Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 30.05.2020 от всички места

 1. 10 реакции
  Само да вметна за специалиста инж. за който соц.мрежите са единствен и неопровержим източник на информация :
 2. 9 реакции
  А, ти чак сега се усети. Че ний Миро си го знаем откак се е форума заформил.
 3. 8 реакции
  Еднакъв кога цъфнат налъмите!!! Мнението, както можеше да се очаква, е нормално мнение на голяма бяла птица, започваща с "пат" и завършваща на "ица".
 4. 8 реакции
  Защо никой не показва един ,който е починал от корона вирус без съпътстващи заболявания?Тази "статистика" е абсолютна глупост без извадки за усложненията със съпътстващите проблеми...Дали си дава сметка писателката,че един болен вече организъм,на практика е почти без имунна система!?А нашия папагал пак повтаря без да мисли.... Интересно ми е какво очакват да се случи на онкоболен,със сърдечни проблеми и диабет след като хване пневмония-да умре ,след като го е ритнал кон ли!?
 5. 8 реакции
  Това някъде на копи пейс ли го имаш? Че го виждам почти в всеки твой пост? Предлагам ти да пуснеш анкета: "Хейтър ли е миро20 или другите са хейтъри?" Както се казва да решава суверена! Е...знам, че нямаш кураж, и, че ще измислиш тъпо извинение да не го направиш! Но твоите профили ще те подкрепят де, бъди сигурен!
 6. 7 реакции
  Виждаш ли , пак сам си подлагаш бананова кора ! Статистиката - за мен стъкмистика отново НЕ МОЖЕ да докаже масовия мор на глобалния убиец ковид 19 . Като съпоставиш в процентно отношение броя на мъртвите от ковид , спрямо цялото население , на която си искаш държава , виждаш за какво става въпрос . Ковид 19 е най - големия глобален ЦИРК , разиграван някога в цялата история на човечеството.
 7. 7 реакции
  Хайде "специалистите" да обяснят това. А и защо не се правят аутопсии? И какво точно прави короновируса??? Миналата година е върлувало нещо за което не са се сетили да ни кажат?
 8. 7 реакции
  Нищо не каза за предложението? За анкетата? Нали твърдиш, че си прав! Докажи го хайде? Друго не му понася, а и трябва да цитира винаги медии удобни на властта.Той собствено мнение няма. Винаги цитати! Всичко друго е невярно, преувеличено, създадено нарочно и т.н. Както в България всеки набеден или хванат е винаги политическа поръчка с цел очерняне на човека и бля, бля, бля , бля! Той не е нещо по различно, един слуга наведен ниско напред!
 9. 7 реакции
  Как протекоха най-големите епидемии на 21 век? Доц. Чорбанов в студиото Съмнения и притеснения около най-скъпата ваксина срещу COVID-19
 10. 7 реакции
  Мдааа...ама сме си тука...и колко го отнесоха ....вместо да е заминал директно....Тоя е баш майстор....в едната тема плюе по информация,в същото време я пуска в друга тема...същата новина.....
 11. 7 реакции
  И къде точно ги видя тука бе господин академик професор или знам ли какво си! Плащат ли ти да разпространяваш неверни новини! Или и те се шегували , като оная кретения дето изтърси за полицая дето се шегувал? И какъв си ти бе? Та да говориш против Мангъров? Да не да си работил с него, да си ял и пил? Тоя човек, единствен от всички тъпанари преди 8 години оправи синът ми! Ясно ли ти е, че в друга страна за това отиваш на съд! А професоре...да те...
 12. 7 реакции
 13. 7 реакции
  Ето ги и двамата изловени математици, говорят за компетентност и кадърност!!! "Колкото по- тъп, толкова по- нагъл", е казал народа и това се вижда вече над 500 страници. В случая некадърниците са толкова обидени, че некадърността им беше изложена на показ и съвсем заслужено получиха всеобщия присмех, че са готови на всякакви злостни атаки за да си отмъстят! Не могат да се досетят, че дори да успеят в отмъщението си, това НЯМА ДА ГИ НАПРАВИ КАДЪРНИ! Нагла и войнствена некомпетентност! Бича на съвременния свят. Вижте ги хубаво: Мистър 50% и Мистър 10+ 27= 40+ "Гениите" на калдата, обсъждат нечия кадърност и компетентност! Базата им за сравнение е тяхната собствена "суперкадърност и суперкомпетентност". Сега става ли ви ясно, как така един пожарникар обяснява на един пилот- изтребител, кой самолет е по- добър? И как един коремен хирург, обяснява на вирусолог, колко опасен е даден вирус? Да, с такива "кадърници" като горните двама, ви чакат още доста грандиозни абсурди. Като лекуване на инфаркт с антибиотици и др. И да си знаете- не е виновен който яде баницата...
