Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 31.05.2020 от всички места

 1. 8 реакции
  7639o61.xcvsdfwerzxas.xyz +MAC 109.rar
 2. 8 реакции
 3. 7 реакции
 4. 6 реакции
  Бате, след онези 50% надали е останал някой със съмнения.
 5. 6 реакции
  Миро си сложи, ама като видя емотикона на края, ги извади А, и ти си разбрал, колко му е акъла
 6. 6 реакции
 7. 6 реакции
 8. 6 реакции
  Значи , от това , което прочетох от теб - ти си живееш във перманентна карантина ! Щом тези мерки и ограничения не ти тежат - 2 мнения по въпроса Няма ! Както и напред казах има доста хора , които социалната дистанция си я живеят перманентно и за тях тези Диктатури по никакъв начин не влияят върху "качеството им на живот " ! ОК ! Но , за мен не е ОК ! Рестрикциите мен ме хванаха в Испания ! От март до миналата седмица пребивавах и работех в тази страна ! Полицейщината настъпи около 13.03 и все си продължава там. Питаш за пропуснати ползи ? 3 месеца ЖИВЯХ КАТО МОНАХИНЯ ! Работа , у дома , Работа - у дома ! Със парите си , със възможностите си - Не можах да пазарувам като бял човек и да се забавлявам ! Всички магазини , заведения бяха със спуснати кепенци !!! Прибрах се в България само със дамската чанта и с куфарчето ми с лаптопа ! БЕЗ 1 СУВЕНИР ДОРИ ! Пропуснатите забавления няма да споменавам ! Ще влизам аз в хранителна верига и полицай ще ми нарежда да седя на 2 м. от предният пред мен , после ще ми обяснява като на малоумна как да си сложа гел , как се слагат ръкавици и всичкото това унижение трябва да го търпя като някоя овца ? Ми не ! Аз не съм Овца ! Мразя да ми Ограничават Правата и Свободата ! Мразя някой да си играе със Съдбата на хората ! Мразя диктатурата ! Мразя ПРИМИТИВНОСТТА ! Мразя ТЕСНОГРЪДИЕТО ! Мразя РАВНОДУШИЕТО ! Мразя АНТИЧОВЕШКОТО ! Мразя НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА ! И ако това не е достатъчно основание да Оправдае революцията , в очите ми , то значи ти имаш проблем с хоризонта си. Да ти спомена и друго ! Принципно съм асоциална и трудно давам достъп до себе си ! Но тази Гротеска със всичките РЕСТРИКЦИИ , ограничаващи ПРАВАТА И СВОБОДАТА ми - ми дойдоха в ПОВЕЧЕ !
 9. 6 реакции
  Не знам ! На мен тези двамата гологлавци - мутреско и бочко ми смъкнаха либидото с цели 27 % ! Това ми причинява дискомфорт във легнало положение и възнамерявам да ги съдя яко до дупка ! А от този безумец ананиев , който не може да сглоби 2 изречения , а тръгнал заповеди да раздава - Получавам уртикария ! Четете бавничко и си намерите някой да го разтълкува , защото аз като стигнах на 2.т. и ВЛЯЗОХ В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ! http://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/05/30/zapoved__rd-01-287-30052020_g.pdf
 10. 5 реакции
  Сънуваш нещо мирко... Продължаваш да ни натрисаш некфи твои мисли... Квото си написал тфа ще ти цитират хората... Най-вече гнусота... Всеки ден съм тука мирко, мене няма що да ме е срам, гнусотиите ги пишеш ти... И покани хората да мастурбират там над тебе... Странни желания те гонят...
 11. 5 реакции
  Не знам къде си се завирал, та да гледаш кой какво пикае... Но явно те привличат такива гледки, щом говориш в множествено число, значи си надзъртал многократно... То си е твоя работа де... Ма не го афиширай...
 12. 5 реакции
  Значи да разбираме,че онова,преди емотиконката, със скалидката чесън в зад..ника за ,,по сигурно",...щеше да е сериозно за теб?
