Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. emmi

  emmi

  Потребител


  • Харесвания

   158

  • Публикации

   61465


 2. shefkata

  shefkata

  Модератор


  • Харесвания

   114

  • Публикации

   34546


 3. dindi

  dindi

  Потребител


  • Харесвания

   99

  • Публикации

   6451


 4. Trichocephalus

  Trichocephalus

  Глобален модератор


  • Харесвания

   98

  • Публикации

   55960Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 29.08.2009 в Блог коментари

 1. 4 реакции
 2. 4 реакции
  свят човек е мъжо ти, свяяяят хахахахаах
 3. 3 реакции
  малиииииии, ама ти си била много лоша и ние тук нищо да не разберем)))
 4. 3 реакции
 5. 2 реакции
  В параклиса Света Петка в град Трън, също от стените капе лечебна вода. Говори се, че е истина напълно сляп човек е прогледнал. Лично моя позната, която страдаше от главоболие с години е ходила в параклиса и главоболието е изчезнало. Така, че наистина природата ни е уникална.
 6. 2 реакции
  Залагаш на куц кон ако смяташ да замениш каското с gps tracker. Чукни в google за заглушители на gps и gsm ... Ако някой е решил ...
 7. 2 реакции
  По-страшни са сънищата, които сънуваме с отворени очи - мислите и обсебеността от мислите ни докато сме будни. Ако човек може да наблюдава мислите си, постепенно той ще се научи да наблюдава и сънищата си.
 8. 2 реакции
  Виж там подмажи се на Дийката..................
 9. 2 реакции
  Това в каква връзка? п.с. Да не предлагаш награди и подаръци?
 10. 2 реакции
  до колкото разбрах имаш и три кози
 11. 2 реакции
  хубаво стихче : )
 12. 2 реакции
  абе, то и Веситу искаше да го намачка, а Михнев даже се опита хахахахаха Незабравима гледка: Михнев подскача с разкрачени крака защото Лацко го гризка периодично и за двата хахахахахах Давай, Дийке, готви. Фатката е дебелината на ориза в тавата - ако е по-натънко ще се изпече по-бързо. Когато го правя с пилешко намалявам от водата някъде половин чаша. Моите го обичат по-сухичък а когато парчетата месо са отгоре ориза по-трудно изпарява водата и се поразкашква. Ако решиш, че не е готов /с една лъжица го опитваш/ просто доливаш малко вода.
 13. 2 реакции
  А бе друго си е да видиш 'жив милионер' по телевизията и разни умилкващи се '**рви' около него - не е като в тъмното... Искрено ме разсмя с тази публикация и паралела между двете...
 14. 2 реакции
 15. 2 реакции
  Абе много сме изтървали... и чукането и въртенето и кекса ...
 16. 2 реакции
  Mного добро изложение на вашата традиция Вал, предназначено за тези, които имат представа за какво иде реч Драматизмът наистина е излишен и затова възразих срещу термина "заличаване". По същата причина не приемам буквалния превод на термина ниродха (санскр. nirodha), който буквално означава "унищожение". Предпочитам алтернативния вариант "прекратяване". Ниродха има донякъде различно значение в индуизма и будизма. В индуизма означава състояние, при което се прекратява (преодолява, заличава) дуалното (диалектическото по вашему) разграничение между субект и обект. В будизма под ниродха или ниродха-самапати (nirodha-samapatti) най-често се има предвид нирвана на архатите, което настъпва след преминаването на 4-та дхяна на безформената сфера (arupa-loka). Предпоставки за това са състоянията на покой (шамата/shamatha) и прозрение (випасана/vipashyana). Това състояние също се счита за недуално. Къде е разликата? Според будизма 4-та дхяна на безформената сфера, която се нарича "нито възприятие,нито не-възприятие" не носи истинско освобождение от сансара, а само временен покой. Счита се, че принц Сидхартха достига до това състояние под ръководството на своите учители от школата Санкхя. Това е "върхът" на сансара, но не и истинско прекратяване (ниродха), макар че индуистите го бъркат с нирвана. От гледна точка на Махаяна, обаче, дори нирваната на архатите все още не е идентична със състоянието на Буда. То е нещо много повече...
 17. 2 реакции
  Викате, да не се къпем, та да се усеща аромата по-отчетливо?
 18. 1 реакция
  https://www.youtube.com/watch?v=OHDPvegc7Jc
 19. 1 реакция
  Здравейте, давам информация за ГПРС тк103б. След седмица ползване вече поставен на автомобила ми мога да кажа, че съм изключително доволен от покупката. Както ми каза Димитър 59 функцията с оповестяване с СМС-и не ми е изгодна и практична и не я ползвам, но има друга полза от дистанционното. Моя автомобил е с фабрична аларма и застрахователите не я признаваха. Сега ГПРС-а с дистанционното е абсолютен заместител на алармата и вече нямам проблеми с каското. Имам сирена на ГПРС-а и когато е включен в arm mode , което се прави с дистанционното (като на обикновена аларма) се разсвирва сирената - при отворена врата, включване на контакт или разклащане на колата. Иначе трасирането го направих към http://www.gpshome.ru/ и работи безупречно. Правя си интересни отчети - примерно колко километра съм минал за деня и каква ми е била максималната скорост, колко време съм престоял в някой магазин да речем също. Благодаря още веднъж на Димитър 59 за съветите чрез който стигнах до крайния избор на ГПРС.
