че процентът на полуграмотните хора толкова е нараснал!
 20. 5 реакции
  А ти извикай оня политолог да те лекува от пневмония! Да ти обясни как ако не дишаш, ще се излекуваш много бързо. А това според "24 часа приглася".
 21. 5 реакции
  Доц. Мангъров: Мутафчийски всява страх, Кантарджиев лъже Прав е!
 22. 5 реакции
  Не е бот той. Едно време, през 2006 година, когато се регистрира, беше наред момчето, но ето на - с течение на времето с някои се получават и такива опити при наличие на опиати, дрога и тъй нататък. Лошото е, че яко бута масло, на всичкото отгоре е от скъпото.
 23. 5 реакции
  2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. Теми публикувани в грешен раздел се изтриват или местят без предупреждение. 2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение. Ще я оставя още малко отключена за да може авторът да се поразсъни и коригира по правилата. Иначе се заключва. Моля другите да поизчакат.
 24. 5 реакции
 25. 5 реакции
  Откровени нелепости.Видимо, ти, никога през живота си не си чувал, що е теза и нейното доказване/оборване. Днес датата е 22.5. Мерките бяха свалени преди 10дни.Това стана преди 13.5. През тези дни броят на заразените ежедневно бе същия, че и дори по-малък от времето, когато действаха мерките.Като се вземе предвид , че сега броят на заразените е по-голям от тогава и следователно разпространението е в най-лошият случай е равно на това по време на мерките. Това е ясно, необоримо и категорично доказателство, че мерките не са попречили и не пречат на разпостранието на вируса, но за сметка на това доведоха до спад на БВП и ръст на безработицата.На държавата бяха нанесени огромни щети. Ами противоконституционно е.
 26. 5 реакции
  Давид Мавродиев‎: Г-н Горанов, защо се срамувате от членството си в ДПС? Такива работи...
 27. 4 реакции
  Значи няма нищо общо с отварянето на парковете и кафенетата. Благодаря. Това беше и моята теза.
 28. 4 реакции
  Нали каза болни в предния си пост бе майна. Значи и те са минали инкубационен период... Ейй, зор голям е да се защитава фалшива теза а? Пробойни отвсякъде.
 29. 4 реакции
  Така ли? Искаш да кажеш че всичките заразени там са от късметлиите с кратък инкубационен период? Я кажи къде послъгах! Нещо много на интриги го удари напоследък.
 30. 4 реакции
 31. 4 реакции
 32. 4 реакции
 33. 4 реакции
 34. 4 реакции
  -Докторе, след плажа мъжът ми се чувства много зле. -Съблечете се и покажете къде го боли.
 35. 4 реакции
 36. 4 реакции
 37. 4 реакции
 38. 4 реакции
 39. 4 реакции
 40. 4 реакции
 41. 4 реакции
 42. 4 реакции
 43. 4 реакции
 44. 4 реакции
 45. 4 реакции
 46. 4 реакции
  Но само според теб.Посочих ти случая сега - последните 10 дни.Сега няма мерки, а има налични вирусоносители, но пак няма повече заразени от времето без мерки. Налага ли се да ти обеснявам, че на проводник ако подадеш напрежение протича ток.И това не е просто възможност, а явлението протича щом са изпълнени условията за изпълнението му. Как в такъв случай няма бум на новозаразени при условие, че липсват пречките сиреч мерките, които уж ограничават разпостранението.
 47. 4 реакции
  За какъв заек говорим."В спешното" непременно не означава "в безсъзнание".
 48. 4 реакции
  Голям мерак да обясняваш какво имал предвид някой, който мразиш, защото неговите теории се потвърждават, а вашите, овчите теории не са бизо дори на вселена разстояние до истината. Газ пикаеш, щото всички меркаджии се оказахте просто едни дрънчащи кухарки. Злобно дрънчащи 3 месеца за чували с трупове, за умиращи по улиците... Защото искахте всички свободни хора да са като вас- затворени в кошарата от чобанина! От роба, свободен човек трудно може да стане, но от свободния човек да направиш роб- невъзможно!!! Запишете си го някъде. Няма да стане вашата. И не ми говори за разум, защото той отсъства именно там, където има кошари. Всеки който иска да вкара хората в кошара е сатрап, убиец и диктатор. Бадр беше казал ако се не лъжа, че най- добрата система би била справедливата диктатура и даде пример с Божието царство. Е да, сигурно е така. Но... само когато диктаторът е БОГ! На земята обаче няма богове! На един справедлив диктатор, се падат поне 1000 сатрапа, което я прави НЕПРИЛОЖИМА! Най- добрата система е саморегулиращата се такава и аз дадох пример с британската. Тя е най- близо до това, което трябва да бъде. Самоконтролиращи се власти!
 49. 4 реакции
 50. 4 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...