 13. 5 реакции
  Филипс е другото име на кръстата отверка. Не става въпрос за фирмата Philips. Разходи се извън България и ще научиш и други заменки. Не е шведски ключ, а френски. Не е водопроводен, а въздушен и много такива.
 14. 5 реакции
  Нема как да го мине по брой профили...сигурно са повече от 500....мда...
 15. 5 реакции
  А така , кажи го на Николов и останалите невярващи. Щото като им разказвам , че такава полицейщина не съм и представяла , те ми говорят 'че така било правилно" ! Ти и аз сме свидетели на това "военно положение" ! Тук още не знам как е , не съм излизала. Но каквото и да е - тук камъкът си тежи на мястото ! ама , ако не можеш да го плащаш , ще те направя портиер на замъкът ми
 16. 5 реакции
  VIP IPTV-Kabelna Televizia Delta Ltd.rar
 17. 5 реакции
  Тихо тихо, че сега ще се похвали и с бялото комби.
 18. 5 реакции
  ами как да има като мнозинството са като тебе , фуса и николов , бе седите си по кутийките в блокчетата , нямате пари за развлечения - ЗА какво са ви Свободи и Права !??? Ей там , ако може да станете Невидими , да минете КПП е Върха в Еволюцията за вас. Паркчето , пейката , слънчогледа и пакетче пуканки ..ехаа ..празник !!!! Нали , тате ?
 19. 5 реакции
  90 % от испанците вярват , че върлува смъртоносен вирус !!! Това им се НАБИВА денонощно от всички телевизии ! Там ЦЕНЗУРАТА Е ФАШИСТКА ! Не е като тук да се правят предавания и да се Уязвяват лъжите от смели журналисти ! Там такъв филм - Няма ! Единственият им източник е НЕТА ! Трият им всякакви групи с "конспиративни идеи " и инфо . Мои приятели ми пращаха клипове и докато го отворя - клипа го няма ! Приключих с обясненията.
 20. 5 реакции
 21. 5 реакции
  Сега можеш да се сетиш защо бойковите пътища се рушат седмица след пускането им в експлоатация и къде отиват парите от европейските фондове, които са спестени в тези проекти. Отиват за заплащане на "електоралната маса" и поддръжници. Защото ГЕРБ няма никаква политическа линия, още по- малко пък идеология която да привлече симпатизанти сама по себе си. Без да платят на някой за да им симпатизира, той няма никаква причина да го прави.
 22. 5 реакции
  хаха. а тия против Бойко актове, полиции, чудесии. масово смешно става вече.
 23. 5 реакции
  Е то и протести по време на карантината бяха забранени, но на тия дето протестират против президента, даже им помогнаха да си опънат палатките
 24. 5 реакции
  Никога , допреди да настъпи тази Гротеска ! Имай предвид , че за семейството ми тази страна е 2-ра родина.
 25. 5 реакции
  Задай въпрос на Николов и чакай да ти отговори по същество. Се едно Миро да питаш
 26. 5 реакции
  Задължения , Продиктувани от нечии чужди ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ , подплатени със СИЛОВИ маниери и Власт , Ограничаващи Изконните човешки Права и Свободи се наричат ДИКТАТУРА и ФАШИЗЪМ ! Продължете моля и се обосновете върху понятието "свободия " и какво визира съответната у вас .
 27. 5 реакции
  От така споделените размисли и въпроси, остава впечатлението, че за теб конституционни и човешки права, правов ред и други такива нещица са общи приказки. Закон е каквото каже шефа, всичко останало е пожелание. Начин на мислене на канцеларски... работник. В държавна канцелария. Не мисле че е възможно да се обясни, какви щети нанесе и нанася държавата на хората... в този случай.
 28. 5 реакции
  Аз ли им натресох карантини и съкращения ? Очаквам тези дето ни натресоха карантини и съкращения да усетят народната любов. Ама яко да я усетят !!! Когато властта погазва основните човешки права и конституцията, съпротивата е задължителна Що мислиш си имате 2ра поправка ?