 14. 6 реакции
  Точно така ! Затова трябва да пребием тези мародери и да ги натикаме в затвора ! Ще ни пречат на секса и живота тези малоумници зли ! Ама-Ха !
 15. 6 реакции
  Мисля , че "коронките " упорстват от чиста спортна злоба , че не стана на "тяхната " , че се надяват да се "обърне играта" и да пристигнат отнекъде трупове , че пак да се появи мутреско в телевизора да прави страшки и всички да ги прибере по кошарите ! Толкова им харесваше на антисоциалните този режим , че сега с насълзени очи , продължават да упорстват и да хленчат , виждайки как се пропуква Живота и хората започват отново да Живеят ! А те в самотният си свят , забравени и никому ненужни , с едно тв и спомените по любимият мутреско , който за 2 месеца успя да спре Живота на Щастливите хора , които винаги са били трън в очите им. "Коронките " ги интересува единствено Затвора , в който бяха завряни хората ! Нали не си мислите , че ги интересува вирус , жертви и икономика ? Интересува ги всички да са в тяхното ПОЛОЖЕНИЕ .
 16. 6 реакции
  Нормално. Това не е собствено изследване на евростат, а изследване според подаваната му статистика от българските власти, която е меко казано лъжлива. Сещаш се за мъртвите души, осигуряващи изборни победи в последните 10 години. Няма как страната с най- висока смъртност в света и където средната продължителност на живота е 65 години, да има еднакъв процент 80 + годишни със страни в които средната продължителност е по- висока. Но тя лъжливата статистика подавана към европа, не е само тази.
 17. 6 реакции
  Тате , изумена съм от потенциалът ти. Едновременно да следиш кой кого забременява в "дързост и красота " , да пишеш в същото време психиатрични клинични картини и между двете действия - да ми пукаш захаросани пуканки ! Уникален си ! За деня на бащата ще си паркирам Еднорога в хола и ще ти подаря Джаро в сребърна клетка !
 18. 6 реакции
 19. 6 реакции
  Брато, вие не можете да се мерите и с мравки в мравуняк. Те имат много повече компетентност и кадърност, да вършат нещо полезно за себе си, та и не само за себе си ...
 20. 5 реакции
  А как ти се виждат тия 60 човека на борсата? Но дори и там да ги прати, на него пак му остават към 40 000 за наеми. И виж колко подло го лъже държавата- първо ставаше въпрос за 2 седмици само, после за месец, после за 2 месеца! Човека си вика- ай 2 седмици ще го измислим някак, даже и заплати да дава. Веднага обаче става месец- опаааа едни 90 хилки отлетяха. Ми ся? Не знам дали си имал късмета да изпиташ суперусещането как ти се изпаряват едни 90 000 лева... ей така, щот боцко решил да си рекламира кандидат- президент по телевизията. Той па се осра отсякъде, та вече и за президент на Шекер маала няма да гоискат.
 21. 5 реакции
  Чакай да ти кажа истински случай. Човека държи 4 заведения с кухня. Общо 60 човека персонал. Месечния му приход е общо около 100 000 лева. Месечния му разход (наеми, заплати и разни там такси и простотии) 90 000 лева. Докато работи кеф- за него чисти 10 000 на месец. Обаче, спира да работи 2 месеца и... няма 100 000 приход на месец, обаче има 90 000 разход!!! и кво става за 2 месеца? 180 000 назад, щото на някакви си пишман тарикати им се приискало да щипнат малко европомощи за коронавирус. Как ти се струва? Тва него го връща 18 месеца назад! Ако има и кредити (не съм го питал ама сигурно има), го връща сещай се къде. Ти под бизнес само милиционерския бизнес ли се сещаш, дето всичко е гарантрано от 100 страни? Бизнеса е динамика братче и нормалните бизнеси не ги закриля никой! Печелиш- харчиш! Да държиш пари е спъване на бизнеса. Кво гледаш Домусчиев? Тва не е бизнесмен. Тва е копой на държавна хранилка.
