Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. hlevoust

  hlevoust

  Потребител


  • Харесвания

   3

  • Публикации

   12327


 2. Анита Х. Трифонова

  Анита Х. Трифонова

  Потребител


  • Харесвания

   3

  • Публикации

   1480


 3. Andrey_96

  Andrey_96

  Потребител


  • Харесвания

   2

  • Публикации

   1871


 4. incredibl3

  incredibl3

  Потребител


  • Харесвания

   2

  • Публикации

   452Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 29.08.2009 в Видео коментари

 1. 2 реакции
  Може и политика да има , но ние сме клюкарска нация, злобна и завистлива, така че чистата любов на Паша Христова , с Н. Арабаджиев, а и двамата супер талантливи, но...семейни!!! Тогава това не е било просто конкуренция. Още повече тя е била и бременна от него без официален развод. То си е било за завист . И любов, и кариера, та и здрави. Я по добре да не са ЖИВИ -това сме ние българите! Лили Иванова има силен глас, но крещящ! И е известна само в България. Паша беше тръгнала по фестивали и навън обираше всички награди. Гласът на Паша Христова е НЕПОВТОРИМ, НЕПОДРАЖАЕМ. НЯМА ТАКЪВ ОСВЕН ТОЗИ НА ЕМИЛ ДИМИТРОВ ДОСЕГА У НАС .
 2. 2 реакции
  Стамате, купи си телескоп, не са скъпи. Ще видиш чак жичката на крушките
 3. 2 реакции
  Остава само да разберем от какъв зор е сложена тая парола, след като я не щем...
 4. 2 реакции
 5. 2 реакции
 6. 1 реакция
  За мене Паша Христова е най -добрата певица, с най- голям талант и неподражаем глас от всички български певици в този жанр. Най- добрата !!! Щеше да стигне висоти, но...Какво би написал още Моцарт ако не бе отровен от злоба и завист?!
 7. 1 реакция
  Не знам дали е била случайна катастрофата или комунягите са били планирали да убият единия от пилотите, че нещо искал да говори с Т.Ж. Така пишеше във вестника. Много я харесвам, наистина е жената -глас. А Лила изобщо никога не ми е харесвала, не харесвам този писклив глас. Да е жива и здрава де. Но Паша Христова е нещо уникално. И тези песни са прекрасни, както и "Янтра".
 8. 1 реакция
 9. 1 реакция
  Сузи е страшна рокаджийка
 10. 1 реакция
  Ако караш така ще ти вземат книжката
 11. 1 реакция
  Прекрасна песен.. щях да правя превод, но нещо не можах в мерена реч с рими. Някой ден ще ми дойде музата и ще го довърша. Ето я, качил съм я отдавна с руски субтитри: http://vbox7.com/play:d86142aa?pos=src
 12. 1 реакция
  Браво на човека! Хубава, но и тъжна история...
 13. 1 реакция
 14. 1 реакция
  Правда для 9 роте - немножка другая...3 взвода роти били на 3 соседние висотах. Их прикривали самолети- вертолети и полковая артилерия.Только по позиции врага где били большие бои они изразходовали 1 вагон снарядов. Жертви в роте -7 человек.Жертви врага 400. Так что их не забили..
 15. 1 реакция
 16. 1 реакция
  Направо го препарира !
 17. 1 реакция
 18. 1 реакция
  Добри рефлекси БРАВО!
 19. 1 реакция
 20. 1 реакция
  Трябва да имате инсталиран smplayer стартирате го и натискате F11 или в терминал да напишете "smtube" . smtube се инсталира отделно предполагам ,че във вашия случай ще е така sudo apt-get install smplayer smtube Setings > Player
 21. 1 реакция
 22. 1 реакция
  А бе май не е лесно да си инструктор, особено с такива кандидати... Всъщност, мацката се справи не зле, поне нищо не успя да блъсне или да я блъснат. Е, има известни проблеми с посоките, т.е. "лявото и другото ляво", но не всичко е загубено.
 23. 0 реакции
  Защо не ? :) О, МадоннО порно дива. :)
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...