 20. 1 реакция
  Въпросният трекер,който ти предложих,има тази функция включена по подразбиране(може да се изключи по желание).Когато заключиш и 5 минути няма никаква вибрация,се изключва устройството.Тогава не подава данни,не използва захранване,с цел икономия на трафик и консумация на ток.Така може да си чака дни или седмици,докато не се запали двигателя или не усети вибрация.Писах,че може да се изключи по желание,защото има друг начин за икономисване на трафик.Когато колата е спре за повече от 5 минути,трекера преминава в режима на изпращане на данни „На паркинг“.Ако му зададеш интервал за подаване на данни в този режим,да речем през един или повече часа е съвсем икономично за малките по размер изпращани пакети.За справка,по време на движение,праща същите по размер данни,но на всеки 10 или 20 секунди,зависи как си го настроиш.Това е по добрия вариант,защото ако устройството е изключено като в първия вариант(по подразбиране),на сайта където го следиш ще пише „няма сигнал“ от еди колко си време(изключено устройство).Ами ако ако крадците са го намерили и изключили,нали на сайта ще ти показва същата информация?Тогава ще спиш спокойно,а колата ти ще пътува на накъде.Във втория вариант,винаги имаш информация,че устройството е включено и колата стои,но последните данни са от преди час или повече.
 21. 1 реакция
  Всяка задача в математиката може да се реши по хиляди начина и за това не схващам идеята на темата. Примерно в твоя случай, най-лесно е да се извадят двете уравнения и се получава X+Y=6. От тук и баба ми ще разбере, че Y = 2, замествайки във второто уравнение и толкова...
 22. 1 реакция
  Хипнозата няма нищо общо с осъзнатото припомняне на преражданията. Хипнозата е несъзнателна и откъслечна - тя не води до тоталната ти трансформация на човешко същество,до новораждането ти. Хипнозата и автохипнозата са чудесен метод за лечение на зависимости - всякакви. Припомнянето на преражданията като част от процеса ти на личностна трансформация чрез осъзнаване е нещо, което се случва, когато си готов за това - защото товарът на миналото дори и на този живот е непоносимо бреме, да не говорим за миналите животи. Буда е припомнил над 8 милиона свои прераждания - от камък до човек. Но затова трябва да си Буда ти самият - т.е. човек необвързан с товара на емоциите, спомените и прочие умствен боклук. Човек на светлината на Осъзнаването - свободен от всякакви обвързаности и зависимости.
 23. 1 реакция
  Живи и здрави да са никога няма да си купя Apple боклук !
 24. 1 реакция
  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5684191 в. "Кориере дела сера".
 25. 1 реакция
  Както винаги - страхотно!
 26. 1 реакция
 27. 1 реакция
  Абе и на мен не ми харесват изявленията на Доган и Лютфи, ама не протестирам. На тия двамата всяка една думичка е антибългарска.
 28. 1 реакция
 29. 1 реакция
  Равният старт не е достатъчна гаранция за създаване на справедливо общество. Виж справедливото разпределение на обществения продукт - ето това е най-важното и най-трудно за изпълнение условие. Гаранта за такова справедливо разпределение - само той би могъл да създаде подобно общество. Но това си е чиста утопия, както и това всички хора да са добри /тоест да няма лоши/, да няма престъпления, да няма алчност и т.н. По сходна аналогия би следвало да има само ден и да няма нощ, всички да станат безсмъртни и вероятно никой да не се и ражда.За това не считам утопиите за най-добър модел на подражание. Не случайно има поговорка "прекален светец и богу не е мил". За това би било по-удачно да се търси приемливо и реализуемо решение /като златна среда или сечение/.
 30. 1 реакция
  а теб кога ще те видя с камшика ?
 31. 1 реакция
  Пощръкляваш...Хахахаха
 32. 1 реакция
  Динди, да сте живи и здрави цялата фамилия! Чакам с нетърпения подвизите ви когато сте в пубертета!
 33. 1 реакция
  и аз се зачудих какво ще правим сега с козите
 34. 1 реакция
  Има, има...Напомни ми за едно мое януарско ли беше, февруарско ли беше утро, като търчах да прибирам баба от болницата в последния момент. Има и такива сутрини...
 35. 1 реакция
  Уважавам чувството за хумор многократно повече от доброто ястие. Както и да го погледна, мъжът ти е късметлия!
 36. 1 реакция