 22. 5 реакции
  Щом се налага носенето на маски , ЗАЩО държавата не ги осигурява безплатно , както е по ЗАКОН за извънредните ситуации ? КАКВО в България се направи РЕАЛНО за хората , както направиха по другите държави в тази така ИЗМИСЛЕНА обстановка ? Или ще си менкаме заповеди когато и както ни е удобно. Това на какво прилича? Не ти ли намирисва на нещо ? Хората освен задължения имат и ПРАВА , които са тотално погазени . Като вземеш НК ,Конституция излиза ,че всичко което се е вършило досега и продължава да се върши от властимащите е НЕЗАКОННО и ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО !
 23. 5 реакции
  Виж , аз пътувам със самолет . Дори да нямаше вирус , все пак е нужна малко дистанция , за да се установи всичко наред ли е минало. Нямам против карантина ! Но , човеко , да те светна - НЯМА ВИРУС , ЧИЙТО ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД Е 2 седмици. Това беше отново измислено , за да Подчертае колко е коварен вируса и как трябва да бъдете затворени поне 2 седмици ! Искаха и 28 дни , ама не стана. Вирус атакува ли те от 2 до 7 дни вече ще си "втасал" . Температурата почва , защото имунната започва да се бори срещу нашественика. Така , че с тест не можеш да установиш , ако лепнеш нещо в самолета или непосредствено на аерогарата. Аз не бих им дала да ми правят тест с неясен произход ! Позволих им само да ми измерят темп.
 24. 5 реакции
  Разбира се , че може да вметнеш колко искаш достоверно инфо. Уважавам Пасков и го аплодирам за това , което прави ! С удоволствие бих го подкрепила в политиката ! А , сега искам да ви представя Лично от Доналт Тръмп - така наречената "КОНСПИРАЦИЯ " !!! Не статии , не журналисти , не анализи - ЖИВОТО СЛОВО на държавника ! Или и това е фейк ?!? Общо взето "фенкоронките " да вземат да си посипят главите с пепел. Застанахте от грешната страна :
 25. 5 реакции
  Позволявам си още малко инфо ,свързано с твоя коментар и най-вече за тези , които мислят "по-бавно"
 26. 5 реакции
  Има късмет, че сме в България...на друго място е заминал директно, за клевета... Не помня точно годината...някъде около 2000 беше, за подобна "новина" на Берлускони единия канал щяха да затворят!
 27. 5 реакции
  До Видовден. На Видовден всички въпроси имат един отговор. "Напред на нож !"
 28. 5 реакции
  Ами то отдавна се разбра. Италиански депутат скочи против всичко това.Холански депутати също. Хората нямат само промити мозъци, слуги на отделни правителства. България и светът явно е пълна и със "специалисти" - хвани единия удари другия, които действат под диктовка на някой! Само се пита в задачата до кога ще търпим всичко това? Не знам дали някой вярва(и колко са) във всичко това което говорят нашите "специалисти" начело с гл. счетоводител!
 29. 5 реакции
  Е браво бе, насрахте един от най-хубавите сталкери... давайте, още може!
 30. 4 реакции
 31. 4 реакции
  Е тук вече си пролича ,че и ти не излизаш от къщи . Когато излезеш и видиш РЕАЛНОСТТА с очите си и най-вече да я усетиш ,тогава може би ще ти просветне . Измислените МЕРКИ за теб не важат , защото си под постоянна карантина , но явно още не си осъзнал . Всичките тези ПРОСТОТИИ трябва да се махнат по най-бързия начин , за да могат все още останалите работещи хора , да могат да си искарват парите. Ревльовци не виждам , има ТОТАЛНО ощетени и смачкани сектори в средния и малък бизнес , което не е тайна ,че това е "гръбнака" на скапаната ни икономика. Мерките 60/40 ,които са само за "нашите хора" няма да ги коментирам . То хубаво за каузата , но с това байраче , което е сложил , да не излезе някое " дете на дъгата" .
 32. 4 реакции
  Виж как бързо та убедих за каузата другите пишат фермани тука 500стр. а така , а такааа ..влезе в час ти ...
 33. 4 реакции
  "Маските са за да мълчат хората "и да не се целуват !
