Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   685

  • Публикации

   26615


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   495

  • Публикации

   99761


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   216

  • Публикации

   48066


 4. AAUUXX

  AAUUXX

  Лига на легендите


  • Харесвания

   200

  • Публикации

   6727Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 13.10.2019 в Нови отговори

 1. 7 реакции
  Щом имаш достатъчно излишен кабел както си написал, махаш късото парче (1,5м) сваляш F-конектора от него и погледни как е направено преди да го завиеш на останалата дължина на кабела. Жилото трябва да не се опира никъде по корпуса на F- конектора. Сега вече при изключен приемник завиваш F-конектора към конвертора като прилагаш малко сила да вкараш първо жилото на кабела и чак тогава го завиваш. Значи - жилото(средния дебел проводник трябва да е по дълъг около 6-7 мм повече отколкото изолацията и ширмовката. Ширмовката да е заголена за да се завие по вътрешната страна на резбата във F-конектора. Всичко се прави много лесно със макетно ножче. След това включваш приемника и не трябва да имаш никакви проблеми. Коаксиален кабел не се пречупва така, както ти си направил. Това са елементарни правила в техниката, другарю! Успех от мен и приятна седмица на теб и фамилията!
 2. 7 реакции
  Зъболекар се хвали на приятел: - Дъщерята и тя се включи в семейния бизнес... - И тя ли стана зъболекар, бе? - Не, сладкарка...
 3. 5 реакции
  Както съм споменавал нееднократно във форума аз не мога да се обвържа с жена, която не е умна и интелигентна . А като бонус получих и красота и вкус.
 4. 5 реакции
  Като гледам имаш 16GB memory, защо се интересуваш дали е много или малко използваната памет? Реално това дето всички го гледат - колко памет заема приложение е глупост - неизползваната ти памет е waste ресурс, ако си стои. Access time - то и към паметта ти и много по-бъри, за това доста приложения - браузъри, kernel и т.н. държат ресурси там за по-бърз достъп. Това не значи, че ще ти свърши паметта (в повечето случаи), има имплементиран механизъм в приложенията, който следи заеманата памет и когато стигне до някакъв лимит се зачиства.
 5. 5 реакции
  аз щях да ви засенча с 4к 3д ххх, и после да ви пратя на 4д кино, но администрацията ще ме накаже не искам да съм така
 6. 5 реакции
  Прекалено сте лаконичен в отговорите си. Ни снимка на разглобения планшет, ни модел, марка, година. Последно от мен. Проверява се напрежението на старт-бутона. При наличие ( указва на изправен контролер на захранване ) се откача акума и там се закача лабораторен блок с зададен 3.8V и ограничение на 1.5А. Пореден старт и ако не, се търси дефектен елемент, чрез тепловизор.
 7. 5 реакции
  - Знаеш ли кои са най-използваните уреди в един фитнес? - Не. - Кантар и огледало.
 8. 4 реакции
  Между приятели - Защо си така загрижен,днес е празник,усмихни се. - Обещах на жената,че за празника,ще я любя 8 пъти,и се чудя как да стане тази работа. - Абе тегли и един дълъг се.с,пък тя да си го дели на части!
 9. 4 реакции
  Здравей! "Докато чакам новия компютър се чудя какво да правя с операционната система" Аз бих направил това - Инсталация на чисто. От мен успех, каквото и да предприемеш!
 10. 4 реакции
  Ваканев, стегни се малко ,ти от вълнение взе да заекваш и да бъркаш родовете.
 11. 4 реакции
  природа..дивото зове..надявам се да има добри спомени от човешката порода покрай ниб, който го обичаше и обгрижваше Разбрах . Капитана ми обясни за този човек. Важното е да си в добро здраве. Здравей , Ваканев. 10 години регистрация, само четене и мълчание и първия пост към мен. Направо се чувствам като първата. Ще те споменавам, заклевам се!!!
 12. 4 реакции
  То според много умния нашенец Миро в Донбас никакви местни руснаци никога не са се бунтували - защото дошли някакви други рашисти да окупират Донбас. Кой сега е окупирал Мариопол, Славянск и другите градове с руско население!?
 13. 4 реакции
  Ееее, ма кви натрупани калории.. аз всяка сутрин преди 6 съм изгорила вече поне 700-тин. Не забравяйте, че тренировките за маратон не включват само бягане, включват много упражнения за силна преса, здрави седалищни части и мускули на краката + тонирани с гири ръце. Ако разчитах на едното бягане нямаше да се справя.
 14. 4 реакции
  Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3 Отнася се за всичките ти коментари по-горе! Но ти нямаш право да признаеш, че си за смях на целия форум (без 2-3 тебеподобни). В момента бизнеса се нуждае от инженерни кадри. Ориентирай се навреме!
 15. 4 реакции
 16. 4 реакции
  Напротив, дори предния строй си бе по-добър за страни като нашата. Тук бъркате. Сравнявате нашето положение с положението на народи или страни, които никога не са били роби или не са водили сериозни войни. Точно там ви е грешката - сравнявате ябълки с круши. Тоест, вземате защитената част на Европа от нападения и я сравнявате с онеправданата част на Европа, която си е патила през вековете и е защитила сегашните ви Западни ценности. Признай, че е така.
