Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 21.08.2019 в Блог коментари

 1. 3 реакции
  Така както са качени постовете на този Стамат не е сигурно, че той ги е качвал.Това е просто копирано и пускано напосоки. Няма разсъждения, а би трябвало да има . Но това е небивалица, Земята няма как да е плоска. Черпят дивиденти някои платени писарушки та и издатели.То така е днес , като си платиш всякакви глупости може да ти пуснат в книжка. https://btvnovinite.bg/lifestyle/technology/rapar-iska-1-mln-za-da-proveri-dali-zemjata-e-kragla.html
 2. 2 реакции
 3. 2 реакции
  🤣 Успя да ме развеселиш , много точно си го описала, той Стамат е болен на тема конспирации и от девет кладенеца вода(наука) носи за да докаже своите безумни тези, нищо че с науката се е разминал.
 4. 1 реакция
  Е, да, всички научни факти водят към това. Отделно Магелановата експедиция, отделно маршрутите на корабите и самолетите, които изглеждат криви на плоската карта, но са по-къси от правите линии на нея на практика. Но това е все опосредствено знание - чул си от някого и може да се съмняваш. Но ето пряко мое преживяване, нееднократно: летейки в самолет право на запад, слънцето виси на едно и също место зад самолета, докато кацнем. Кацаме, съответно, в часа по местно време, в който час по местно време сме излетели. Стамате, как се обяснава този факт в хипотезата на плоската Земя?
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...