Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. nedka12

  nedka12

  Потребител


  • Харесвания

   2

  • Публикации

   23


 2. Анита Х. Трифонова

  Анита Х. Трифонова

  Потребител


  • Харесвания

   1

  • Публикации

   1682


 3. Анита Христова Трифонова

  • Харесвания

   1

  • Публикации

   1704


 4. Димитър 59

  Димитър 59

  Потребител


  • Харесвания

   1

  • Публикации

   6036Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 12.10.2019 в Видео коментари

 1. 1 реакция
  ЗДр. благодаря за отговора. Разбрах , че няма лични съобщения. Току що се опитах да пусна мнение със снимки в блог. Може ли да ми кажеш дали е излязло и дали е правилен подхода ми. Отнася се за тържество, което като идея е добро , но погледнато в кадър ми донесе много лошо впечатление от организаторите, обърни внимание на обстановката. Това е обидно, толкова ли можаха да направят. Ако е излязло ще разбереш от пръв поглед, ако не е ще ти го пратя по някакъв начин. Прекрасен ден ти пожелавам!
 2. 1 реакция
  Благодаря за милите думи тук и за подкрепата там в оня сайт, но там наистина имаше както навсякъде хайка по мене! Българите по принцип не обичат истината, а когато истината не им харесва мразят и пречат на човека, който я носи и показва публично. Аз и в живота, в реала си останах неразбрана все по тази причина, а мъжете ...те просто не обичат СИЛНИТЕ ЖЕНИ, засенчват ги.Тук освен че пускам клипове и мои най-вече, от които все изчезват най-добрите ми, пускам постове и в двата си блога във форума на сайта. Признателна съм на Русия, много, но не мога да кажа ,че съм политическа личност, по-точно НЕЗАВИСИМА СЪМ. Но мразя Америка, Германия, ЕС и НАТО! Усещам че ни водят към гибел дори и когато вече няма да съм жива. Герб "убиха" дъщеря ми и за мене са "Гроб". Тук това се чете от всички да знаеш. Можеш да влезнеш в албумите ми и под снимките да пишеш, те са много снимки и няма някой там да рови пък и не съм красавица. Един хубав филм ти пускам тук .Аз такива обичам криминални, трейлъри, убийства...лековати не гледам.Умирам за Стивън Кинг , Агата Кристи по -малко я харесвам. Щракни линка и след като се отвори пак в средата щракни...и пак щракай в средата , докато филмът тръгне Смърт край змийската река - филм https://www.filmi2k.com/angels-fall-nora-robarts-smart-kray-zmiyskata-reka-2007-bg-audio/
 3. 1 реакция
  Здр! Сещам се за теб и за приятеля ти в сибирбеге - сайта, който изтриха, но преди това мене изтриха! Тук съм с два профила, но с подобни аватари все със секира на езика си! Така се получи, че ми изчезна профила тук, направих друг чрез друг сайт да влизам , но вече бях започнала и така продължих с двата си профила тук -все А.Х.Т. -Анита Христова Трифонова -sekirata cekupama. Тук не ми сляха двата профила, но ми изчезват клипове и постове от двата ми блога. Не пиша в категория поезия тук заради инфинити- модераторката! Надявам се онези двамката терористи от сибирбеге Ангел и Емил да не са тук. Кой те излъга, че съм литератор? Аз съм завършила музикална академия с народно пеене и музикална педагогика. Получавала съм на лични в блог беге , в които ми пишат ,че съм готова журналистка, идвало ми отвътре, но литератор не съм. Ако искаш подробности изпрати ми телефона си тук на лични.
 4. 1 реакция
  Здравейте, много ми харесва това клипче, същевременно ми напомни за една потребителка с псевдоним - секирата, която лично аз много уважавах , защото оценявах по достойнство нейните клипове, стихове и прочие. Много бих се радвала, ако става въпрос за една личност, от тогава минаха доста години, сайтът не съществува отдавна, по-точно бих искала да се свържа с нея. Прекрасна вечер ви пожелавам.
 5. 1 реакция
  Преди години купих айфон 6.Изкара една година,след което започнаха оплаквания,че не ме чуват добре при нормален телефонен разговор.Опитвах какво ли не,не се оправи.Скоро след това изгасна и показа съобщение да се свърже с Itunez.Обнових го но през няколко дни се повтаряше същото,докато изписа ,,Неизвестна грешка"Така остана умрял завинаги.Сега никой не може да ме убеди да взема повече Айфон.След него си взех един Самсунг,който работеше в пъти по-добре.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...