 29. 5 реакции
 30. 5 реакции
  А, има и един друг тука, дето не му се чете и му е скучно. И колкото по не му се чете и му е скучно, толкова повече чете и зема участие. Щото е герой.
 31. 5 реакции
 32. 4 реакции
 33. 4 реакции
 34. 4 реакции
 35. 4 реакции
 36. 4 реакции
  Аз се Наяздих , възбуди ми се Кундалинито и сега отивам да хапя по други политически платформи.
 37. 4 реакции
  да, могат с предизвестие обикновено предизвестието за прекратяване на наемни отношения е месец, но подлежи на договаряне не, нямаш повече права не можеш ако откажеш да напуснеш ще те накарат да напуснеш принудително с полиция нямаш основание да живееш в чужд имот ако не си наемател Говориш с наследниците и или се договаряш да продължиш да живееш там под наем и подписваш с тях договор за наем или се договаряш да я купиш /примерно на разсрочено плащане което се уговаря как точно ще стане/ и се подписва предварителен договор за покупко-продажба. но да си мислиш че след като хората са се споминали ти можеш да си завземеш чужд имот само защото си го ползвал четири години за което си плащал наем е в сферата на фантазиите
 38. 4 реакции
  Аман от лигльовци. Революция не щете, да съборим господарите. Да работите не щете, щото да не бачкате на господарите Заем да теглите не щете, щото да не давате лихви на банкерите
 39. 4 реакции
  Беше ли по време на Извънредното ? НЕ ! Аз бях ! Както и посочих , че за мен тази страна беше привлекателна до момента , в който стана Полицейска държава , водена от корумпираният Санчес ! Знаеш ли ? Корупцията в Испания се наказва много остро с арести и Безкомпромисност ! Въпрос на време е да се разпространи Истината , която трудно се разпространява сред испанците ! За разлика от Тук , където се знае , Но РАВНОДУШИЕТО и робското мислене надделяват и стопират нормалните реакции. Ще поживеем и ще видим !
 40. 4 реакции
  Разочарована е от политическата върхушка, както и повечето испанци. И от тези, които търпят гаврата. А ти не се прави на неразбрал.
 41. 4 реакции
  Кой от България им е обяснявал че са овце? Напротив, даваме ги за пример че се бунтуват срещу опитите да ги направят овце! Иначе, то и Китай е бил империя, ама по- големи овце от китайците надали ще намериш.
 42. 4 реакции
  Николов , аз съм дала клипове тук , как върви революцията в Мадрид ! Намери ги , виж ги и пак ми говори. Примирени са възрастното население и част от домакините в Испания! Там има Тотална Цензура върху инфодемията !
 43. 4 реакции
  Последно знаят или не знаят? Щото и там протестират и искат главата на Санчес! Та заради свободата или заради слободията го правят това?
 44. 4 реакции
  Човеко , хайде научи да се четеш Бавничко ! Знаеш ли защо съм АСОЦИАЛНА ? Мисълта ми се движи със Скоростта на Светлината ! Примитивизмът и "бавните " ме отегчават . Нищо лично , но Ниските Вибрации , нормално и логично ми стържат в Съзнанието. ................. "От 1 юни отпада задължителната 14-дневна карантина за влизащите в България от страните от Европейския съюз, Сърбия и Северна Македония. Изключение са само пристигащите от осемте европейски страни, в които все още има висока заболеваемост от COVID-19 - това са Швеция, Белгия, Ирландия, Португалия, Испания, Малта, Италия, както и напусналото ЕС Обединено кралство - Великобритания и Северна Ирландия. За хората, които идват в България от тези осем държави, карантината ще продължи да важи." карантината ще продължи да важи."
 45. 4 реакции
  Дайте определение за "свободия " , моля и опишете какво влиза в нея !
 46. 4 реакции
 47. 4 реакции
  А не е ли ? Те дотам се отнесоха с репресиите, че се стигна началник щаба им в пряк ефир да ни пожелае яко да измрем Ама ще дойде видов ден вашта ... !!!
 48. 4 реакции
 49. 4 реакции
 50. 4 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...