 34. 4 реакции
  Говоря ти за средния и дребен бизнес , който почти замина- цели сектори , създадени връзки с години . Говоря ти , че при нас правят хайки общинските полицай по големите супермаркети и глобяват клиенти, които са вътре без маски с по 300 лв . Говоря ти за многото уплашени и психирани хора , които виждам всеки ден . Още много мога да ти напиша . Това виждаш ли го реално или гледаш каквото ти подхвърлят по телевизията ?
 35. 4 реакции
  Нищо не е паднало ! Аз съм под карантина до 6-ти. И чинно си я карам , работейки от дома , без симптоми съм ! Както и до ден днешен не съм видяла доказано болен от "смъртоносният вирус". Нито в Испания , нито в България.
 36. 4 реакции
  Ти кого заплашваш бе ? Очакваш да измрем яко за да се окажеш прав ли ? Що за садисти сте вие ? Мутафчийски ли ви даде тон за песен да заплашвате ? Не ви е срам !!! Ушко и морал
 37. 4 реакции
  Всеки друг софтуер е нормално да се ъпдейтва по тази причина. Само не и BIOS! При него операцията е рискована, и може да доведе до повреда на дъното. Затова трябва да се прави само ако е наложително. Всеки производител пише подобни предупреждения в сайта си.
 38. 4 реакции
  Когато майка почина в болница, аутопсиите на починалите в болница бяха задължителни! 2008 година.
 39. 4 реакции
  Ми то ги има бе! Само че са си умрели в къщи и наще "статистици" не сколасаха да ги пишат корона. Има ги, виж на предната страница графиката дето я постна Барбунчела.
 40. 4 реакции
  Защото няма! А няма защото коронавирус не е смъртоносен вирус и за разлика от СПИН, не той е причината за съпътстващите заболявания! От СПИН и абсолютно здрав човек да се разболее, той постепенно се сдобива с множество заболявания, които водят до смърт. Причината да се сдобие с тези заболявания е именно вирусът на СПИН, който разрушава имунната система. При коронавирус, смъртните случаи са резултат от вече разрушена от други заболявания имунна система. Аман от мировски, боковски и мутафчийски лигавщини! Ма то така било и при СПИН. Изоообщо не е така, стига лъгахте.
 41. 4 реакции
 42. 4 реакции
  Запознайте с чудовищата ! И защо Путин и Тръмп за 1 път гледат в обща посока.
 43. 3 реакции
  Ааааа то било прогнозирана криза. Ашколсун... А линка на бибиси, казва че шведи няма да ходят в дания и норвегия като туристи, не знам как това ще предизвика криза в Швеция. Все едно българи да не ходят на море в гърция и това някакси да предизвика криза в България.
 44. 3 реакции
  Спри да кълнеш ! От Мутафчийски ли земаш пример ?
 45. 3 реакции
  В каква криза е бизнеса в Швеция бе, кво ги четеш тия измишльотини. Тяхната та криза би била рай за нас.
 46. 3 реакции
  Ако имаш бизнес ще знаеш , но явно се си в тази категория . Извинявай , но по-голяма глупост не бях чел в темата . Особено за първото изречение НЯМАМ ДУМИ . В задачата се пита "какво се случва с работоспособните ЗДРАВИ и останалите здрави хора от населението , дори и при сегашното положение?
 47. 3 реакции
  Не вършат работа за малкия бизнес. И за средния също, ако беше прочел по- внимателно онзи пост , щеше и сам да се сетиш че са неприложими тия 60/40. Малкия и средния бизнес ползва помещения под наем, той няма собствени. И като плати наема и 40% от заплатите, ми по- добре да затвори.
 48. 3 реакции
  https://narod.bg/2020/05/30/само-в-narod-bg-ето-защо-мутафчийски-ни-държа/?fbclid=IwAR0dMh917TWHkOGtPqe3pZf8q-SIMjnZOJ2KcWFRrthHCb2d8FXjkvpgbYU ми пиши тука у нашия сайт бе кво си изкара на цяла България хипохондрията тука ще те излекуваме
 49. 3 реакции
  Нали това съм питал и преди . На каква база изведнъж се затвори и съсипа цяла една държава? Не искам да връщам лентата от самото начало. Я да те попитам , къде му е НАМОРДНИКА на този симпатяга , след като се намира в затворено помещение ?
 50. 3 реакции
  Както казват тарикатите: "Дообре! Че му кажем!"
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...