 17. 4 реакции
 18. 4 реакции
  Много съм уморена, но Знаете ли, че... Според съдебната статистика няма нито един случай жена да е застреляла мъжа си докато той е миел чиниите!
 19. 4 реакции
  Аз стоях срещу отворения хладилник и усилено свалях килограми със сълзи…
 20. 4 реакции
 21. 4 реакции
  - "Аз знам, че нищо не знам" - Сократ - "Знаещият не е всезнаещ. Всезнаещият не е знаещ." - Лао Дзъ - "Н`дей много зна" - Баба ми
 22. 4 реакции
 23. 3 реакции
  Плацебо ефектът се наблюдава върху всички хора и съвсем не е толкова слаб. Има описани случаи на пациенти с раздвояване на съзнанието, при които едната от двете личности е алергична примерно към портокалов сок. Когато алергичната личност е доминираща, изпиването дори на една глътка портокалов сок причинява анафилактичен шок. Когато обаче доминираща е другата личност, човекът спокойно пие портокалов сок без никакви последствия. Не случайно йогите казват, че "тялото е състояние на съзнанието". И го доказват, като чрез контрол само на психиката си променят кръвното си налягане, пулса си, телесната си температура... Но иначе от една страна съм съгласен с теб - да скубеш парите на пациента и да го лъжеш, че хомеопатията му помага, за да предизвикаш плацебо ефект не е особено етично. От друга страна - подкрепям го като практика, защото това е форма на естествен подбор Хората, които имат повече пари, отколкото мозък, обедняват и се разболяват, т.е. изпадат в по-неблагоприятно положение в репродуктивен аспект. Онези, които са достатъчно хитри и умни, за да прибират парите на лековерните глупаци, забогатяват, живеят по-добре и шансът да оставят потомство нараства. В крайна сметка средният коефициент на интелигентност на човечеството нараства
 24. 3 реакции
 25. 3 реакции
  И аз искам на проверка! Молямолямоля Ще обезопася периметъра и... ше заглуша сигнала, да не звъни в полицията, против навлеци Добър ден, иначе Предиобяда пак си направих няколкочасова непланирана разходка на квартала, поради волният и неуморим дух на любимото ми куче... Толкова хубаво напича, че ще изляза на терасата да си чета книга... ако не бяха работливи и шумни съседи, щеше да е перфектната събота...
 26. 3 реакции
  да да....ще ги спрат ама друг път... хората имат политици,не дупедавци като нас прототип на електрически икарус 2018- старите модели бълващи кълбета нафта.....естествено ще отидат в миналото ние какво правим? чавдари ли? камиони ли? нищо.... едно ГОЛЯААААМО НИЩО
 27. 3 реакции
 28. 3 реакции
  От първа ръка какво се случва : И един мечтан холивудски сценарий :
 29. 3 реакции
  - Какво е зиг-заг? - Най-краткото разстояние между две кръчми ...
 30. 3 реакции
  Как се казва наистина умна блондинка? - Голдън ретривър.
 31. 3 реакции
  Пълни една осем литрова и я изсипва в пет литровата. Изпразва пет литровата и изсипва останалите 3 литра от първата в пет литровата. Пак пълни осем литровата, допълва пет литровата и в осем литровата има останали 6.
 32. 3 реакции
 33. 3 реакции
  Мадонче, само ти кажа как те похвалих днес. Значи, нали обясних, че единия юрист ни е спортист и се пробва на един трибой. Та, до последно се чудеше за маратона. Щял се бил разболявал, казвам: не се излагай, една яка мацка тича и ще се остайш на жена ли? И не се видяхме вчера, но днес му казвам: Човечеее, мацката е в топ160 на халф маратона, има медал...Той ми праща за на 10 км медала- ъм! Нооо отбеляза, че Жените са машини и газят, и не може се мери с тях! Споделям го, щото ме дразнеше как мрънка, а реално е по-неангажиран с деца и семейство, и си го призна всъщност. Хайде, Лека! Уау, оставка на Боби Михайлов, пуска сълза!
 34. 3 реакции
 35. 3 реакции
 36. 3 реакции
  Не е вярно. Може и мърдва, а след това остават няколко трупа.
 37. 3 реакции
  необходимо е да се направи снимка не знам как са ти изписали хапчета, без да са видели на снимка какъв е проблема ама не се учудвам де, то такова си е нашенското лечение
 38. 3 реакции
  брау набуре.... тъйкът тъ гледам си представител на орифлейм....чтоле нищу....тишси пръвио виетнамец ф групата... ил камбоджанец,нити вдявам нъ литературата,той и Реджо дет я измислил сигур нема фдене... само нема псуваш ей....
 39. 3 реакции
 40. 3 реакции
 41. 3 реакции
  потвърждавам и аз съм ги пил цяла година за тея дет ги пия сега, също изискват ежемесечна рецепта https://apteka.framar.bg/30056423/ентресто-таблетки-24-мг-26-мг-28 а всички други хапчета ми ги изписват за тримесечие, ама от аптеката не ги дават накуп, а месец за месец аве не тъ знам, на буре ли си на бъчва ли си или на шише ама викам наздраве ас
 42. 3 реакции
  Е тъй де, кой спори. Интригата я създаде ти, като влезе грубо с бутонките, както винаги, така както човека лежерно си пишеше за житието битието. Кой иронизира първи съзнателно и грубо ?
 43. 3 реакции
 44. 3 реакции
 45. 3 реакции
 46. 3 реакции
 47. 3 реакции
 48. 3 реакции
  плоска ти е главата. става само за поставка.
 49. 3 реакции
 50. 2 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...