  Колкото по-рядко и по-малко яде един мъж, толкова е по-здрав. Съпругът ти е извадил невероятен късмет с теб!
 37. 1 реакция
  Следващия път направо трън си сложи,нема кой да заблудиш,като сложиш нещо цветно от пред.Абе)
 38. 1 реакция
  Направо ми се прищя сега да съм седнал на скалата от снимката...
 39. 1 реакция
  Много ми хареса слънчице!
 40. 1 реакция
  Интересното на въпроса относно загробния живот не е дали го има или няма, дали се пие вино или не се пие, ами дали там се прави секс и какъв смисъл има в правенето му между безплътни духове.Мхм.
 41. 1 реакция
  Баси, много си добра, давай да разработиме идеята преди да са ни я откраднали. Че тук клюкари дебнат отвсякъде. Дайте да сформираме групата, абсолютно подкрепям названието: Анонимни тиквеници. Поради липса на средства първо ще използваме чували, вместо боксови круши, ножовете от вкъщи, десертните вилички и въобще всичко, що е остро и причинява болка. Все пак, трябва и креативност! Продължавам да мразя това скапано време, това че ти си вееш дупето по софийските улици като свободен и необвързан електрон, който си харчи парите за дрешки ме кара да излобявам още повече)) Нали знаеш, че съм ти фен?!? П.П Идея си нямам, иначе да съм се бутнала, то сега всички пишат и то за чест и слава
 42. 1 реакция
  Привет secret_rose и благодаря!
 43. 1 реакция
  Toзи момент в живота на една жена се нарича узряване. Обаче следва по-зрял момент. Тогава жената надява зимните гуми и почва да дращи, защото кожата става на портокал. Как да си принцеса, като се разминаваш с принцовете. И ако търсиш смисъл в живота, то е да си манекен, защото като ходиш по улицита кучетата няма да те лаят!!! Сега отивам да се къпя, че утре съм на титана. Правим крила за балистични ракети, а от влагата много се вкисвам и това кара кучетата да ме гледат съмнително!!!
 44. 1 реакция
  "О, миг, поспри,ти си тъй прекрасен" Фауст
 45. 1 реакция
 46. 1 реакция
  и му вдигаш телефона и крещиш: "Ще те убияяя!!!!! За какво се къпах със Шанел след като продължавам да мириша на ТЕБ?!?!?!?!"
 47. 1 реакция
  татко ми ми подари букет рози без повод ония ден
 48. 1 реакция
  Мда - Мултилевъл маркетинг.... Имам един много добър приятел, който е от тия вярващите сектанти и си пие витамините редовно. Може би говориш за Vision? Или за най -новото -LRHealth. В момента зад мен стои един кашон със измислени кремчета, за които свеки се е набутала сумати пари. Все пак е на възраст, на която се замисля за втората пенсия. Та тоя приятел веднъж ме излъга и ме заведе на една сбирка на Амуей, където ми обещаваха какво ли не само, ако им дам 50 лева за да започна. Аз тогава бях студентка и 50 лв не бях виждала и на снимка, та не можах да им помогна на хорицата. Ама верно и аз като теб се чудя, как може да има хора, които да вярват, че могат да забогатеят от подобни неща. Такива организации са по-зле и от секти. Предполагам, че търговците на Каменица ги надъхват по същия начин, защото досега трима различни ми се държат по един и същ сектантско надъхан начин и се мъчат да ми пробутат 1 безплатна каса на 5 поръчани. Аз пък всеки път им обяснявам, че бира имам, ама клиенти няма да откажа ако предлагат.
 49. 1 реакция
  Ако преводът не звучи добре, ще се радвам някой, ако има желание, да го пооправи мъничко Friday harbor 1. Christmas at Friday harbor В поредицата Friday harbor действието се развива на остров Сан Хуан, близо до крайбрежието на щата Вашингтон. На острова обстановката е романтична и разнообразна, със скалисти брегове, пясъчни плажове, богати гори и пасища, както и проспериращата област Friday harbor. Серията е центрирана около семейство Нолан, състоящо се от двама братя и една сестра, собственици на лозе и ресторант на острова. Майка им Джесика току-що е починала и тайнствен непознат пристига за погребението. Той разкрива, че е незаконен син на Джесика, който е дала за осиновяване преди да се ожени. Тази семейна тайна води до много нови въпроси и предизвикателства, които тестват връзките на любовта и верността, и в крайна сметка показват на Нолан, че семейството е всичко. Натоварен с настойничеството на осиротялата си племенница Холи, Марк Нолан планира да се ожени за дългогодишната си приятелка Шелби. Но нежелано и предизвикващо интерес разсейване появява в лицето на Маги Конрой, млада вдовица, която наскоро е отворила магазин за играчки в Friday harbor. Марк е циник и реалист, а Маги е мечтателка, която се надява да го накара да повярва в магията.
 50. 1 реакция
  блааааа, Стивън Кинг. Успях да прочета нещо за някакви животни дето ядат миналия ден и реших, че не съм чак толкова превъртяла хахахахахах
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...